Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp to jeden z moich ulubionych aktorów, między innymi dlatego, że ma urodziny tego samego dnia co ja :)
09.06 :P

gosia2326

Gehenn - podobnie do wszystkich dziewczyn ale włosy bardziej w rudy, niska ale kurdupel ;P

Boże, Gosiu.
Ja nigdy nie byłam niska! I ruda!
Ale to drugie bez problemu mogłoby się zmienić, rude jest piękne.

A Szara dla mnie już zawsze będzie wyglądała jak Helenka z jej avatara :P

Gehenn

Szara! małpo jedna chwilę mnie nie ma a Ty mi się tu już ze wszystkimi przytulasz? do domu!!!! ja wiem, że wierna to nigdy mi chyba nei będziesz, ale mogłabyś stwarzać pozory przynajmniej!!!!
zgadzam się z tym, ze rude jest piękne;P przynajmniej od ostatniego farbowania się zgadzam;P

cathi

Wróciłam parę dni temu, a już się wyprzytulałam i już mnie jakiś pokemon na czarną listę wpisał. Dzień jak co dzień...
Co rude to wredne i jesteś na to najlepszym dowodem!

Astartte

właśnie dlatego zastanawia mnie to dlaczego Ty nie jesteś rudzielcem....
tak, ja Ciebie też kocham;P
w ciągu tylu dni tylko na jednej czarnej liście wylądowałaś? wstydź się!!!!

cathi

I skasowali mi dwa posty (poszły z całymi tematami) nie były tak długaśne jak bywały dawniej ale starałam się :< Bezdusznicy, o.
Ale za to na jakiej! I w jakim doborowym towarzystwie... jak to leciało? Ja jestem "nieudolna i kłótliwa", NEPTUN "wulgarny" (co? :O), a Lady "niecna"...

Astartte

nieudolna i kłótliwa? Ty? no gdzie.... Ty się przecież nigdy w życiu z nikim nie kłóciłaś....
że też mnie wtedy nie było!

Lonely

U mnie Gośka pomyliła się tylko przy kolorze wlosów i oczu, bo jedno i
drugie mam ciemnobrązowe ;p.
Ej, a może my w tym śnie mieliśmy jakies karteczki z nickami poprzyklejane?
??

Użytkowników forum J. Deppa na Fw w senniku nie nalazłam, ale mam za to
kota!
http://www.sennik.biz/sennik-kot/

Mada_gringo

Czyżby w naszym skromnym gronie nie było nikogo w kolorze blond? Same Ciemnowłose i Rudzielce? ;)

W końcu Filmweb się dowiedział gdzie mieszkam :)

Yoko_ono

miałyśmy VIP-owskie identyfikatory z nazwiskiem - nickiem i zdjeciem - avatarem ;D

te koty to coś nie za dobrze mi wróżą...

nom, jak widać nie blondynek.. może to i dobrze.

Yoko_ono

Gratulujemy Filmwebowi! Ciekawe, czy kiedyś wyczai moją miejscowość xD
Wątpię. ;p

Ee tam, z blondynkami fajnie jest! Może któraś z nas się przemaluje, żeby
nie było tak monotonnie? :D

Mada_gringo

Ja już etap blondu mam za sobą więc na mnie nie ma co liczyć :P
Pozostanę niezmienna w swojej rudości :D:D

W sumie to Depp też miał już wiele kolorów na swej głowie :)

użytkownik usunięty
Mada_gringo

Hmmm... Nie jest monotonnie:D Ja jestem blondynką:D

To dobrze, nikt nie musi sie przemalowywać. :D

No tak, z tego Deppa to kolorowy chłopak jest. I blondynem tez był xD

Mada_gringo

w blond też wyglądał fajnie. ładnemu we wszystkim ładnie ;D

a mi nie chce powiedzieć skąd jestem.. :(

gosia2326

ej! jak ktoś mieszka w Krakowie to może isć jutro do jakiegoś klubu, czy tam czegoś innego <nie wiem dokładnie ;P - sprawdżcie w necie>, bo będzie pokaz koncertów, materiałów dokumentalnych i cały wieczór będzie leciała muzyka Queen :) POCZĄTEK O 19.00 <- jak ktoś jest zainteresowany to musi się dokładnie z internetu dowiedzieć - wiem, że Olsztyn to drugi koniec Polski ;// ale wiem o tym na 100% <zaufane źródło ;P>. jak ja bym chiała tam być.. cóż - nierealne :((
ale może Wy.. ;)

gosia2326

Ja byłem kiedyś blondasem ale teraz mi pociemniały :P tylko w lecie mi jaśnieją :D

paciek

to tak jak moja poduszka jaśniejąca od słońca ;P

gosia2326

Zostałem porównany do poduszki! Haha :D

paciek

Ja kiedyś będę farbowała włosy jak Clemenitne z Zakochanego bez pamięci.

To moje marzenie, ja kocham jej włosy.

Gehenn

Ja się przefarbuję na Rose z Titanica, która była moją idolką przez całą podstawówkę ;)).

Gehenn

A ja nigdy w życiu nie farbowałam, za to zapuszczam włosy jak stary hipis, bo mam już po pas. Niedługo będę je musiała czesać grabiami xD

Astartte

Posiadanie włosów do pasa to mój cel nr 2. Jest mi bliższy w sumie, bo brakuje mi jakichś 5-6 cm :D

Astartte

Ja farbowałam raz, na bardzo ciemny brąz.
W blondzie wyglądałabym mętnie, nigdy nie będę blondynką, bo mi to nie pasuje ;P.
Ale marzą mi się rude włosy, takie właśnie jak u Rose...i takie będę miała, jeszcze rok, może dwa i będę ;D.

Lady_From_Burton_World

mnie zawsze marzyły się takie perfidnie czerwone włosy. zbierałam sie do tego kilka lat aż sie zabrałam i kocham mój kolor włosów;P ale żeby nei bylo za pięknie to zamarzyło mi się zapuścić wlosy też. już mam długie - do linii szczęki sięgają mniej więcej;)
a gdyby tak one jeszcze się przestały kręcić....

cathi

Właaaaśnie, gdyby przestały się kręcić ;P... Nie znoszę prostowania włosów, ale cóż- jak trzeba to trzeba...

Lady_From_Burton_World

ha! a ja mam naturalnie proste włosy. maaarzę o rudym, nie czerwonym a za*ebiście pomarańczowym ;P

gosia2326

jakiś czas temumiałam wlosy w odcieniu skórki pomarańcza, ale do takiego koloru to fajnie wyglądają niebieskie oczy i naturalne piegi... no i jasna karnacja koniecznie, ale tą akurat mam;P

cathi

uuu.. ja mam brązowe oczy i brak piegów. ale za bardzo jasną karnację ;D

gosia2326

"mnie zawsze marzyły się takie perfidnie czerwone włosy. zbierałam sie do tego kilka lat aż sie zabrałam i kocham mój kolor włosów;P"

czeeeeeeeeerwony<3333 ja się zbiera, zbierać i się zebrać nie mogę ;O

jaka farba? ^^

ulterior_dreamer

Jesteście chociaż oryginalne, ja na ulicy widzę tylko, białe łby, albo czarne jak węgiel... modne to czy co? xP Nie jestem modna,cierpię. A ja bym chciała sobie całe pokręcić, albo zrobić warkoczyki, bo z długich włosów byłoby fajnie. Ale nie teraz, bo by mi musk zamarzł. W lato ;P

Astartte

Czad :P

Astartte

jak sobie zrobisz warkoczyki to się przestanę do Ciebie przyznawać!!! nie waż się nawet!! i nie traktuj tego jak zachętę...

ulterior_dreamer

czerwień granatu wellaton. niestety mocno wysusza wlosy, ale kolor rewelacyjny;)

cathi

A ja od dwóch lat jestem ruda i nie zmienię koloru za cholerę

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/14/31934.jpg
jedyna farba jaką uznaję... najlepsza jaka może być.

No i kolor pasuje mi do piegów, których chciałam się pozbyć w mołodości za pomocą wywaru z pietruszki :D:D

Yoko_ono

A mi mój kolor się podoba :D Nigdy w życiu nie malowalam wlosów i na razie jeszcze mi się do tego nie śpieszy. Nie chciałabym mieć takich długich włosów jak mówicie - do pasa. Mi by ciągle przeszkazały, jak dla mnie najlepsza jest długośc: ciut krótsze niż do ramion ;p.
Tylko żeby były trochę bardziej puszyste..to bym była zadowolona :DD

Mada_gringo

a ja bym wolała mieć mniej puszyste niż mam. codziennie rano jest jakaś maskara, a rozczesywanie to koszmar! włosów też jeszcze nigdy nie farbowałam, ale dla takiego pięknego rudego jak ten og Yoko chętnie bym to zmieniła ;D

gosia2326

To ja sobie zrobię jutro loki ;D.
Ale takie lokówką, bo to co mam na głowie bez prostowania jest raczej imitacją loczków :/.

Lady_From_Burton_World

Hahah Paciek jest zażenowany tą babską pogaduchą xD

Astartte

Przefarbujmy paćkowi włosy, żeby miał tęczowe!

Gehenn

rushoowe!! <33

ulterior_dreamer

Nie nie nie

Niech będą źółte jak kulcak :D

Yoko_ono

Paciek nam zazdrości;P

cathi

Jejuu w końcu ktoś zauważył..xD Brawo Szara :D a co do włosów to miałem już kiedyś czerwone i zielone ale każde na krócej niż miesiąc :P

paciek

:O

Oj, paciek, przestań już. To, że jesteś jedynym facetem na forum nie upoważnia cię do bycia fajoskim :D

Gehenn

Ale naprawdę miałem nooo!

cathi

Nie!!!

Niech będą niebieskie jak niebooo ;D

Lady_From_Burton_World

taaakie! ;DD

http://1.bp.blogspot.com/_J0MV9-J3tgc/RfRn1mOcQ3I/AAAAAAAAAMw/vLqM9wV-WQg/s400/B lueHair.jpg

gosia2326

myślałam raczej o czymś takim xD

http://msp285.photobucket.com/albums/ll63/Lifeisshortyoustupidhoe/hair-style-pic ture-colorful-kalandr.jpg
http://cn1.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/e/2/AAAACwuBdiAAAAAAAA4qzg.jpg

męskiej wersji nie ma :< ale możemy zrobić :D

Gehenn

może zrobimy te z mojego obrazka + pasemka z Twojego??? ;D

Paciuś, powinieneś teraz być zaszczycony - będziesz pierwszym facetem o niebieskich jak niebo włosach z tęczowymi pasemkami na forum Deppa ;PP