Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp to jeden z moich ulubionych aktorów, między innymi dlatego, że ma urodziny tego samego dnia co ja :)
09.06 :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
un_soleil

Widzę NEPTUN, że Ciebie to w ogóle tylko chuje odchodzą ;D

użytkownik usunięty
un_soleil

może nie sa to lody xDD ale czuję sie dumna:
Jonathan Demme
Drew Barrymore
Julie Walters
Olave Baden-Powell, brytyjska współzałożycielka żeńskiego skautingu (hahahahaha)
George Washington
a także poinformowano świat o sklonowaniu pierwszego ssaka, owcy Dolly xDD to było wielkie wydarzenie ;pp

ZimnaHerbatka

No, no. Więc wszyscy w pewnym sensie jesteśmy gwiazdami :)

Lonely

Kazimierz Kaczor, Joe Pesci i Mia Farrow xDD
09.02 ^^

Lonely

zablokowali!!! :((((((

gosia2326

Właśnie!
Głupkowate tematy Aronii czy Aranii (sorry, naprawdę nie wiem...) to jeszcze rozumiem, no ale Słońce...
Łamiecie mi serce...;p

Lady_From_Burton_World

wracając do tematu: Lady mówisz i masz!

a jak nas stąd też wyrzucą...to będzie koniec ;O

Lady_From_Burton_World

wracając do tematu: Lady mówisz i masz!

a jak nas stąd też wyrzucą...to będzie koniec ;O

ulterior_dreamer

:D

Jakie to słitaśne ;PP, czuję się niemal jak na naszej klasie ;D.

Lady_From_Burton_World

Nawet już nie można się porządnie pokłócić, bo cię zara blokują. Nawet nie wiem jak mi kto wrzucił w tamtym temacie ;<

Astartte

Arania próbowała Ci pojechać, papląc coś o swoim uwielbieniu dla Paryż Hilton, subiektywnych odczuciach względem Desperatek i znajomościach z moderatorami, ale jej nie wyszło, enyłej nie ominęło Cię nic ciekawego ;P.

Lady_From_Burton_World

Mi się najbardziej podobało zdanie: "i wszędzie jest tak szaaaaaaroooooo" czy jakoś tak :D

paciek

Tak...to musiała być aluzja ;D...

Lady_From_Burton_World

wątpię by arańja na to wpadła.. ale może i tak było ;D

znowu usuneli temat :(((

gosia2326

Mi się wydaje że chyba nie :D

paciek

Paciuluniek śniłeś mi się! wszyscy mi się śniliście - ja, Paciek, Lady, Gehenn, Yoko, Mada, Ulterior i Szara mieliśmy jakąś misję do wykonania <dostaliśmy ją od Neptuna> i potwora do zabicia - potwór miał dwie głowy - jedna z twarzą Deppa, druga z twarzą z avatara arańji. czy jest jakaś choroba, że jak się na nią choruje to ma się dziwne sny??? ostatnio śniło mi sie też, że mnie diabeł opętał <- to było MEGA realistyczne :((, albo.. że dostałam nagrodę Nobla w dziedzinie matematyki xDDDD .. a ja i matma to jakaś masakra :/ i ciągle mi się śnią koty ale nie wiem co to znaczy ;OO

gosia2326

usunęli.. ale co se popisałam to moje. Ja myślę, że jak to małe jakieś żaluzje do szarości prawi to była tutaj jako inne wcielenie trolla jak jeszcze miałam swój nick. ZawsheZauś? xd
To nic. Teraz można mówić do mnie nawet "zupko chińska", bo fw uznał, że jestem z Radomia..

Astartte

A ja się urodziłam tego samego dnia co Orlando Bloom, o.

kietka

No to do mnie Syrenko, podobno z Wa-wy jestem ;P.

Gochna- jak ja wyglądałam w tym śnie??? ;D

Lady_From_Burton_World

"Paciuluniek śniłeś mi się! wszyscy mi się śniliście - ja, Paciek, Lady, Gehenn, Yoko, Mada, Ulterior i Szara mieliśmy jakąś misję do wykonania <dostaliśmy ją od Neptuna> i potwora do zabicia - potwór miał dwie głowy - jedna z twarzą Deppa, druga z twarzą z avatara arańji. czy jest jakaś choroba, że jak się na nią choruje to ma się dziwne sny??? ostatnio śniło mi sie też, że mnie diabeł opętał <- to było MEGA realistyczne :((, albo.. że dostałam nagrodę Nobla w dziedzinie matematyki xDDDD .. a ja i matma to jakaś masakra :/ i ciągle mi się śnią koty ale nie wiem co to znaczy ;OO"

skąd wiesz, że paciek był paćkiem, lady lady'ą (jak to się odmienia...haha), Gehenn Gehenną, Yoko Yoką, Mada Madą, ja mną, a szara szarą?

no chyba, że ja nic nie wiem o jakimś potajemnym spotkaniu, na które nie zostałam zaproszona <foch z przytupem i zatrzaskującymi się drzwiami, na 5 minut>.

ulterior_dreamer

No właśnie mnie tez to dziwi...czyżby było jakieś spotkanie o którym mi nie wiadomo?! <też foch z całą resztą>.
Czy może mieliśmy zamiast twarzy zdjęcia z avków?

Ulterioru i tu mnie masz! ;D Nie wiem jak to się odmienia...lady ladą i tyle ;P.

Lady_From_Burton_World

Koty Ci się Gosiu śnią? Ale fajnie :D uwielbiam koty!

Lady_From_Burton_World

Lady, byłaś ladą? taką sklepową? :D:D:D

Też jestem ciekawa jak wyglądałam w tym fascynującym śnie :)

Moja aktualna lokalizacja według Fw (Nowogrodziec, Jelenia Gora, Polska)

Yoko_ono

Taka jesteś mądra, to mi powiedz jak to się odmienia? ;PP
Lejdią? Ladyją? ;DD

użytkownik usunięty
Yoko_ono

A ja nie mam (chyba) urodzin, gdy jakaś sława ma swoje...
05.04 może ktoś coś wymyśli... ;-)

http://www.imdb.com/OnThisDay?day=5&month=April

miłego szukania ;)

użytkownik usunięty
paciek

Hehehe... Dzięki ;D

paciek

Lady - średni wzrost, ciemne brązowe włosy do ramion, brązowe oczy
Mada - średni wzrost, jasne brązowe włosy przed ramię, zielone oczy
Ulterior - czarne włosy do ramion, wyższa od Lady i Mady, ciemne brązowe oczy
Paciuś - brązowe włosy , takie normalne męskie ;P, wysoki ale nie za bardzo
Gehenn - podobnie do wszystkich dziewczyn ale włosy bardziej w rudy, niska ale kurdupel ;P
Wszycy mieliście VIP-owskie identyfikatory z nazwiskiem <czyt. nickiem> i zdjęciem <avatarem>. a potem już was odróżniałam. Tylko Szara wyglądała jak Helenka na jej avatarze.

no.

gosia2326

nie chce mi się pisać dokładniej ;P

gosia2326

a! Yoko - jasne brązowe włosy kręcone do ramion, wysoka...

gosia2326

"Ulterior - czarne włosy do ramion, wyższa od Lady i Mady, ciemne brązowe oczy "

o kurwa, gdzieś tu jest ukryta kamera ;o

ulterior_dreamer

Pisze ten post, żeby pojawił się mój wcześniejszy post <wiem, pojebane to ;P>

gosia2326

Jasnowidz? ;P

Zgadza się poza włosami, tzn. są ciemnobrązowe, ale trochę dłuższe niż do ramion :D.
No i przy oczach zapomniałaś dodać "wielkie" (każdy mi to mówi, więc postanowiłam się tym chwalić ;PP).

Naprawdę...skąd ty to wiesz Gośku? ;D

Lady_From_Burton_World

HA! A ja wyglądam zupełnie inaczej niż w twoim śnie. tylko wzrost się zgadza :)

Ulterior, muszę Ci powiedzieć że jeszcze raz wsłuchałam się w nowego Mansona i spodobał mi się numerek 5 :)

Yoko_ono

z nowej płyty ja lubię najbardziej numerek tu.

Lady, rzuć na to ( http://photos.nasza-klasa.pl/5788182/57/other/std/ace37c1a8f.jpeg ), swoim wielkiiiiim okiem (cyklopem). "Benny & Joon"?

ulterior_dreamer

Rzuciłam, ale link nie działa ;P.
I nie cyklopem, bo póki co mam dwoje oczu ;PP.

Lady_From_Burton_World

tak! to prawda ;P

wiem to ze snu :3

gosia2326

a 18 lat temu... :((

gosia2326

aaaa jutro się będziemy martwić..

gosia2326

Nie martw się. Cały dzień słuchaj Queenu ;).

Lady_From_Burton_World

nie martwię się o siebie.. tylko o tych co będą musieli ze mną wytrzymać ;PP

jasne, że będę słuchać ;)) co nie zmienia faktu, że jak dzisiaj mi mama opowiedziała co to się działo te 18 lat temu to się rozpłakałam ;(
no ale On napewno by nie chciał, żebyśmy ryczeli :))

gosia2326

Nawet nie mam zamiaru, wystarczająco się napłakałam w czasach początkowego zainteresowania Queenem. Byle wolniejsza piosenka i już...
Także płaczu już dość, wystarczy, że będziemy pamiętać i tyle ;).

Lady_From_Burton_World

taaa...popełnijmy zbiorowe samobójstwo.

ulterior_dreamer

Nie mogę, mam test z anglika.

Lady_From_Burton_World

ło Boże... ://

powodzenia

Lady_From_Burton_World

no i git podejście ;D
ahh, pamiętam jak jakieś 4 lata temu weszłam na youtube w celu sprawdzenia kto śpiewa we are the champions ;P zobaczyłam wtedy tego Gościa z wąsami i doznałam szoku. zawiodłam się bowiem byłam wtedy na etapie techno i gwiazdek pop-u :/// ale już po wzsystkim! przeszło, minęło, koniec, rozdział zamknięty!! ;P a teraz nawet babci próbuję wmówić, że Frediś jest najpiękniejszy, najwspanialszy, najcudowniejszy i najgenialniejszy na świecie. mało tego - zgadza się z tym ;PP

do QUEEN trzeba dojrzeć.

gosia2326

taa, rekord Guinessa w ilości popełnionych jednocześnie samobójstw.. ciekawy sposób na zdobycie sławy. ale co powiedziedzieć dzieciom?!

gosia2326

Numerek tu tez jest fajny :)

Dobra, koniec zabawy na dziś, jutro trzeba wstać do roboty, ale chyba się nie powstrzymam i przeczytam jeszcze jeden mały rozdzialik książki.

Adijos amigos :)

Yoko_ono

taaaa, do szkoły na 7.00 na WOS :/ chyba też się pożegnam na dziś..

.. dobranoc ;* ;D