Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Naprawdę jestem pod wrażeniem jego gry aktorskiej, umie zagrać w każdej roli i gatunku filmowym. Moim zdaniem jest wybitniejszy od alkoholika Gibsona a także tak słabych aktorów jak Al Pacino i Leonardo Di Caprio. Gra aktorska Deppa porusza miliony młodych osób. Jestem szczerze wzruszony patrzac jak ten młody człowiek stał sie najwybitniejszym aktorem Hollywood. Szczere 10/10

Pozdrawiam Damian Wilczur

kinoman0

Nie podaję byle komu takich informacji. W ogóle rzadko trafia się taki szczęściarz.

Allende_

przeciez jesli wygrasz nie bedziesz musiala podawac zadnych informacji. jeszcze przed chwila bylas taka pewna ze nikogo nie obchodzi ze obejrzalem ww. film.

kinoman0

I nadal jestem. Jak to udowodnisz?

Btw. Na co ci moje dane?
Btw2. Na pewno nie masz 16 lat. Za często tutaj przebywasz.

Allende_

patrz nizej.
mam miekkie serce nie musisz wywiazywac sie z zakladu.

Allende_

MNIE OBCHODZI CZY DZIŚ WIECZOREM WEŹMIESZ Z POŁYSKIEM.

Litr_na_dwoch

Co z połyskiem?

kinoman0

gdzie ogladales tak malo popularny film?:}
widze ze wysoko oceniles, rurka w formie?

Marcinekk

kupilem dvd za 10zl. mlody rurka znakomity. ogolnie 7/10 ale +1 za mikiego.

kinoman0

nie wiedzialem ze jestes amatorem kupowania:}

Marcinekk

to juz nie amatorstwo lecz zawodowstwo hehe

kinoman0

jak HBC ?

brk91

hbc 1/10.

kinoman0

jaki film,lubie rurkę?:P

Deppomaniaczka

franciszek.

kinoman0

Chyba nie mój klimat,ale może kiedyś luknę.

Damian_Wilczur

Zachowujesz się jak te lewackie kur.wy z podstawówki co siedzą na forum Pasji itd..
Ty udajesz albo i jesteś fanatykiem religijnym (mniejsza z tym), a tamci chwalą się na portalu filmowym, że są niewierzący i do tego nawołują przy filmach religijnych.
Tu i tu mamy do czynienia z typowym debilizmem. Też wierzę w Boga, ale kogo to obchodzi w serwisie filmowym... ??? Mam sobie też to w profilowym napisać ? Czeka mnie chwała ???
Banda imbecyli...

brk91

Nie zrobisz na mnie wrażenia i nie zachwiejesz mojej wiary. Ja pisze o Deppie a my mnie wyzywacie, więc bronie się religią, która dał mi Bóg i się jej nie wyprę.

Damian_Wilczur

Dopiero teraz po wszystkich wypowiedziach zauważyłam, że jesteś pseudokatolikiem. Wycofuję wszystko co napisałam dobrego o tobie.
Nudzi ci się?Ciekawe czyje zdjęcie wstawiłeś. Co chcesz osiągnąć tą dwulicowością?
Pewnie Jadwiga Skwara, Wrzos, Dorota Kolmus to też twoje konta o.O Jak można być takim chamem.

Damian_Wilczur

facet, to się zrobiło nudne do bólu

Damian_Wilczur

Hahaha, nie widzicie, że on sobie jaja robi? W tym czuć ironie na pierwszy rzut oka ;D. Mam nadzieje, że się nie mylę..

Damian_Wilczur

jak można Deepa do Ala porównywać. Al 100 razy lepszy