Naprawdę jestem pod wrażeniem jego gry aktorskiej, umie zagrać w każdej roli i gatunku filmowym. Moim zdaniem jest wybitniejszy od alkoholika Gibsona a także tak słabych aktorów jak Al Pacino i Leonardo Di Caprio. Gra aktorska Deppa porusza miliony młodych osób. Jestem szczerze wzruszony patrzac jak ten młody człowiek stał sie najwybitniejszym aktorem Hollywood. Szczere 10/10
Pozdrawiam Damian Wilczur
przeciez jesli wygrasz nie bedziesz musiala podawac zadnych informacji. jeszcze przed chwila bylas taka pewna ze nikogo nie obchodzi ze obejrzalem ww. film.
I nadal jestem. Jak to udowodnisz?
Btw. Na co ci moje dane?
Btw2. Na pewno nie masz 16 lat. Za często tutaj przebywasz.
Zachowujesz się jak te lewackie kur.wy z podstawówki co siedzą na forum Pasji itd..
Ty udajesz albo i jesteś fanatykiem religijnym (mniejsza z tym), a tamci chwalą się na portalu filmowym, że są niewierzący i do tego nawołują przy filmach religijnych.
Tu i tu mamy do czynienia z typowym debilizmem. Też wierzę w Boga, ale kogo to obchodzi w serwisie filmowym... ??? Mam sobie też to w profilowym napisać ? Czeka mnie chwała ???
Banda imbecyli...
Nie zrobisz na mnie wrażenia i nie zachwiejesz mojej wiary. Ja pisze o Deppie a my mnie wyzywacie, więc bronie się religią, która dał mi Bóg i się jej nie wyprę.
Dopiero teraz po wszystkich wypowiedziach zauważyłam, że jesteś pseudokatolikiem. Wycofuję wszystko co napisałam dobrego o tobie.
Nudzi ci się?Ciekawe czyje zdjęcie wstawiłeś. Co chcesz osiągnąć tą dwulicowością?
Pewnie Jadwiga Skwara, Wrzos, Dorota Kolmus to też twoje konta o.O Jak można być takim chamem.
Hahaha, nie widzicie, że on sobie jaja robi? W tym czuć ironie na pierwszy rzut oka ;D. Mam nadzieje, że się nie mylę..