Ja mam tylko jedna prośbę do moderatorów tej strony:
ZMIENCIE TO STRASZNE ZDJECIE DEPPA!
błagam przeciez ma on tyle innych świetnych fotografii ....
Niech prezentuje sie jak najlepiej
* z poważaniem
albo może to <cudne jest>: http://www.fothost.pl/upload/09/51/2704711c.jpg ?
albo to: -zły Johnny- http://www.fothost.pl/upload/09/51/efbc66e2.jpeg - <żartowałam, oczywiście : D >
Tak! Ustawcie to drugie! ;PP
Osobiście mam gdzieś jakie jest tu zdjęcie, więc nie, nie jestem za zmianą <po każdej zmianie przybywa sto tysięcy nowych tematów o nowym zdjęciu>.
hej ludzie - świeta idą! ;) zróbcie to dla mnie, zmieńcie to zdjęcie chociaż na miesiąc , baaardzo prosze !
hej ludzie - święta idą ! ;) zróbcie to dla mnie, zmieńcie do zdjęcie chociaz na miesiąc. Nic nikomu nie szkodzi. Baardzo proszę!
oj, człowieki. nie macie większych problemów, że się tak tym głupim zdjęciem przejmujecie?? co za różnica jakie jest?!
..i wcale nie jest takie okropne
taaak.. człowieki .. fajnie tak kogoś potepiać, prawda ? Dobra, głupie człowieki - temat nieważny. Bardzo dziękuje ... przecież nie bedę narażać was na taki WIELKI wysiłek .....
Jak to? :P W końcu jesteśmy tu "grupą trzymającą władzę:..xD Powinniśmy mieć nieograniczone możliwości nie mówiąc o zmianie zdj :P
ależ ty jesteś głupia. po pierwsze: nikt cię w poprzednich postach nie potępił. po drugie: mamy taką samą możliwość zmiany zdjęcia, jak ty, więc przestań się rzucać -....................-
Mnie również się nie podoba to zdjęcie. Powinni zamieścić , jakąś bardziej wspołczesną fotę. Obecnie Johnny nosi długie włosy.
Nie podoba mi się zdjęcie na stronie Deppa! Nie interesuje mnie czy ma
wąsy, czy nie ma wąsów, czy ma okulary, czy nie ma okularów, czy ma długie
włosy, czy nie ma długich włosów.
Interesuje mnie tylko i wyłącznie jego tyłek. Najlepiej goły.
Szanowni userzy forum wspaniałego, boskiego, cudownego, świetnego,
słitaśniego, super, ekstra Johnny'ego Deppa, zmieńcie aktualne zdjęcie
twarzy Deppa na fotografię jego dupy. Gołej, jędrnej i wydepilowanej.
Z góry dziękuję.
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :)))))))))))))
Dzięęękuuujęęęę :*:*:**:*
Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi!!!!!!
o to ,żeby dać bardziej "wspołczesne" foto to całkiem dobra idea wtedy jego zmiana bedzie miala wiekszy sens jesli o to chodzi ;p
O.O żelelki O.O
ej no, komputer mi się zepsuł :(( i piszę z laptopa brata, a więcej mi nie da ;(((((
No właśnie, poza tym trzeba się dzielić z bliźnimi :DD
Haribo są fajoskie, dobre są tez takie glutowate jak dżdżownice xD
Jestem jak Joey Tribiani - nie dzielę się jedzeniem. NIGDY!
A zwłaszcza żelkami... a zwłaszcza HARIBO!
kupiłam 'koleżance' z klasy 2 kilogramy żelek Haribo. nie miałam pomysłu na prezent i mi pomogliście ;P nnno i już jestem :)
Ejj nie no! Nie mów, że to w jakiś sposób przerabiałaś! Przecież tu kurcze nie widać niczego mimo że wysilam swój wzrok jak nigdy. Naprawdę jesteś w tym dobra! ;)
W związku z tym, iż lada chwila teleportuję się na wieś, aby ten świąteczny czas spędzić w gronie rodziny bez dostępu do internetu to już teraz chciałabym życzyć WSZYSTKIM SIACHNIĘTYM takich świąt jakich sobie tylko życzycie... wesołych, spokojnych, szalonych, pomyślnych, mroźnych, itp itd ... jak kto woli ^_^
Za to wszystkim życzę aby Sylwester był wyjebany w kosmos :):)
"Do zobaczenia" po świętach :*:*:*:*:*:*:*
Yoko, wszystkiego najlepszego w nowym roku i cudownych świąt :***
a zaraz po nich wracaj do nas ;P :**
Dokładnie, wszystkiego najlepszego Yoko, z resztą nie tylko Tobie, bo skoro
już sobie składamy życzenia to...
http://www.speakingsanta.com/?tk=5K11d6qD
pół dnia się tym bawię :DD ^^