Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Iż Depp to przystojny facet i jedną swoją zaletą kładzie na łopatki dziesiątki zalet innych aktorów.
Tego nie możecie przeżyć...
...że nie musi robić NIC,a i tak będzie GÓRĄ!!!!!
Hahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wtedy to jeszcze był "chlewik"hehehe.A tak powaznie to czemu uciekł?cos mi sie obiło o uszy,ze najechali na niego.Nie wiem,jak to było,bo nie czytałam tych wpisów

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

Chlewik sie rozrósł - świnki nie próżnują.
Najechali bardzo, kilku na jednego. Taaacy honorowi haha. Nie wiem czy sanczo miał jeszcze coś za uszami.

sam na siebie najechal, my to tylko unaocznilismy.

użytkownik usunięty
kinoman0

czyż nie trzeba mieć litości dla słabszych...

zgadza się -słabszych

użytkownik usunięty
lotr12345

dokładnie

zrobiła sie taka mała obora:)

polneri

ja osobiście tak nie uważam,to jest tylko jedna z zalet,dla których go lubię,ale hejterów w...wia,że właśnie JEST TAK ja wyżej napisałam

Deppomaniaczka

Jest kilku przystojniejszych i lepszych aktorsko.

polneri

Hugh Jackman :)

amary

Z obecnych dodam Nortona,Pitta,Pacino i Roberta Downey Jr

amary

robert pattinson i taylor lautner

Marcinekk

Ja na serio a ty mi tu z ironią :)

amary

kamila wystaw deppowi ocene w koncu

Marcinekk

Żadnemu aktorowi nie wstawiam oceny :)

amary

dlaczego? pacino 1 depp 10 proste

Marcinekk

Zaznaczam tylko tych których lubię, a jeżeli chodzi o Pacino, cenię go bardziej niż Deppa.

Marcinekk

Zlituj sie nade mną proszę.Kabaczek?Przeciez on wygląda,jakby był wiecznie naćpany

polneri

Nie powiem,ze nie Depp jest jedynym ciachem.Leto jest uroczy,a z ciut starszych panów uwielbiam twarz Willema Dafoe.Nie wiem czemu,ale ma w sobie cos cholernie pociagającego,jest jak jak to mówie"tak brzydki,że az mega przystojny".Tak mam z nim i zawsze lubie patrzec na niego w filmach:)w "Antychryscie" zagral wybornie,mimo ,iż sam film średnio mi sie podobał

Deppomaniaczka

jeszcze zac efron

Marcinekk

chińczyk z Japonii haha.nie podoba mi sie on i prosze mi tu nie świrować

polneri

Mogę Cię zapewnić,ze ze mną tak nie będzie>W wieku 70 lat też będzie Johnnym Deppem,co z tego,że starszym:)

Deppomaniaczka

Ale Jane Fonda mimo iż nadal dobrze się trzyma , to już większość zapomniała o filmach z nią ...

polneri

"sposób na teściową"po prostu ...ten film zawsze poprawia mi humor.Aktorka świetna

Deppomaniaczka

No fakt tu się zgodzę ale zdecydowana większość filmów z nią się zestarzała. I niestety ciężko jest obejrzeć filmy z nią (zwłaszcza z lat 60-70)

polneri

tez uwazam ze niektore filmy sie starzeja przez co traca mase na przekazie
niestety szanowni krytycy tak nie uwazaja i ciagle oceniaja je jako arcydziela i tak przez kolejne tysiac lat

Marcinekk

"Dziecko Rosemary"film z 68,ale rozwala mnie za każdym razem.Nie rozumiem tylko,czemu na fw stoi twardo,ze to horror.Psychologiczny,-fakt,lecz moim zdaniem to bardziej thriller,chociaż to jest tak osobliwy film,że ciezko stwierdzić.Piuszmy petycje do tvp o nadanie tego filmu,mam na płycie,ale chętnie obejrze w tv w zamian za 10 innych szmir:)To by było dopiero szlachetne ustepstwo..hahahaha

Deppomaniaczka

w tv same gowna leca

polneri

poszukaj tu:
http://www.osloskop.net/

Deppomaniaczka

ok dzięki może coś tu znajdę.

polneri

musisz zainstalowac emule,bo to strona do p2p

polneri

możliwe ,ale muszę przyznac , że mimo iż w tym roku ma 49 lat to i tak jest cholernie przystojny xD

Deppomaniaczka

mi sie zdaje ze fanki to zwykle gowniary i jego popularnosc niewiele rozni sie od popularnosci pattinsona
pomijajac fakt ze pattinson od poczatku byl niszczony za zmierzch, zreszta slusznie
nie wiem czy masz racje ze hejterow boli to ze nie maja na glowie rozwrzesczanych trzynastek;d

Marcinekk

nie .boli,ze Depp ciagle ma ciagle najwiecej glosów za gębę.Niec nie kumasz,nie zrozumiałes mego przeslania.A Pattinson...wstyd sie przyznac,ale 1 czesc "Zmierzchu"widzialam.Wiecej nie popelnie tego bledu;p

Deppomaniaczka

ja wytrzymalem 30 minut pierwszej cz dajac 1
po czym profilaktycznie wystawilem wszystkim czesciom 1
taki ze mnie troll bo daje oceny bez ogladania muehueheuhe

Marcinekk

Ja tam 3 części dałem radę ! KOZAK jestem. Zaćmienie nie było tragiczne, gorsze filmy już się widywało.

brk91

Polecam Tittanic II Shane Van Dyke naprawdę zniewalający film.

polneri

Aż takim masochistą nie jestem. No nie powiem, trailer do tego filmu obejrzałem haha

polneri

2 gwiazdki?musze obadać trailer.Ale nie moze byc gorszy od "blood creek".Wiekszego syfu chyba jeszcze nie nakrecono haha

Deppomaniaczka

Oj coś czuję że się zdziwisz :)

polneri

Ogladałes"blood c"?juz chyba nie moze byc nic gorszego(raczej)

Deppomaniaczka

nie widzałem lecz Titanic II to szczyt szczytów nawet sobie nie wyobrażałem że można zrobić tak beznadziejny film.Do tego efekty specjalne ,jestem pewien że dzieciak w wieku 10 lat zrobiłby lepsze w paincie :)

polneri

juz kołuje ,na dniach obadam to arcydzieło..hehe

Marcinekk

ja se dalam spokoj po 1 czesci.musialabym sie chyba nabakać,żeby ktos mnie zmusil do kolejnych:)

Marcinekk

masz tu na rozluznienie.NAJLEPSZY KAWAŁEK E.S POSTHUMUS...KOCHAM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-TsI3gg5xHU
słucham conajmniej 10 razy dziennie..hehehe

Deppomaniaczka

Dlaczego piszesz jak pokemon

brk91

czekałam tylko na najazd na mnie...hahaha.Piszę prawdę

Deppomaniaczka

Wygląd to kwestia gustu.

amary

Trafne spostrzeżenie...

polneri

Dziękuję.