Iż Depp to przystojny facet i jedną swoją zaletą kładzie na łopatki dziesiątki zalet innych aktorów.
Tego nie możecie przeżyć...
...że nie musi robić NIC,a i tak będzie GÓRĄ!!!!!
Hahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wtedy to jeszcze był "chlewik"hehehe.A tak powaznie to czemu uciekł?cos mi sie obiło o uszy,ze najechali na niego.Nie wiem,jak to było,bo nie czytałam tych wpisów
Chlewik sie rozrósł - świnki nie próżnują.
Najechali bardzo, kilku na jednego. Taaacy honorowi haha. Nie wiem czy sanczo miał jeszcze coś za uszami.
ja osobiście tak nie uważam,to jest tylko jedna z zalet,dla których go lubię,ale hejterów w...wia,że właśnie JEST TAK ja wyżej napisałam
Nie powiem,ze nie Depp jest jedynym ciachem.Leto jest uroczy,a z ciut starszych panów uwielbiam twarz Willema Dafoe.Nie wiem czemu,ale ma w sobie cos cholernie pociagającego,jest jak jak to mówie"tak brzydki,że az mega przystojny".Tak mam z nim i zawsze lubie patrzec na niego w filmach:)w "Antychryscie" zagral wybornie,mimo ,iż sam film średnio mi sie podobał
Mogę Cię zapewnić,ze ze mną tak nie będzie>W wieku 70 lat też będzie Johnnym Deppem,co z tego,że starszym:)
No fakt tu się zgodzę ale zdecydowana większość filmów z nią się zestarzała. I niestety ciężko jest obejrzeć filmy z nią (zwłaszcza z lat 60-70)
tez uwazam ze niektore filmy sie starzeja przez co traca mase na przekazie
niestety szanowni krytycy tak nie uwazaja i ciagle oceniaja je jako arcydziela i tak przez kolejne tysiac lat
"Dziecko Rosemary"film z 68,ale rozwala mnie za każdym razem.Nie rozumiem tylko,czemu na fw stoi twardo,ze to horror.Psychologiczny,-fakt,lecz moim zdaniem to bardziej thriller,chociaż to jest tak osobliwy film,że ciezko stwierdzić.Piuszmy petycje do tvp o nadanie tego filmu,mam na płycie,ale chętnie obejrze w tv w zamian za 10 innych szmir:)To by było dopiero szlachetne ustepstwo..hahahaha
mi sie zdaje ze fanki to zwykle gowniary i jego popularnosc niewiele rozni sie od popularnosci pattinsona
pomijajac fakt ze pattinson od poczatku byl niszczony za zmierzch, zreszta slusznie
nie wiem czy masz racje ze hejterow boli to ze nie maja na glowie rozwrzesczanych trzynastek;d
nie .boli,ze Depp ciagle ma ciagle najwiecej glosów za gębę.Niec nie kumasz,nie zrozumiałes mego przeslania.A Pattinson...wstyd sie przyznac,ale 1 czesc "Zmierzchu"widzialam.Wiecej nie popelnie tego bledu;p
ja wytrzymalem 30 minut pierwszej cz dajac 1
po czym profilaktycznie wystawilem wszystkim czesciom 1
taki ze mnie troll bo daje oceny bez ogladania muehueheuhe
Ja tam 3 części dałem radę ! KOZAK jestem. Zaćmienie nie było tragiczne, gorsze filmy już się widywało.
2 gwiazdki?musze obadać trailer.Ale nie moze byc gorszy od "blood creek".Wiekszego syfu chyba jeszcze nie nakrecono haha
nie widzałem lecz Titanic II to szczyt szczytów nawet sobie nie wyobrażałem że można zrobić tak beznadziejny film.Do tego efekty specjalne ,jestem pewien że dzieciak w wieku 10 lat zrobiłby lepsze w paincie :)
masz tu na rozluznienie.NAJLEPSZY KAWAŁEK E.S POSTHUMUS...KOCHAM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-TsI3gg5xHU
słucham conajmniej 10 razy dziennie..hehehe