Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ja mam tylko jedna prośbę do moderatorów tej strony:

ZMIENCIE TO STRASZNE ZDJECIE DEPPA!
błagam przeciez ma on tyle innych świetnych fotografii ....
Niech prezentuje sie jak najlepiej
* z poważaniem

gosia2326

Czad, nie? xDD

Mada_gringo

nooo :DDD

gosia2326

Jak tam Gośka, uszka już polepione? :DD

Mada_gringo

hmm, pewnie tak ;P

gosia2326

"And so this is Xmas
I hope you have fun"

La la la ;)

paciek

właśnie.. idę oglądać 'witaj święty mikołaju' z rodzinką jak co roku ;P

paciek

...
rany ta piosenka jest świetna:)

Lady_Sakura

Najpierw Yoko teraz ja! Jutro z rana wyjeżdżam więc życzę wam wszystkim wspaniałych, rodzinnych i siachniętych świąt! I żeby nadchodzący rok był lepszy niż wszystkie inne razem wzięte ;) aha! i Johnnego pod choinka! ;) wracam za parę dni! :D

paciek

Wszyscy wyjeżdżają ;(
Nie zostawiajcie mnie! ;p

A tak przy okazji ja też Wam życzę Wesołych.
I obiecuję, nigdy więcej nie pójdę na klasową Wigilię, co za drętwa, beznadziejna szopka...i to śpiewanie kolęd, ble!

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Spadajcie, nie wracajcie.

ja zostaję! ale idę do babci, więc filmweb na kilka godzin odpada :((
wszystkiego najlepszego Wam ;P :***

gosia2326

Rany, wszyscy wyjeżdżają...
Ja też chcę!
A wgl to też wam wesołych życzę wszystkim!:D

The Woman jak zwykle miłaaaa ;d

Lady_From_Burton_World

cyrk is begining. (bożeeee, czy nikt w tym domu nie umie rozłożyć choinki?! a mówiłam, wyciąć w ogródka normalną, ŻYWĄ, pachnącą...ale nie...-.-).

ulterior_dreamer

Rozłożyć to pół biedy...czemu nikt jej nie umie ubrać???
W moim domu panuje kult góry choinki- w efekcie tego góra jest obwieszona, dół pusty, a ja muszę po nich poprawiać...

A Mikołaj to gruby, zarośnięty stary kawaler, który od 100 lat chodzi w tym samym ubraniu i który kilka lat temu zamiast gry "Operacja" przyniósł mi badziewną lalkę Barbie, wchodzi przez komin, z tym swoim tłustym brzuchem, nie brudząc się w ogóle i zostawia beznadziejny prezent, zżera mi najlepszego cukierka z choinki i odjeżdża na saniach, które ciągnie 12 reniferów, które nie mają skrzydeł i latają...

Lady_From_Burton_World

cyrk się zacznie o 16. wiecie.. zjazd rodzinki u babci, jedzenie, rano prezenty... będzie dobrze, mam nadzieję. tyle, że moja dwumetrowa choinka się już trzy razy przewróciła i zbiła się tylko jedna bombka. poza tymi sześcioma co ja zbiłam ;p

gosia2326

a ja nie mam komina ;OOOO aaaaaaaaa!! ;OOOO

gosia2326

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahah ahahhaahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahhahaahah
Świtni jesteście