Naprawdę jestem pod wrażeniem jego gry aktorskiej, umie zagrać w każdej roli i gatunku filmowym. Moim zdaniem jest wybitniejszy od alkoholika Gibsona a także tak słabych aktorów jak Al Pacino i Leonardo Di Caprio. Gra aktorska Deppa porusza miliony młodych osób. Jestem szczerze wzruszony patrzac jak ten młody człowiek stał sie najwybitniejszym aktorem Hollywood. Szczere 10/10
Pozdrawiam Damian Wilczur
Niestety tak. Gra dziś tylko dla pieniędzy a nie, aby dawać radość widzom. Johnny Depp jest własnie jego przeciwnieństwem gra dla ludzi i tylko w wybitnych filmach.
Pozdrawiam Damian Wilczur
Jestem prostym 37 letnim kominiarzem i sługą bożym. To jest moje zdanie, każdy ma przecież inne. Marcinekk ujawniłeś się smoku, aby mnie zatakować jadem. Choćbym szedł ciemną doliną zła się nie uleknę.
czlowiek zaczyna zachowywac w pamieci wydarzenia poczawszy od wieku lat 3.
jestes spostrzegawcza (tego ci nie ujme) wiec powinnas pamietac ze pisalem o smierci mojego dziadka kiedy mialem 4 lata.
nie pamiętam tego. kasai zwrócił moja uwagę z wiadomych względów.
jestem na tyle spostrzegawcza, że pamiętam, że oceniałeś jego styl. nieźle jak na 4latka
koniec
a ty zawsze masz więcej do powiedzenia na temat użytkowników tego forum, niż na temat deppa, którego podobno jesteś taką fanką
to jest czyjeś alterkonto, wystarczy przeczytać opis, a że z inne to wiadomo, bo jehanne w znajomych
i jeszcze co najmniej 2 możliwości były- tych już nie pamiętasz?
w sumie to marcinek najdłużej sprawdzał, czy nie jesteś sisi
kicia przypomina mi troche sisi. ona tez podejrzewala wiele osob o bycie moim multikontem. z tym ze sisi nie zjadla wszystkich rozumow.
Jestem zawiedziony tym, że polska młodzież szykanuje mnie i smieej się z mojego zawodu. Nie potraficie uszanować mojego zdania i wmawiacie mi konszachty z diabłem.
Jeżeli więc ustami swoimi wyznasz, że Jezus jest Panem, i w sercu swoim uwierzysz, że Bóg Go wskrzesił z martwych - osiągniesz zbawienie.
Badzo dziekuję panu za miłe słowa. Jak zauważyłem jest pan nielicznym, który umie zachować kulture podczas rozmowy.