to też nie Donnie. ; ) kurde, noto może mała podpowiedź. (żeby było jasno) to było zdanie oznajmujące,nie pytające.
Niee !!!! Juz wiem! From Hell!!!
Na banq więc zadam
"To największa rozkosz jakiej kiedykolwiek dośwaidczą"
Nie no oszaleję tu zaraz... już z wejścia takie to trudne ale cos mi sie kojarzy hmmm może to Don Juan DeMarco?
vuko, dziekuję bardzo :) a twój cytat majuś, to w Dziewiątych wrotach pojawiła sie po 'pieknej" scenie ;)
jestem pewna więc daje cytat mogę?
za późno ;) : "zesrałem sie" od razu mówię że nie powiedział tego Johnny ;D
tak to Donnie ;) Yoko ono masz refleks ale jeszcze go podładuj:) ja dzis w ogóle nie jarze nic dostałam ksiazke przejrzałam "fragmenty" i zamiast sie uczyć z PO to pozostałam w ksiażce ;)
Coś mam dziś zły dzień. A z PO to też bym sie nie uczyła a w sumie i tak teraz mamy zajęcia pt "zabandażuj kolegę z ławki" wiec nie ma co :D :D
A jaką książkę dostałaś?
"Johnny Depp współczesny buntownik" bardzo wciagajaca książka :) ja tem miaam te lekcje z PO ale nudy ale przynajmniej czasem było zabawnie an tym bandarzowaniu a teraz mam rany otwarte itp :(
a cytat to moze Gilbert?
Może Blow?
Książka jest zajebista!! przeczytałam cała dość szybko bo naprawdę wciąga i można sie wiele ciekawych i śmiesznych rzeczy dowiedzieć :D
U mnie na PO raczej nudno nie jest po pan "profesor" sam nie umie bandażować więc jest się z czego pośmiać
wiem czasem normalnie mam takie dni że zapominam jak sie nazywam :) dowaliłam z tym Gilbertem że hej! ;)
ale wydaje mi sie że yoko ono ma racje że w Blow on mowił do tej swojej zony żeby tyle nie brała bo jest w ciąży pamietacie ten motyw? ;)
Ja chyba pamiętam , ale musze sobie przypomnieć :).
Ale jestem prawie pewna , że to nie Las Vegas bo tam ćpali ile się dało i sobie nie zalowali tych narkotyków.
A czemu by mieli nie ćpać przecież mieli takie fajny zwidy hehe :)
Tak mozliwe ze to Blow ,ale zaraz moze to CHARLIE I FABRYKA CZEKOLADY jak to grube dziecko sie opychało słodyczami
Z moich obliczeń wynika iż ja byłam pierwsza więc coby dalej zastoju nie było zapodaje cycatem:
"Zabij go! zabij go!... nie nie ZMIAżDż GO!!"
a tak mi się przypadkiem skojarzyło;P
jak te przypadki chodzą po ludziach;P
"- Czy ktoś tam wchodził?
- Tylko pańska żona.
- Ja nie mam żony!"