Johnny Depp to jeden z moich ulubionych aktorów, między innymi dlatego, że ma urodziny tego samego dnia co ja :)
09.06 :P
Ja tam widzę Paćka w zielonym irokezie - takim jaki ma Duncan z Wyspy Totalnej Porażki <3 <3
http://th.interia.pl/30,bc59bd5a73958065/DUNCAN-tdi-club-2965720-800-600.jpg
A ja właśnie nie chciałam żeby z nią był, są za bardzo do siebie podobni... kulturowo :D a tak to zawsze jakaś odmiana.
O proszę, jak macie fajnie z tymi urodzinami, ja jestem oryginalna i z ciekawych osób to tylko ja urodziłam się wtedy kiedy ja się urodziłam :D:D
Za to jestem leworęczna, a jest dużo fajnych osób leworęcznych :):)
Znam parę leworęcznych, większość to świetni ludzie, ale jest też jeden...wyjątek ;P. Nie potrafię się dogadać z tym człowiekiem...
W sumie w moje urodziny też jest niewiele, ciekawych wydarzeń, no może to, że Multi Lotek zmienił się w Multi Multi- to jest BARDZO ważne ;D.
Kobieto z kraju Burtona - może to znak, że powinnaś zacząć obstawiać? ;) A nuż jakaś nagroda się trafi?
24.07 - wynaleziono lody w stożkowym wafelku. dla niezorientowanych ;D
Lady, podzielisz się jak coś wygrasz?? ;P
(mam nadzieję, że nie zostanę skarcona za podpięcie się :))
PS. Ja też bardzo lubię Freddiego.
Już kiedyś próbowałam coś wygrać...cóż...kto nie ma szczęścia w kartach (i Multi Lotku ;D) ten <może> ma w miłości ;PP.
Dlatego napisałam <może>, bo ja póki co też nie ;P.
Ale liczę na jakiś przedbożonarodzeniowy cud ;D.
W tym roku nauczyłam się że nie mogę ufać samcom ;)
Zresztą, nauczyłam się że w zasadzie nikomu nie mogę ufać. Bo kazdego widzę najpierw w kwiatkach i ramkach, a dość szybko zołz z niego wypełza.
To jest niestety mój problem: zawsze zakladam, że ludzie są dobrzy, życzliwi, szczerzy, etc. I potem mam ostro prze****.
Dżony by Cie wykorzystał i rzucił jak reszta. No chyba ze taki nie jest. Gdzie mozna zdobyc od niego utograf wlasnoreczny?
Dżony ma Vanessę do wykorzystywania :)
A co do awtografu, spróbuj tu: http://www.contactvip.com/?gclid=CJDO9MDJq54CFcmOzAodWx1vlg
Ja się wpisuję do klubu leworęcznych :D
A urodziny w dniu mych urodzin (23.04) to np. Shirley Temple i Małgorzata
Socha.
Najlepszy prezent zrobił mi Borys Jelcyn i zmarł tego dnia :D Tak samo jak
William Szekspir ;]
jak śmiesz cieszyć się ze śmierci jednego z moich ulubionych twórców!
widzę, że wytrwałe jesteście. nie sądziłam, że temat włosów aż tak wciaga;P
Szekspir to przy okazji, głównym bohaterem jest tu Borys :P
Chociaż jak pomyślę, co się po nim pojawiło.... ;)
Dzisiaj "Gnijąca panna młoda Tima Burtona" ;D
Na tvn o 23:50.
Szkoda, ze tak późno...
Pieprzysz, Mada.
NIE.
JA TEŻ. To musiał być ten sam konkurs, prawda?
Mieszkasz w Warszawie też?
JEZU. O.O
To najdziwniejsza sytuacja, jaka mi się dzisiaj przytrafiła.
Ej może to był ten sam konkurs, tylko że w innych miejscowościach! Bo ja
byłam w Ciechanowie, ale były tez w Ostrołęce, Warszawie itp., bo to było
organizowane przez kuratorium oświaty.;p
A co na nim miałaś? :)
Oj, oj, dzisiaj dużo dziwnych rzeczy mi się przytrafiło ;D
Temat ogólny: dialog, teksty: Szymborska, Iwaszkiewicz, jakiś tekst o nienawiści, Ballady i Romanse Boroniewicza, rozprawka z cytatu "Mniej przemawiać, więcej rozmawiać", obraz "Wieża Babel".
Moim skromnym zdaniem pojebało tych ludzi od testów, żeby na 22 zadania z tylko jednym jednokrotnego wyboru dawać 90 minut (w tym, oczywiście, praca literacka) -.- Poza tym zrobili w tym roku te testy strasznie trudne, z mnóstwem interpretacji i jakichś beznadziejnych pytań. Moja pani polonistka określiła, że pierwszy etap mógłby być próbną maturą z polskiego.
Rzeczywiście! 90 minut na zadania opisowe plus wypracowanie (swoją drogą
dziwny temat). Ale za to te wiersze... Jak je zobaczyłam to aż mi się
gorąco zrobiło ze szczęścia, bo dzień wcześniej poprosiłam panią, żeby je
ze mną przeanalizowała, bo mało z nich czaiłam. :D I tak chociaż na kilka
pytań odpowiedziałam poprawnie xD Co do reszty nie wiem. :PP
Ogólnie Ballady i Romanse i Na Wieży Babel były w porządku, bardzo ładne wiersze, zwłaszcza ten Szymborskiej, ale Iwaszkiewicz... Nigdzie nie mogłam znaleźć tego opowiadania! I ostatnie zadanie poszło...
Ogólnie cały test poszedł mi bardzo źle. Ale co tam :D To zawsze już drugi etap.
hehe :DD ale czad!!! xD pisałyście ten sam test !! jesteście w takim razie konkurentkami ;DD
jeszcze bardziej czymamy kciuki - może zajmiecie ex aequo pierwsze miejsce ;P
oczywiście, że robiła. jak co roku, czy to w podstawówce, w gimnazjum, czy w liceum odbywa się w naszej klasie lanie woskiem. Mi wyszedł płód dziecka ;00
w niedziele są andrzejki.
to znak O.O
no to pewnie coś wymyślę.. jutro. a tak swoją drogą to tych ludzi z tvn-u do końca po*ebało - jak można puszczać coś tak genialnego jak 'gnijąca panna młoda' o tej godzinie?! :/ ja już wysiadam :///
Mam gdzieś Andrzejki, zawsze wychodzi mi z wosku bezkształtne coś i nikt nie ma pojęcia, co to jest. A od kiedy dowiedziałam się, że mój mąż będzie nosił imię Horacy zwątpiłam ;PP.
A propos andrzejek właśnie wróciłem z Andrzejkowych Konfrontacji Rockowych we Wrocku :D i było ekstra!
moja współlokatorka była na konfrontacjach i mówiła, że sie rozczarowała. Podobno Muniek się nie popisał, Dąbrowska była jak zawsze do niczego... trochę żałują szczerze mówiąc, że nie poszłam, ale cóż.... brak kasy i lenistwo mnie zmusiły do zostania w domu;P
własciwie od czasów podstawówki nie wróżyłam sobie w andrzejki... może w tym roku coś wymyślimy ...
"A propos andrzejek właśnie wróciłem z Andrzejkowych Konfrontacji Rockowych we Wrocku :D i było ekstra! " rozwiń, rozwiń kolego...
filmy burtona za każdym razem czarują. po obejrzeniu jednego oglądam wszystkie, które znajdę w zasięgu ręki ;0 dzień dobry ;)
No wiem wiem, większość ludzi narzekało. Dąbrowska chociaż rozruszała publikę bo Mikromusic i Fisz jakoś nie potrafili. Na Myslovitz się trochę zawiodłem, a T-love był i tak z tych wszystkich zespołów najlepszy, ale nie żałuję, że pojechałem ;)