Iż Depp to przystojny facet i jedną swoją zaletą kładzie na łopatki dziesiątki zalet innych aktorów.
Tego nie możecie przeżyć...
...że nie musi robić NIC,a i tak będzie GÓRĄ!!!!!
Hahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jejku czy trzeba się tak kłócić? mozna wyrazic swoje zdania owszem ale nie trzeba się zaraz obrażac i klnąc . bo tym tylko pokazujecie, że nie macie za wiele do powiedzienia i przedstawiacie na jakim jesteście poziomie intelektualnym.
myslę że Johnyy Depp jest równie dobry jak Daniel Day-Lewis czy Philip Seymour Hoffman . po prostu jest teraz moda na Deppa. jest przystojny i swoją postacią, umiejętnościami aktorskimi przyciąga ludzi przed ekrany. a wydaje mi sie że przede wszystkim Piratami z Karaibów i Jackiem Sparrowem zrobił rewolucje bo zyskał fanów także wśród młodszych.
Marika nie masz racji, powinnas zrozumiec ze nie wszystko na tym forum jest na powaznie, szczerze mowiac to nawet niewiele;p
Poza tym depp jest lata swietlne za wymienionymi i to moze zrozumiesz kiedys sama po przyblizeniu sobie ich kreacji i poszerzeniu wiedzy filmowej
moze i mloda osoba,ale "Widać za co go ciągli podczas porodu"tekst na miarę oscara.musisz to przyznac.No nie wytrzymam...hahahahaha.Dawno sie tak nie ubawiłam
Ale z ciebie ,kinomanie AKTOR NAJLEPSZY.Perfekcyjne potrafisz ukryć swoją niedołężność umysłową,wypisując w kółko te same posty.Gratulacje i nagroda JOBLA 2012.Obys dostał przed apokalipsą
czujesz się obserwowany, boisz sie noża w plecy, nie wiesz kiedy kto cię zaatakuje......coś z sumieniem nie tak (przepraszam)
kiedyś w liceum mój mądry nauczyciel j.polskiego powiedział mniej więcej tak : "żyć tak po tylko, żeby przepimpać to życie bez żadnych odczuć tych pozytwynych i negatywnych (cierpień) to lepiej od razu zameldować się na cmentarzu". Bez sumienia nie ma życia. Dinozaury poznały tą prawdę dawno temu.
jak to dobrze, że mieliśmy mądrych nauczycieli.
Jak już będziesz na studiach, to tam proferor powie tobie, że sumienie jest składową miłości. Na razie możesz jeszcze tego nie wiedzieć.
watpie,aby przestraszyl sie kinola.Maa na mysli to,ze normalni forumowicze nie chca tu wchodzić,bo tu juz nie ma z kim pisac.Zrobił sie totalny chlew