Johnny Depp to jeden z moich ulubionych aktorów, między innymi dlatego, że ma urodziny tego samego dnia co ja :)
09.06 :P
A ja mam urodziny razem z popularnym kiedyś Bartkiem Wroną (z tego polish
boys bandu). Tego samego dnia zmarł Józef Stalin. W moje urodziny do kin
wchodzi "Alicja w Krainie Czarów".
Hahaha! Kto podniesie poprzeczkę wyżej?!
Paciuluniunuek!!!!!!
Z dnia na dzień jesteś coraz fajniejszy :):):)
Ciekawostka: Scenarzysta i reżyser Sekretnego okna David Koepp ma DOKŁADNIE TAKĄ SAMĄ datę urodzenia co Depp.
Koniec ciekawostki.
już mam! w moje urodziny tylko, że w 1904 roku wynaleziono lody w stożkowym wafelku ;DDD hehe ;P
Paciusiumuniuńku, gartuluję urodzenia się w urodzinu pana Burtona. to zaszczyt. wprawdzie moich urodzin nie przebija, aaale.. ;PP
A ja dzielę datę urodzin (poza rokiem) z między innymi Helen Hunt ;).
Poza tym to Dzień Wiatru ;P, w 2006 w tym dniu odbył się w Polsce koncert Gunsów, a w 2009 Multi Lotek zmienił w Multi Multi ;DD. Tyle z ważnych wydarzeń...
u mnie poza harym poterem reżyser Gus van Sant się narodził. ale lody w stożkowym wafelku i tak są najważniejsze ;P
Gus Van Sant!!!! Gosiu!! Ja na twoim miejscu byłbym wniebowzięty! Toż to reżyser mojego ulubionego filmu! :D
którego filmu, Paciuś??
ja oczywiście jestem wniebowzięta, ale raczej z powodu lodów w stożkowych wafelkach ;P co nie znaczy, że nie uważam Gusa za świetnego reżysera :))
Urodziłam się tego samego dnia, co Tomek Bagiński :3
I w moje urodziny zmarła Coco Chanel.
Aaach, Paciek jest niezły, ale Gosia przebija wszystkich xDDD
"Urodziłem się wtedy kiedy Sean Connery"
Ale Ty Paciek stary jesteś ;P
Ja się rodziłam sama jedna chyba na świecie ;< Nikt z moich ulubieńców nie ma urodzin wtedy co ja... Najbliżej mi do Hugh Lauriego, bo tylko 5 dni.
Szara, dzięki Tobie dowiedziałam się, że Hugh Laurie należy do zacnego grona osób spod znaku BLIŹNIĄT <333 (no i Ty też ;)). Dziękuję ;D.
No i nie narzekaj tak, bo tego dnia, w 1992 roku otwarto pierwszą restaurację McDonald's w Polsce ;PP. Toż to przełom, Ameryka wkroczyła do Polski ;PP.
Czekałem aż się ktoś tego przyczepi :P nie Szara, aż taki stary nie jestem ;) może tylko czasami tak się czuję :D
Nie martw się, ja o 7 rano czuję się na 90 z hakiem i z łóżka mogłabym się co najwyżej sturlać do grobu. A tu trzeba wstawać i zapieprzać, o.
A tak a propos, coś mało tutaj naszych starych znajomych. Tak dawno tu nie byłam, że nikogo prawie nie znam. Czuję się taka samotnia, "niech mnie ktoś przytuli..." xDD
No super, Wy dzielicie datę urodzin ze świetnymi aktorami i reżyserami, a ja mam urodziny wtedy co polski McDonald... eh, lajf xd
Łohoho, pomyśl ile taki McDonald daje szczęścia ludziom ;P.
Co do znajomych- starzy odchodzą, nowi przychodzą, bywa. Kogo tu nie znasz, to zaraz Was zapoznamy ;P.
Co do moich urodzin to również żaden aktor ani reżyser ani nikt inny nie urodził się tego samego dnia, ale Johnny dzień przed urodzinami dostał swoją gwiazdę na Alei Gwiazd w Hollywood, chociaż nie jest to sprawdzona informacja, więc w sumie mogę się mylić... A i jeszcze w moje urodziny został wydany singiel "Snow" RHCP, a tak poza tym to nic...
Wiesz, sama nie wiem, co jest gorsze. Może i bywam zgryźliwa, sarkastyczna i wredna, ale wolę to, niż rzyganie naokoło różowymi serduszkami. ;P
Oczywiście, nic do Was nie mam, kochajcie się beze mnie ;D.
Można nawet uznać, że Was lubię ;PP.
Noo, szczególnie takie pluszowe, w kolorze oczojebnego różu. I żeby ich było dużo, wtedy jestem prze szczęśliwa ;PP.
Dobra, to niech moje urodziny będą forumowym Huggiving day. Ale to nie dzisiaj, więc przestańcie, now. Psujecie sobie wizerunek ;P
Nie było mnie raptem parę godzin, a tu już takie rzeczy się wyprawywują!
Boziu kochany!
Przytulanie jest dla frajerów! Zróbmy ogrię!!!! :P:P:P
Ja niestety nie urodziłam się w tak szałowym dniu co wy :P
ale przynajmniej urodziny w tym dniu też ktoś znany obchodzi: Jonathan Rhys-Meyers - lubię go.
A! No i dla bohatera filmu K-Pax to była data która wszystko zaczęła i zakończyła :)
Czyli jednak jest jakiś powód do dumy :P
Na początku myślałam, że w moje urodziny nikt sławny sie nie urodził, a tu się okazuje, że mam urodziny w tym samym dniu co Winona Ryder. Co mimo wszystko nie prezebija lodów w stożkowym wafelku :P