Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Naprawdę jestem pod wrażeniem jego gry aktorskiej, umie zagrać w każdej roli i gatunku filmowym. Moim zdaniem jest wybitniejszy od alkoholika Gibsona a także tak słabych aktorów jak Al Pacino i Leonardo Di Caprio. Gra aktorska Deppa porusza miliony młodych osób. Jestem szczerze wzruszony patrzac jak ten młody człowiek stał sie najwybitniejszym aktorem Hollywood. Szczere 10/10

Pozdrawiam Damian Wilczur

866789s94

Tez chciałam o to zapytać,ale skoro piewsza to uczyniłaś....
Przecież to aż kłuje w oczy szyderstwem.
Po tych wszystkich akcjach tu nie wierzę ani za grosz,aby ten post był na poważnie.

Deppomaniaczka

Dlaczego porównujesz mnie do grzeszników ? Za to, że nie wstydzę się mojej wiary i ją kocham ?

Damian_Wilczur

Ja mówie o wpisie na temat Deppa.Co to ma do wiary,człowieku????????/

Deppomaniaczka

Wyśmiewasz się z ze mnie i z tego jak widzę Deppa. Piszesz o jakichś szyderstawch i bluźnierczych rzeczach.

Damian_Wilczur

Bluźnierczych rzeczach?
Zmień lekarza,koleś!

Damian_Wilczur

moim skromnym zdaniem to już nie jest nawet fanatyzm, tylko zwykłe prowokatorstwo

Damian_Wilczur

bog wyklucza 10/10 dla deppa.

kinoman0

Depp jest aniołkiem, któremu Bóg dał dar jakim jest wielki talent.

Damian_Wilczur

No tak. Każdy ma jakiś talent. Widzę, że Pan jest bardzo religijny.

Allende_

Jedynie dzięki wiarze w Boga udaje zachować mi się spokój i dobrą pogodę ducha. Dzień bez modlitwy to dzień stracony.

Damian_Wilczur

To fajnie. Bo takich ludzi jest co raz mniej. W dzisiejszych czasach trudno nawet wyrazić własne zdanie. Trzeba mieć naprawdę silną wole.

Damian_Wilczur

precz kmiocie. zgnijesz w piekle.

kinoman0

Pan mnie ocali i polecę na skrzydłach anioła do nieba. Ty smoku wpadniesz w czeluści i zamknie się za tobą ziemia na wieki.

kinoman0

Jak ty się wyrażasz?

Allende_

byly juz osoby na fw udajace fanatycznych katolikow.

kinoman0

Są też takie, które nie kryją się ze swoją wiarą.

Allende_

sa tez takie ktore nie potrafia odroznic marnych prowokatorow od tych ktorzy naprawde wierza w boga i niekoniecznie musza chlubic sie tym wszem i wobec.

kinoman0

mi sie ta szopka z wiara w jego wykonaniu juz znudzila

Marcinekk

zgadza sie. nie ma nic zabawnego w bluznierstwie.

kinoman0

najlepsze jest ze niektore tepaki wierza ze to wielki katolik i nawraca forum ;|

Marcinekk

Jak można łykać żywcem bez pipitki?
Nie rozumiem.Widać wiek i naiwność to cechy nierozłączne.

Deppomaniaczka

jak widac po temacie mozna

Marcinekk

Droge dziecko skoncz już pisać, że jestem wielkim katolikiem. Jestem po prostu małym pyłkiem na tym świecie, który kieruje się miłością do Boga.

Damian_Wilczur

ok, ocen wiecej filmow please zebym mogl przynajmniej ustosunkowac sie do twojego gustu filmowego pylku

Marcinekk

Zrobię co w mojej mocy, abyś uwierzył mi, ze zbieram cięzki plon mego zycia.

kinoman0

nie smieszy cię, bo dotyczy ciebie
za to ty mozesz robic szopkę z kobietami czy osobami odmiennej orientacji
i ty śmiesz komukolwiek wypominać brak dystansu?

866789s94

kobiety to pozorantki.

kinoman0

nie wiem, jak to się ma do mojej wypowiedzi
i czytaj

866789s94

Chyba się z nim dziś już nie dogadasz :(

polneri

ubolewam. naprawdę

kinoman0

ale w dewocji tak;). pacz: monty pyton zywot bryana

Marcinekk

Drogie dziecko zawiodłem się na tobie. Atakujesz mnie na każdym kroku za nic. Nie robie szopki, po prostu nie wstydzę się, że jestem katolikiem i wierze w Boga. Nie obrażąj mnie młody człowieku, zrozum mnie.

kinoman0

Spakojna...<lol>

Damian_Wilczur

mam nadzieje ze nie zapominasz o tych, ktorzy umieraja z glodu i nigdy nie kierowali sami wlasnym losem w swoich modlitwach

Marcinekk

Oczywiście im trzeba pomagać, nie można o nich zapominać. Należy zbudować im studnie, aby mieli czystą wodę i dać im jeno nasiona, aby mieli łany zboża jak wieżę Jeruzalem. Ujawniłeś swoje oblicze i stale mnie atakujesz. Wybacze tobie nie 7 razy ale 77 razy.

Damian_Wilczur

Inteligentna odpowiedź.

Damian_Wilczur

rob co chcesz, kazdy wiem ze bawisz sie swoimi postami z wiara na forum filmowym i cicho chichoczesz przed komputerkiem ze ktos sie na to nabiera
zaloze sie ze nic nie zrobiles jeszcze dla tych dzieci tylko je podle obrazasz urzadzajac cala te szopke tutaj na fw

Marcinekk

Nie wiem skąd u ciebie tyle jadu. Wolisz wydać pieniadzę na marihuane, lepiej daj na tace w Kościele albo dla tych biednych dzieci w Afryce.

Damian_Wilczur

zaden jad, uwazam jedynie ze powinienes zaprzestac tych zartow z wiary

Marcinekk

Masz to, na co sobie zasłużysz.

Allende_

czyli dzieci umierajace w afryce z glodu na to sobie zasluzyly?

Marcinekk

Czemu zawsze ateiści podają tak denny i przereklamowany przykład?

Marcinekk

wlasnie jestem po seansie franciszka z mikim rurka hehe

kinoman0

Nikogo to nie obchodzi.

Allende_

zaklad ze jednak kogos to obchodzi?

kinoman0

No. O co?

Allende_

ten kto przegra podaje swoje imie nazwisko adres i wstawia zdjecie w awatar.

kinoman0

Twoje marzenie.

Allende_

czyzbys stracilas swoja pewnosc siebie? bo ja nie.