Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

pytałam się już wszędzie, ale nikt mi nie odpowiada. nie mam kablówki więc nie mam jak obejrzeć Oscarów, ale słyszałam, że mają emitować transmisje na żywo na Onecie. nie jestem orłem internetowym więc jeśli ktoś wie jak mogę oglądać rozdanie Oscarów na Onecie niech tu napisze instrukcje.

z góry za dobre chęci dziękuje:)

Anastazja_2

ja będę chyba sobie cztać co sie dzieje w poszczególnej minucie na onecie ale sparwdze jeszce to oscars.com

Frances_27

ja czytam onet, niech już rozdają te oscary bo zasne tu..
czekam tylko na najlepszego aktora i ide spać.

Kadanada_Hadness

wyślij mi link z tym gdzie to ci pisze ok? bo sie pogubiłam :(

NonaT

http://film.onet.pl/live.html

mnie to wkurza :-/ nie chce tego czytać tylko to widzieć...

tvp1 to dno...

Anastazja_2

nom tvp to dno zachciało im się zrobic z tego kicz i im wyszło zawlio sie do studia kilku idiotów. nażekali na brak ogladalnosci podczas oscarów... debile.

Frances_27

to jest wstyd. Polski film nominowany do Oscara, a oni sobie olali.
szkoda że na tym onecie nic sie nie dzieje. lool.

Kadanada_Hadness

a u mnie pisze masz nowe informacje i nic... jakoś kiepsko trybie w nocy- POMOCY!

NonaT

Jezuuuuuuuuuus jak sie nie wlączy na oscar.com to cos komuś zrobie :-/

Frances_27

nowe wiadomości:
Gwiazdy kroczą już po dywanie. Polskie stacje na razie nie zdecydowały się na prezentowanie gwiazd wkraczających na czerwony dywan.

Gala rozpocznie się już za chwilę.

no bosko. chce to widzieć nooo...

Kadanada_Hadness

ale mi o tym nigdzie nawet nie pisze :( pisze tylko masz nowe wiadomosci.

Frances_27

Gospodarzem wieczoru jest Jon Stewart. Prowadzi oscarową galę już po raz drugi.
super extra wiadomosć -.-*

Kadanada_Hadness

"Dobry wieczór. Jesteście tu. Ostatnie trzy miesiące były bardzo ciężki. Trwał strajk scenarzystów" - przywitał się z gwiazdami zebranymi w Kodak Theater.

Wrr! Zaraz mnie coś trafi!

Kadanada_Hadness

ok już zatrybiłam gdzie to jest ;) musiało troszke potrwac zanim do tego doszłam jestem wstecz mysląca w nocy i nawet po polsku nie czaję :P
Anastazja, gdzie i jak i co musze zrobić żeby na tym oscars. com obejrzeć?

NonaT

kurcze hmmm ja weszłam po prostu na oscar.com i na głownej stronie jest okienko :-/ i mialam nadzieje ze w nim to bedzie ale narazie dupaaaaaa :/

Frances_27

"Dobry wieczór. Jesteście tu. Ostatnie trzy miesiące były bardzo ciężki. Trwał strajk scenarzystów" - przywitał się z gwiazdami zebranymi w Kodak Theater.

Tłum szaleje
pozostaje mi sobie tylko wyobraić Johnnyego który bije brawo..

news
Gala potrwa około 4 do 5 godzin.
no to posiedziane..

Frances_27

Mnie aż cholera bierze jak widze co oni teraz odstawiają na tvp.. :/ a jak czytam na onecie to cholera mnie bierze że nigdzie nie można tego zobaczyc... :( No i jeszcze cholera mnie bierze że Johnny przyszedł tak późno i tylko chwilke go pokazywali na tvp... :(

Frances_27

Jon Stewart stara się rozbawić publiczność. Wspomina nie tylko główne filmy, które walczą o nominacje, ale i aktorów, a także... scenarzystów. To z ich powodu ceremonia stanęła na chwilę pod znakiem zapytania. Obawiano się, że może ją spotkać dokładnie taki sam los jak galę rozdania Złotych Globów. Zamiast uroczystego wręczenia statuetek ograniczono się do konferencji prasowej.

Kadanada_Hadness

beznadzieja na tym oscars.com trzeba sie rejestrować z tego co wyczytałam ale chamstwo, shit shit shit stupid stupid stupid!
a na onecie nie chce mi się czytać wolała bym to widzieć. z takiem czytanie całe emocje się idą je....ć!

NonaT

"Jesteście gotowi na wspaniały show" - skończył swoje żarty Jon Stewart.

to mnie rozwaliło :(

Frances_27

"Jesteście gotowi na wspaniały show" - skończył swoje żarty Jon Stewart.
taaa. jesteśmy?

Kadanada_Hadness

tak jesteśmy, wow czuje sie prawie jak bym go słyszała wy tez to czujecie? ale lipa moja wyobraźnia nie siega az tak daleko ;?

Frances_27

Mam nadzieję, że chociaż ten wtorkowy skrót na tvp będzie w miarę przyzwoity. Chociaż w sumie widząc co wyprawia w tym momencie tvp szczerze w to wątpię. ;/

blumenkohl

mogli by sie zamknąc na tym tvp pierdo... bez składu i ładu niby znawcy a ta jedna cały czas na wszystkie aktorki mówił hilary s.(wybaczcie ale nie jestem pewna pisowni)

blumenkohl

a widzicie gdzieś sposób by się tam zarejestrować?????????

Anastazja_2

trzeba być.... poprostu ze stanów żeby sie tam zarejesterować musisz podawać zip kody stany miasta imie nazwisko i na dodatek jest komunikat ze moga w to sie wpakowac osoby trzecie ja dziekuje za taka rejesterację kolejne chamstwo.

blumenkohl

dokładnie! zamiast pokazywać jak gwiazdy tam wchodzą czy co to oni puszczają teraz piosenki, które wcześniej wygrały. No brak słów poprostu

Frances_27

Powiem wam ze na wp w tej ich relacji troche więcej tego jest niz na onecie.. przynajmniej juz napisali " W kategorii kostiumy wygrywa Alexandra Byrne za film "Elisabeth. Złoty wiek"

Gosiak_91

O, to ja lece sprawdzić na wp. Dzięki ;>

Frances_27

Dlaczego nie urodziłam sie w LA?
to pytanie zadaje sobie od ponad roku.
to co teraz robi tvp to zwykłe pośmiewisko.
mam już dośc
-.-*

Kadanada_Hadness

no to Sweeney Todd przegrał w 1 kategorii :(((((((((((((((((

Kadanada_Hadness

Wp rzeczywiście lepsze. Onet nadal jest na etapie "zaraz rozpoczniemy gale". A tymczasem gala już trwa. ;/

Frances_27

no to kupa.
ale shit.
pff.
George Clooney daje statuetke.
pfff...

Frances_27

"To wszystko zaczęło się jako prywatna kolacja. Teraz to już 80 lat wspomnień" - tymi słowami George Clooney rozpoczął swoje wejście na scenę. "Ceremonia trwa za długo" - zażartował. W krótkim filmiku przedstawiono najważniejsze wydarzenia z historii Oscarów.
szkoda że tego nie widze.

Frances_27

to onet wam źle chodzi..

Organizatorzy przypomnieli fragmenty najważniejszych przemów, najbardziej wzruszających momentów. Podziękowania Bena Afflecka i Matta Damona, Jane Fondy, Celine Dion. Całość z muzyką z "Titanica".

Kadanada_Hadness

eh nie oglądałam tego filmu ale chya musze obejrzec skoro pokonał nawet sweeney todda :( Ala jak dla mnie kostiumy w filmie burtona były swietne :)

Kadanada_Hadness

Czyli wszystko się zgadza. Tylko, że mój onet coś namieszał, najpierw nowe informacje były na dole, ale teraz na górze. ;>

Frances_27

02: 51: Jon Stewart postanowił jednak obejrzeć na swojej komórce jeden z klasyków kina - film "Laurence z Arabii". Koniec żartów. Na scenę zaprosił kolejne gwiazdy.

Frances_27

02:53 Kolejna kategoria, której laureatów poznamy to "najlepsza animacja pełnometrażowa".

a co oni od końca jadą czy co?

Kadanada_Hadness

Raczej tak. Najważniejsze kategorie zapewne będą na końcu. ;/

Frances_27

02: 54 W kategorii wygrał film "Ratatuj", historia szczurka, który marzył o tym, by zostać kucharzem w Paryżu.

gratulacje

Kadanada_Hadness

Tak w zasadzie to czemu to kopiujesz, każdy ma przcież wp i onet włączony :)

Kadanada_Hadness

a orientujecie sie mniej wiecej kiedy bedzie za najlepszego akora?

Kadanada_Hadness

Wow, w tvp teraz rozmowy w studio! Załośni są

Frances_27

02:55 "Dziękuję wszystkim tym, którzy potrafią marzyć i wspierać marzycieli" - podziękował laureat statuetki, a zaraz na scenę wkrocyzła Katherine Heigl. Ogłosiła nominowanych w kategorii "najlepsza charakteryzacja".
jee PzK

Frances_27

macie?
a to ok, bo ktoś pisał że nie ma ^^

teraz wygra PzK tak obstawiam

Kadanada_Hadness

Niestety, nie Piraci, tylko "Niczego nie żałuję".

Frances_27

no to źle obstawiłam.
pff.
jeszcze za krótki ..,

Kadanada_Hadness

kurwa mać! :/

Anastazja_2

Ta Amy Adams to ta z "Zaczarowanej"?

<za krótki>

Kadanada_Hadness

musze iść sie przespać... niestey czuję sie senna ale wadne za jakies 2 godzinki mam nadzieje że mi troszczeczke przyblizycie wtedy galę lub jak nie to pocztam :)pozdrawiam :)i w razie czego dobranoc.