pytałam się już wszędzie, ale nikt mi nie odpowiada. nie mam kablówki więc nie mam jak obejrzeć Oscarów, ale słyszałam, że mają emitować transmisje na żywo na Onecie. nie jestem orłem internetowym więc jeśli ktoś wie jak mogę oglądać rozdanie Oscarów na Onecie niech tu napisze instrukcje.
z góry za dobre chęci dziękuje:)
Wrrr, zacina mi się nie dość, że transmisja (tak, że kompletnie nic nie rozumiem) to cały komputer. chyba jednak tego nie obejrze :|
ooo ! wlasnie moja mama przyszla i powiedziala ze jesli bardzo chce to moge dzis zostac w domu a ze mam bzderne lekcje nic waznego to mam wagary heh:) no to siedze do konca, teraz to moga oscary trwac nawet do 8 :D:D
łał, fajnie...:)
mi rodzice nie pozwolą, a jeszcze zbluzgają że nie śpie :P xD
chyba sie już do końca zbliżamy...:)
Mi mama powiedziałaby, że to moja sprawa, że się nie wyspałam i że mam iść :/
Teraz Johnny?... Błagam! xD
Ale ja nie chcę sobie nikogo przypominać! xD Ja chce wiedzieć, kto dostanie Oscara w kategorii "Najlepszy Aktor Pierwszoplanowy"! xD To tak dużo? xD
Fajnie masz. Ja muszę iść do szkoły, na dodatek pierwszy polski! Cud będzie jak nie zasnę w trakcie lekcji. xD
tez mam pierwszy polski i...egzamin xD Doobra, mówcie "And the Oscar goes to Johnny Depp!" i po sprawie ;D
wiecie co. ja sie zaczynam juz teraz denerwowac tzn nie wkurzac tylko stresowac czy oby napewno Johnny zdobedzie tego oscara. nie ze wątpie tlyko to tyle trwa ze sie stresuje......
No cóż... Przynajmniej go widzieliśmy... Ech... Zresztą, po co mu Oscar? Ja i tak wiem, że jest najlepszy.
Dokładnie, dla nas on i tak zawsze będzie naj, naj. A ten Oscar to tylko jakiś blaszany posążek, który się kurzy na półce. ;-)
OJ!!! Pier***cie to :)
Johnny to pier**li (widzieliście jak przeżuwał orzeszki czy co to tam:)... tak więc ja to tymbardziej p.i.e.r.d.o.l.ę.! :)
Warto było czekać by zobaczyć jak coś przeżuwa gdy ogłaszają jego nominację :D:D:D