Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Iż Depp to przystojny facet i jedną swoją zaletą kładzie na łopatki dziesiątki zalet innych aktorów.
Tego nie możecie przeżyć...
...że nie musi robić NIC,a i tak będzie GÓRĄ!!!!!
Hahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amary

no tak,tylko sadzac po glosach na Johnn'ego tu góruje jeden gust:)haha

amary

ale 'umiejetnosci' deppa to kwestia obiektywizmu.

kinoman0

Ale mówimy tu o wyglądzie

amary

Radzę uciąc rozmowę.Kinoman ma rozdwojenie mózgu.Lezie w dupe kazdemu,czy to zawlennikom Deppa,czy tez nie.Jego konstruktywne wypowiedzi sa popdporządowane humorowi osób urzędujących na tym forum!!!

Deppomaniaczka

jesli ktos jest podporzadkowany komus to kobiety mezczyznom. prawda amary?

kinoman0

co za prowokacja, gratulacje :)

amary

nie oszukuj sie. to nie jest prowokacja. kilka przedstawicielek plci zenskiej potwierdzilo ten fakt.

kinoman0

Nie , nie już się nie dam nabrać, za dużo mnie to nerwów kosztuje :)

amary

a czy ktos tu mowi o nabieraniu?

kinoman0

Nie trzeba mówić

amary

trzeba mowic o kobiecie zdominowanej przez mezczyzne bo jak widac mnostwo kobiet nie zdaje sobie sprawy z tego faktu.

kinoman0

Przykro mi.

amary

niestety takie sa kobiety. rzadko kiedy zdaja sobie sprawe z czegokolwiek.

amary

o..kkkk.Zalezy,jakie kobiety jakim mężczyznom.Gdybym miała takiego męza,jak ten oto kinoman,wykastrowałabym go,zeby nie gryzł i trzymała w piwnicy,żeby pilnował kartofli.Tyle sie teraz szerzy złodziejstwa

Deppomaniaczka

wiadomo :)

Deppomaniaczka

'Gdybym miała takiego męza,jak ten oto kinoman'
pochlebiasz mi.

kinoman0

a co,lubisz aromat piwnicznych zakamarków?

Deppomaniaczka

bylabys dla mnie jak fritzl?

kinoman0

ty nie śmiej się ja trzymam w piwnicy starą sanczo

lotr12345

kobiety sa jak wino. dojrzewaja w piwnicy.

kinoman0

stoi w beczce i ugniata filcami kapustę a ja poganiam ja batem

lotr12345

nie uważasz,ze troche przesadzasz,obrażajac czyjąs rodzine?co mozna,to mozna

Deppomaniaczka

zobaczysz blog o swoim ulubiencu sanczo to przekonasz sie co mozna.

kinoman0

ok,czekam.na razie widze tylko slowa,czynow niet

Deppomaniaczka

BRAWO!!!!!!!!!!!!!
sama miałam założyć taki temat

Deppomaniaczka

http://img842.imageshack.us/img842/9488/64506404.jpg hehe

kinoman0

juz napisalam,ze olewam.apropo.Fajne hobby,gromadzenie kurzu z fw?nie szkoda co miejsca na hdd?

Deppomaniaczka

mam bardzo pojemne dyski.

kinoman0

Czego nie mozna powiedziec o mózgu

Deppomaniaczka

nie wiem czy wiesz (zapewne nie) ale np. pojemnosc pamieci ludzkiej nie ma granic. mozna to porownac do kosmosu.

Deppomaniaczka

właśnie ten fotomontaż miałam na myśli...

866789s94

ona wie że jesteś ku.rwą

lotr12345

http://www.youtube.com/watch?v=Nbc1Fs3Om-0

lotr12345

zawsze znajdzie się jakiś szczur...

Deppomaniaczka

depp NIE jest aktorem. male dziewczyynki nie potrafia odroznic 'aktora' od aktora lub od Aktora.

kinoman0

Depp nie ma talentu dramatycznego,nadaje się jedynie do takich filmów jak Piraci z Karaibów.

Patologia546

otoz to. nikt nie potrafi robic z siebie pajaca tak jak deep.

kinoman0

Depp nie jest aktorem poważnym i nigdy nim nie będzie,nie odegrał żadnej znaczącej roli,która by przeszła do historii kina.

Patologia546

otoz to. zagosc na tym forum na dluzej i czyn z nami misje wyperswadowania malym dziewczynkom z ich glowek pojecia aktorstwa deppa.

kinoman0

Szkoda użerania się z małymi dziewczynkami,niezbyt elokwentnymi sądząc po niektórych tutaj postach.

Patologia546

to wyzszy cel. filmoznawstwo w polsce stoi na murzynskim poziomie:
http://www.youtube.com/watch?v=0lij72BZZAQ

kinoman0

No niestety,jaki kraj tacy odbiorcy.

kinoman0

Oto własnie przykład rzeczy,o której juz pisałam ,jak to kinoman bez mydła.Tym razem dla lotra.Poki lotr nie pokazal,że lubi Day-Lewisa,kinol nawet nie napomknął o tym aktorze.

Deppomaniaczka

w filmiku jest rowniez mowa o seymourze. a o nim wspominam przy kazdej okazji.

Patologia546

A Edward Nożycoręki(gdzie był tak uroczo zagubiony, że co u mnie dziwne wzruszyłam się na koniec) żeby daleko nie szukać, albo chociażby tak przez was znienawidzony Jack Sparrow. Deep to dobry Aktor, ale różnej maści 'kinomani' widzieli tylko "Piratów" gdzie i tak pokazał swoją charyzmę, bo stał się główną postacią, a takową nie miał być i oceniają go przez ten pryzmat.

arturianka18

Szukałam odpowiedniego słowa,dziekuję za pomoc."Uroczo-zagubiony".100/10

Deppomaniaczka

Zawsze do usług:D

arturianka18

Jeżeli wzruszyłaś się na tak banalnej scenie,to albo jesteś mało wrażliwa i trafiają do ciebie byle jakie facjaty aktorów,albo może brak ci doświadczenia w ocenianiu obiektywizmu ? .Pamiętam,jak Brando ponoć skrytykował Deppa,za to,że tak wyjawia swoje życie rodzinne,zamiast żyć w swoim własnym gnieździe.Depp nie ma tak ogromnej charyzmy,powinien postawić bardziej na jakość a nie na ilość,gość,który tyle lat siedzi w tym biznesie i tak mało się nauczył.Ale co możemy oczekiwać od pana Johnnego,skoro grywa nieraz po paru filmach w jednym roku,to gdzie tu możemy mówić o dobrym aktorstwie,skoro hajs jest ważniejszy.

Patologia546

Mówiąc "na koniec" miałam na myśli po całym filmie, a nie konkretną scenę i fakt, że nie jestem obiektywna(na czym mi kompletnie nie zależało), bo nie jestem krytykiem i oglądam filmy nie dla zimnej oceny, albo po to żeby zjechać je równo tylko żeby się zrelaksować, albo zreflektować (zależy od nastroju). Co to drugiej wypowiedzi to co, że gra w kilku filmach na rok, skoro prezentuje w nich wysoki poziom. Inni 'aktorzy' grają raz na kilka lat i są beznadziejni, poza tym, jak to mówią 'trening czyni mistrza", a że mu za to jeszcze grubo płacą..