Naprawdę jestem pod wrażeniem jego gry aktorskiej, umie zagrać w każdej roli i gatunku filmowym. Moim zdaniem jest wybitniejszy od alkoholika Gibsona a także tak słabych aktorów jak Al Pacino i Leonardo Di Caprio. Gra aktorska Deppa porusza miliony młodych osób. Jestem szczerze wzruszony patrzac jak ten młody człowiek stał sie najwybitniejszym aktorem Hollywood. Szczere 10/10
Pozdrawiam Damian Wilczur
Tez chciałam o to zapytać,ale skoro piewsza to uczyniłaś....
Przecież to aż kłuje w oczy szyderstwem.
Po tych wszystkich akcjach tu nie wierzę ani za grosz,aby ten post był na poważnie.
Wyśmiewasz się z ze mnie i z tego jak widzę Deppa. Piszesz o jakichś szyderstawch i bluźnierczych rzeczach.
Jedynie dzięki wiarze w Boga udaje zachować mi się spokój i dobrą pogodę ducha. Dzień bez modlitwy to dzień stracony.
To fajnie. Bo takich ludzi jest co raz mniej. W dzisiejszych czasach trudno nawet wyrazić własne zdanie. Trzeba mieć naprawdę silną wole.
Pan mnie ocali i polecę na skrzydłach anioła do nieba. Ty smoku wpadniesz w czeluści i zamknie się za tobą ziemia na wieki.
sa tez takie ktore nie potrafia odroznic marnych prowokatorow od tych ktorzy naprawde wierza w boga i niekoniecznie musza chlubic sie tym wszem i wobec.
Droge dziecko skoncz już pisać, że jestem wielkim katolikiem. Jestem po prostu małym pyłkiem na tym świecie, który kieruje się miłością do Boga.
ok, ocen wiecej filmow please zebym mogl przynajmniej ustosunkowac sie do twojego gustu filmowego pylku
nie smieszy cię, bo dotyczy ciebie
za to ty mozesz robic szopkę z kobietami czy osobami odmiennej orientacji
i ty śmiesz komukolwiek wypominać brak dystansu?
Drogie dziecko zawiodłem się na tobie. Atakujesz mnie na każdym kroku za nic. Nie robie szopki, po prostu nie wstydzę się, że jestem katolikiem i wierze w Boga. Nie obrażąj mnie młody człowieku, zrozum mnie.
mam nadzieje ze nie zapominasz o tych, ktorzy umieraja z glodu i nigdy nie kierowali sami wlasnym losem w swoich modlitwach
Oczywiście im trzeba pomagać, nie można o nich zapominać. Należy zbudować im studnie, aby mieli czystą wodę i dać im jeno nasiona, aby mieli łany zboża jak wieżę Jeruzalem. Ujawniłeś swoje oblicze i stale mnie atakujesz. Wybacze tobie nie 7 razy ale 77 razy.
rob co chcesz, kazdy wiem ze bawisz sie swoimi postami z wiara na forum filmowym i cicho chichoczesz przed komputerkiem ze ktos sie na to nabiera
zaloze sie ze nic nie zrobiles jeszcze dla tych dzieci tylko je podle obrazasz urzadzajac cala te szopke tutaj na fw
Nie wiem skąd u ciebie tyle jadu. Wolisz wydać pieniadzę na marihuane, lepiej daj na tace w Kościele albo dla tych biednych dzieci w Afryce.