Johnny Depp to jeden z moich ulubionych aktorów, między innymi dlatego, że ma urodziny tego samego dnia co ja :)
09.06 :P
Gehenn - podobnie do wszystkich dziewczyn ale włosy bardziej w rudy, niska ale kurdupel ;P
Boże, Gosiu.
Ja nigdy nie byłam niska! I ruda!
Ale to drugie bez problemu mogłoby się zmienić, rude jest piękne.
A Szara dla mnie już zawsze będzie wyglądała jak Helenka z jej avatara :P
Szara! małpo jedna chwilę mnie nie ma a Ty mi się tu już ze wszystkimi przytulasz? do domu!!!! ja wiem, że wierna to nigdy mi chyba nei będziesz, ale mogłabyś stwarzać pozory przynajmniej!!!!
zgadzam się z tym, ze rude jest piękne;P przynajmniej od ostatniego farbowania się zgadzam;P
Wróciłam parę dni temu, a już się wyprzytulałam i już mnie jakiś pokemon na czarną listę wpisał. Dzień jak co dzień...
Co rude to wredne i jesteś na to najlepszym dowodem!
właśnie dlatego zastanawia mnie to dlaczego Ty nie jesteś rudzielcem....
tak, ja Ciebie też kocham;P
w ciągu tylu dni tylko na jednej czarnej liście wylądowałaś? wstydź się!!!!
I skasowali mi dwa posty (poszły z całymi tematami) nie były tak długaśne jak bywały dawniej ale starałam się :< Bezdusznicy, o.
Ale za to na jakiej! I w jakim doborowym towarzystwie... jak to leciało? Ja jestem "nieudolna i kłótliwa", NEPTUN "wulgarny" (co? :O), a Lady "niecna"...
nieudolna i kłótliwa? Ty? no gdzie.... Ty się przecież nigdy w życiu z nikim nie kłóciłaś....
że też mnie wtedy nie było!
U mnie Gośka pomyliła się tylko przy kolorze wlosów i oczu, bo jedno i
drugie mam ciemnobrązowe ;p.
Ej, a może my w tym śnie mieliśmy jakies karteczki z nickami poprzyklejane?
??
Użytkowników forum J. Deppa na Fw w senniku nie nalazłam, ale mam za to
kota!
http://www.sennik.biz/sennik-kot/
Czyżby w naszym skromnym gronie nie było nikogo w kolorze blond? Same Ciemnowłose i Rudzielce? ;)
W końcu Filmweb się dowiedział gdzie mieszkam :)
miałyśmy VIP-owskie identyfikatory z nazwiskiem - nickiem i zdjeciem - avatarem ;D
te koty to coś nie za dobrze mi wróżą...
nom, jak widać nie blondynek.. może to i dobrze.
Gratulujemy Filmwebowi! Ciekawe, czy kiedyś wyczai moją miejscowość xD
Wątpię. ;p
Ee tam, z blondynkami fajnie jest! Może któraś z nas się przemaluje, żeby
nie było tak monotonnie? :D
Ja już etap blondu mam za sobą więc na mnie nie ma co liczyć :P
Pozostanę niezmienna w swojej rudości :D:D
W sumie to Depp też miał już wiele kolorów na swej głowie :)
To dobrze, nikt nie musi sie przemalowywać. :D
No tak, z tego Deppa to kolorowy chłopak jest. I blondynem tez był xD
w blond też wyglądał fajnie. ładnemu we wszystkim ładnie ;D
a mi nie chce powiedzieć skąd jestem.. :(
ej! jak ktoś mieszka w Krakowie to może isć jutro do jakiegoś klubu, czy tam czegoś innego <nie wiem dokładnie ;P - sprawdżcie w necie>, bo będzie pokaz koncertów, materiałów dokumentalnych i cały wieczór będzie leciała muzyka Queen :) POCZĄTEK O 19.00 <- jak ktoś jest zainteresowany to musi się dokładnie z internetu dowiedzieć - wiem, że Olsztyn to drugi koniec Polski ;// ale wiem o tym na 100% <zaufane źródło ;P>. jak ja bym chiała tam być.. cóż - nierealne :((
ale może Wy.. ;)
Ja kiedyś będę farbowała włosy jak Clemenitne z Zakochanego bez pamięci.
To moje marzenie, ja kocham jej włosy.
A ja nigdy w życiu nie farbowałam, za to zapuszczam włosy jak stary hipis, bo mam już po pas. Niedługo będę je musiała czesać grabiami xD
Ja farbowałam raz, na bardzo ciemny brąz.
W blondzie wyglądałabym mętnie, nigdy nie będę blondynką, bo mi to nie pasuje ;P.
Ale marzą mi się rude włosy, takie właśnie jak u Rose...i takie będę miała, jeszcze rok, może dwa i będę ;D.
mnie zawsze marzyły się takie perfidnie czerwone włosy. zbierałam sie do tego kilka lat aż sie zabrałam i kocham mój kolor włosów;P ale żeby nei bylo za pięknie to zamarzyło mi się zapuścić wlosy też. już mam długie - do linii szczęki sięgają mniej więcej;)
a gdyby tak one jeszcze się przestały kręcić....
Właaaaśnie, gdyby przestały się kręcić ;P... Nie znoszę prostowania włosów, ale cóż- jak trzeba to trzeba...
jakiś czas temumiałam wlosy w odcieniu skórki pomarańcza, ale do takiego koloru to fajnie wyglądają niebieskie oczy i naturalne piegi... no i jasna karnacja koniecznie, ale tą akurat mam;P
"mnie zawsze marzyły się takie perfidnie czerwone włosy. zbierałam sie do tego kilka lat aż sie zabrałam i kocham mój kolor włosów;P"
czeeeeeeeeerwony<3333 ja się zbiera, zbierać i się zebrać nie mogę ;O
jaka farba? ^^
Jesteście chociaż oryginalne, ja na ulicy widzę tylko, białe łby, albo czarne jak węgiel... modne to czy co? xP Nie jestem modna,cierpię. A ja bym chciała sobie całe pokręcić, albo zrobić warkoczyki, bo z długich włosów byłoby fajnie. Ale nie teraz, bo by mi musk zamarzł. W lato ;P
jak sobie zrobisz warkoczyki to się przestanę do Ciebie przyznawać!!! nie waż się nawet!! i nie traktuj tego jak zachętę...
A ja od dwóch lat jestem ruda i nie zmienię koloru za cholerę
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/14/31934.jpg
jedyna farba jaką uznaję... najlepsza jaka może być.
No i kolor pasuje mi do piegów, których chciałam się pozbyć w mołodości za pomocą wywaru z pietruszki :D:D
A mi mój kolor się podoba :D Nigdy w życiu nie malowalam wlosów i na razie jeszcze mi się do tego nie śpieszy. Nie chciałabym mieć takich długich włosów jak mówicie - do pasa. Mi by ciągle przeszkazały, jak dla mnie najlepsza jest długośc: ciut krótsze niż do ramion ;p.
Tylko żeby były trochę bardziej puszyste..to bym była zadowolona :DD
a ja bym wolała mieć mniej puszyste niż mam. codziennie rano jest jakaś maskara, a rozczesywanie to koszmar! włosów też jeszcze nigdy nie farbowałam, ale dla takiego pięknego rudego jak ten og Yoko chętnie bym to zmieniła ;D
To ja sobie zrobię jutro loki ;D.
Ale takie lokówką, bo to co mam na głowie bez prostowania jest raczej imitacją loczków :/.
Jejuu w końcu ktoś zauważył..xD Brawo Szara :D a co do włosów to miałem już kiedyś czerwone i zielone ale każde na krócej niż miesiąc :P
:O
Oj, paciek, przestań już. To, że jesteś jedynym facetem na forum nie upoważnia cię do bycia fajoskim :D
taaakie! ;DD
http://1.bp.blogspot.com/_J0MV9-J3tgc/RfRn1mOcQ3I/AAAAAAAAAMw/vLqM9wV-WQg/s400/B lueHair.jpg
myślałam raczej o czymś takim xD
http://msp285.photobucket.com/albums/ll63/Lifeisshortyoustupidhoe/hair-style-pic ture-colorful-kalandr.jpg
http://cn1.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/e/2/AAAACwuBdiAAAAAAAA4qzg.jpg
męskiej wersji nie ma :< ale możemy zrobić :D