pytałam się już wszędzie, ale nikt mi nie odpowiada. nie mam kablówki więc nie mam jak obejrzeć Oscarów, ale słyszałam, że mają emitować transmisje na żywo na Onecie. nie jestem orłem internetowym więc jeśli ktoś wie jak mogę oglądać rozdanie Oscarów na Onecie niech tu napisze instrukcje.
z góry za dobre chęci dziękuje:)
do 2.05...heh ja nie wiem czy bede ogladac,bo telewizor mam w salonie,a tam spia rodzice,wiec nie wiem czy mi sie uda to obejrzec:(((
no to ja cię niestety zmartwię! To jest tylko na żywo z czerwonego dywanu!
A ceremonie pokażą w skrócie we wtorek na tvp1 o 22.40
o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to nawet nie mam co oglądać:(:(:(:(
a wiecie moze cos o stronie www.oscars.com?????? gdzieś wyczytałam ze tam maja transmitowac na zywo...
co za kanał......człowiek nie może sobie normalnie obejrzeć w telewizji bezpośredniej transmisji z Oscarów, bo nie ma kablówki albo mieszka w Polsce. dlaczego nie urodziłam sie w Ameryce?????? przynajmniej miałabym BBC:/
Joon, co za miłe zaskoczenie :):) dziękuję:):) nikt jeszcze nie dodał mnie do ulubionych. jeśli pozwolisz ja Ciebie też dodam:):)
Majus 5, wejdz na strone oscarow tam coś powinno pisać
hej wiecie co mi sie wydaje ze to bedzie jednak transmisja. może sie mylę, pozostaje mi sprawdzenie tego o 00:00 ;)
już chyba dam sobie spokój z szukanie m po internecie transmisji na żywo bo nic nie znajdę. mogę sie jedynie pocieszyć, że może kiedyś ktoś zamieści to na youtube.
JOHNNY trzymam za Ciebie kciuki!!!!!!!!!!!
pozdrawiam:)
dziękuję :) wasze avatary tez są boskie :)
a co do tematu to nie załamujcie mnie ja chce narazie wierzyć że to na tvp i na E! to transmisje na żywo :) ale chciała bym zauwarzyć że tvp robiło dzis reklamy oscarów między innymi to z tymi piosenkami (ogladał ktoś?) może na serio puszczą? wydaje mi sie że na programie E! i na tvp1 leci to samo bo o tej samej godzinie jest.
ja już dzisiaj Oscarów nie obejrzę :(:(
mam nadziej, że jeśli ktoś to obejrzy jutro podzieli się wrażeniami na forum:)
pójdę już...nie mam co szukać na necie. Oscarów i tak dziś nie obejrzę :(
tym, którzy w nocy będą oglądać życzę miłych wrażeń:):)
PS
NonaT. pozwolisz, że dodam Cię do ulubionych. Ty i Joon bardzo mnie dzisiaj wsparłyście. Dziękuję:)
No tak... Ale ja chcę się o tym dowiedzieć wcześniej... Ehh... Żeby to była transmisja... A gazecie To&owoTV pisze tak:
ND 24.02 godz. 15.45 TVP1 Oscarowe piosenki; godz 01.00 TVP1 W drodze po Oscara; od godz. 02.00 CANAL+ Oscary 2008
WT 26.02 godz. 21.00 CANAL+; godz. 22.40 TVP1 Oscary 2008- skrót ceremonii.
rozumiem. ja zadowolę się powitaniem gwiazd na czerwonym dywanie, bo tylko to niestety ma do zaoferowania telewizja publiczna. może skuszę się na ten skrót ceremonii, ale to już nic ciekawego takiego oglądanie po fakcie kiedy znasz wyniki. pozdrawiam
gdziekolwiek by nie było, prawda jest taka że sie nie wyśpie.
no ale przypuszczam że i tak bym nie zasnęła, ponieważ jestem świeżo po seansie Sweeneya. ^^ Krwisty xDD
ale wracając do tematu. Gorąco licze na to, że w tvp1 bedzie relacja taka z prawdziewego zdarzenia.
http://www.tvp.pl/tvp1/programy/seria.html?dzial_name=24.15675&news_name=w.drodz e.po.oskara.transmisja.z.los.angeles
hm.
sama nie wiem co mam myśleć.
ale obejrze.
Ja też będe oglądac, ale....
taki temat już kiedyś był, ktoś napisał petycje do tvp i odpisali, ze niestety nie wykupili praw do wyemitowani gali, ze Oscary będzie można zobaczyc na canal+, a w tvp bedzie retransmisja (skrócona) we wtorek o 22 40
http://film.onet.pl/0,0,1691579,wiadomosci.html#czytaj
pozostaje nam to. ale ja jestem zacofana i nie wiem jak sie to obsługuje :P
nom, dali jakiegos długo włosego idiote który był niezadowolony ze strojów bo były mało wyzywające. żenada.
aaale był Johnny. może przez pare sekund.
jak ogladacie Oscary. ja sie męcze z onetem, tzn tam mi pisza co sie dzieje.
resztę tworzy wyobraźnia.
Ja się uparłam i oglądam Oskary :)Raczej już nie oglądam tylko idę spać, bo jest 2 w nocy, na tvp1 nie pokazali nawet Dżonego, tylko gadali coś w studiu, a na E! ma być do 6 rano, więc wolę zobaczyć powtórkę :D
A Johnny świetnie wygląda :D