Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Iż Depp to przystojny facet i jedną swoją zaletą kładzie na łopatki dziesiątki zalet innych aktorów.
Tego nie możecie przeżyć...
...że nie musi robić NIC,a i tak będzie GÓRĄ!!!!!
Hahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arturianka18

Wysoki poziom na pewno,ale od końca :)

Patologia546

Wiesz grunt, że wysoki :P

kinoman0

szkoda tylko,ze tyle płacą takim pajacom

Deppomaniaczka

No cóż,świat jest niesprawiedliwy.Trzeba się z tym już po prostu pogodzić.

Patologia546

Piraci to tez film, ''ale nie jest dramatem, wiec nie jest z wyższej pułki''

Patologia546

nie miał takiej roli.Grał w dramatach,owszem,ale o łagodniejszym scenariuszu.Szczerze obstaje za tym,aby zagrał w czymś z "ostrą"scena rozpaczy.Jestem pewna,ze dałby radę

Deppomaniaczka

A co ma scenariusz do roli ? większej głupoty chyba nie przeczytałem.Aktor jeśli wymaga od siebie,to potrafi odegrać daną przez niego postać do granic jego możliwości,ale Johnny woli hajs zgarnąć niż się wysilić.

Patologia546

no skądże,scenariusz nie ma absolutnie nic do roli.W scenariuszu chlop placze po utracie kobiety(jest jeden taki film z Deppem)ale nie,musi to pokażac (choć sytuacja teg nie wymaga)rzucajac sie i wyjąc zeby Cie zadowolic

Deppomaniaczka

wielki aktor potrafi uniesc ciezar slabego scenariusza i uczynic film znosnym.

Deppomaniaczka

Wybitny aktor,to taki który sam kreuje swoją postać,jest z tyłu,kieruję się bardziej wyobraźnią,i stąd wyjawia swoją postać,tacy nie chodzą na żadne kompromisy.

Patologia546

on wykreował wystarczająco duzo postaci.Napomkne tu o tych znienawidzonych piratach.Sparrow miał byc postacia drugoplanową.Gdyby wyciąć 70 % scen z Johnnym jestem ciakawa,jaki byłby ten film?

Deppomaniaczka

Bo Johnny bardziej nadaję się do komedii,zgrywania takich komików.Ale do poważniejszych ról się nie nadaje,jest mizerny,Pacino go zmiażdżył w Donnie Brasco,choć i on tam zbytnio nie wyszedł wybitnie to i tak o wiele lepiej niż Depp.

Patologia546

tak tu masz racje.Ale edward,czy chociażby arizona,zagrał tam swietnie,nie wspomne o edzie wodzie i tych jego wyrazach twarzy(choc nie lubie tego filmu)

Deppomaniaczka

patologia546 to bezstronny obiektywny uzytkownik. jemu nie zarzucisz ze prowokuje.

kinoman0

jeszcze nikomu tego nie zarzuciłam bez powodu,koles.Wyraziła swoja opinie na temat Deppa.Ma prawo.Ty naprawde się lecz

Deppomaniaczka

Ten temat pokazuje jedynie, jak pusta jest płeć żeńska (w 95%).

Czopek_doodbytniczy

Akurat w tym temacie jest więcej wypowiedzi mężczyzn :)

Czopek_doodbytniczy

tylko wy mozecie zakladac prowokacyjne tematy?

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Są Prowokatorzy, prowokatorzy i "prowokatorzy" , że też użyję stosowanego tu na forum stopniowania.Boją się o swoją i tak średnią pozycję.

hehe.Niespełnione pępki świata

A jak widać prowokacja udana, biorąc pod uwagę ilość postów ;)

użytkownik usunięty
amary

udana, bo burzliwa:)))). Podobno w niedzielę jest najwięcej samobójstw.

pora na czopka :)

amary

..no padnę...hahahahaha.Dobrze sie czasami uśmiechnąć na tym forum

Deppomaniaczka

jest przystojny ale to nie jedyna jego zaleta bo jest genialnym aktorem i chyba większośc to wie. ale faktyczie uroda na pewno dużo mu daje.

neveermind

nastepny/na nie zrozumiał/ła mego przesłania,ale to nic:)

Deppomaniaczka

hah ; p a o co Ci chodziło ? :)

neveermind

Że przez w.w zaletę ma tylu zwolenników,a to najbardziej wk...ia wielu "męzczyzn"na tym forum
Wnioskuje,że jesteś kobietą,ale czemu "nieważne"?hehe.Fajny nick

Deppomaniaczka

tak jestem kobietą ; p i myślę, ze ogólnie bardzo często na forach faceci źle oceniają aktorów bo po prostu wkurza ich to że laski na lecą na takiego Deppa . a jak jeszcze facet ma dziewczyne która sie podkochuje w aktorze to dopiero cyrk wtedy xD

neveermind hm a nie wiem jakos tak nie mialam co napisac ; p

neveermind

No właśnie.Dodam,że urodziwych aktorów,bo panów o przeciętnej urodzie tak ostro sie tu nie obraza.Z jednej strony zrozumiem tylko zazdrość chłopa o platoniczne uczucie jego kobiety,tymtyrym z nim,a w głowie celebryta:)
hahahahahaaa