Johnny Depp to jeden z moich ulubionych aktorów, między innymi dlatego, że ma urodziny tego samego dnia co ja :)
09.06 :P
Też jest moim jednym z ulubionych aktorów. Może wcielić się w każdą postać począwszy od Edwarda Nożycorękiego a skończywszy na z piekła rodem.
A następny będzie "Na żywo" też na tvn w czwartek (17.12) o 21:30.
Fajnie jeśli co tydzień będzie leciał jakiś film z Johnnym...;D
Sexi co nie? :D:D
PATRZCIE NA TO!
http://fc03.deviantart.net/fs7/i/2005/214/a/e/Johnny_Depp_Room_by_neverclear.jpg
To dopiero trzeba być siachniętym ^.^
No właśnie też mnie to zastanawia i irytuje! Ludzie wiem że jest weekend no ale forum Johnny'ego nie odwiedzicie?!
ooo przepraszam. ja odwiedzam ale co będę sama do siebie gadać ;D
a poza tym mam doła i nic mi się nie chce :(
Ja tu jestem, ja jestem! ;D
Te plakaty Deppa to na pewno nie mój pokój, u mnie wiszą tylko dwa, wielkie plakaty- Freddiego i Michaela ;P.
Ale kiedyś miałam całe ściany w plakatach- dosłownie całe, nie było widać koloru farby. Miałam chyba 10 lat, więc domyślcie się co te urocze obrazki przedstawiały, bo ja wstydzę się napisać ;D.
Wspieramy Gośkę.:))
Ja też mam 2 plakaty - jeden Deppa, a drugi Freddiego :).
Przyznam się bez bicia, że kiedyś mój pokój zdobiły plakaty Tokio Hotel i
US5 :(((( .
dzięki za wsparcie :) jejku, od dwóch tygodni tak mam. nawet ze świąt które zawsze kochałam się nie cieszę :(((
no to ja mam trzy plakaty: Freddie, Joker i mix kadrów z różnych filmów. Mada, rozumiem - kiedyś moim mistrzem był Basshunter :( O.O
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Edward-Nozycoreki-istnieje-Jest-
fryzjerem,wid,11766188,wiadomosc.html?ticaid=6945e
tadadadaaam!
Pieprzony link..
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Edward-Nozycoreki-istnieje-Jest-fryzje rem,wid,11766188,wiadomosc.html?ticaid=6945e
Taaa daaam Dzień dobry dzień dobry!
Przyznam się bez bicia - zaniedbałam forum, ale nie miałam dostępu, byłam na NOCY KINA! Super sprawa
A w sobotę to tez nie bardzo miałam dostęp, teraz już mam więc obiecuję poprawę.
Ja mam plakat z widokiem na Manhattan Bridge w srebrnej ramie.
OOO ak jakoś przypadkiem trafiłam na ten temat. I na początku pisałyście o datach urodzin: kto się kiedy urodził itd.
haha do ja się pochwalę, ze urodziłam się tego samego dnia, mięsiąca iroku co jakże utalentowany nastoleni muzyk Nick Jonas xd
Tez mi zaszczyt.
UUU Manhattan <3
Hah... A ja mam jak na razie jeden plakat z Johnny'm z Wrogów publicznych....;D
W marcu będę polować na plakat z "Alicji...";-)
Ja się urodziłam tego samego co Brad Pitt , porażka . Ale Johnny ma enagram 4w5 , przez przypadek jak mi psycholog robił test to wyszło, bo ma taką samą osobowość :) Inne słynne 4w5 Vincent van Gogh, Kurt Cobain, Edgar Allan Poe, Bob Dylan, Ingmar Bergman.
Wiem dlaczego Johnny jest taki dobry , bo pod tworzonym kreacjami może ukrywać siebie , zawsze jest kimś innym to go rajcuje , zauważyliście że nawet jak pokazuje się publicznie na jakiś galach to zawsze jest przebrany , taki typ .
Też mam osobowość 4w5 i może nie urodziłam się dokładnie tego dnia co on, ale na początku czerwca i mamy ten sam znak zodiaku.
Ale jakoś nie jest jednym z moich ulubionych aktorów z tego powodu. Nie trawie ludzi, którzy oceniają innych na zasadzie "ja lubię czerwony, ty lubisz czerwony, ale super... jesteśmy pokrewnymi duszami. zaprzyjaźnijmy się!"...
Ohhh tak... ta tajemniczość w Johnnym jest najbardziej pociągająca ;P