Ja tego gościa nie znam nigdy go na oczy nie widziałem a on jest wyżej od brada pitta i inny
pewnie lepszych aktorów. Nie zagrał w żadnym dobrym filmie więc jak on się znalazł na 76
miejscu w rankingu????????
Joseph zagrał też w kilkunastu innych produkcjach.
Dla twojej wiadomości są tacy którzy obejrzeli niemal je wszystkie i dopiero na tej podstawie ocenili jego grę.
Za to grupka dzieciaków zrobiła swoje, dając mu niezasłużone 1.
Przykre, ale taki tu jest właśnie poziom.
Nie widział/a z nim niczego, ale dla zasady musi dowalić...
Kpiny.
Za to nie muszę się nawet zastanawiać, jakim cudem 4 dni temu był na 76 miejscu a obecnie jest na 128...
Skoro banda takich śmieszków jak Ty, nie widząc go w niczym ani nigdy na oczy dała mu 1...
Żałosne.
"Ja tego gościa nie znam nigdy go na oczy nie widziałem"
" Nie zagrał w żadnym dobrym filmie"
Padłam, naprawdę??? Piszesz że go w niczym nie widziałeś ale wiesz że filmy w których gra nie są dobre. Coś tu jest nie tak.
immortal13 kochana, sto procent że coś tu jest nie tak:))
Zachowanie tego kolesia jest zwyczajnie śmieszne i dziecinne.
Sam nadział się na własną minę, przyznając że nie widział Morgana nigdy i nigdzie i tą drogą uznał że Józkowi się 1 należy.
Żenada, ale tak niskiego pułapu niestety można się spodziewać po niektórych oceniających...
o błagam...tego rankingu nie układa akademia filmowa tylko internauci
może nie powinien być przed Bradem Pittem i innymi znacznie jak to określiłeś lepszymi aktorami, ale warto zwrócić uwagę na to, że wiele miejsc nie jest tam dobrze dobranych i nikomu się nie dogodzi
co do Morgana moim zdaniem jest on naprawdę dobrym aktorem i powinien być wyżej od np. Iana Somerhaldera
po prostu zamieniłabym ich miejscami (Ian jest dobry, ale jednak moim zdaniem gorszy)
rozumiem, że jest wiele lepszych aktorów, ale nie można przez to umniejszać predyspozycji i odbierać talentu Morganowi, który go zdecydowanie ma
mniemam, że dla ciebie "dobre filmy" to kasowe produkcje hollywood, które zobaczy większość ludzi, która zgarnie nagrody bo po prostu jest "skazana na sukces", a bardziej niszowe filmy cię nie interesują, bo już obstawiasz, że nie są one dobre, bo nie zarobiły milionów
jesteś bardziej nieobiektywny od tych, co go umieścili na takim wysokim miejscu
Jakiś póżnoletni wysyp trolli nastąpił niestety...
I my biedne nic chyba nie poradzimy na tą zarazę;)
"Ja tego gościa nie znam nigdy go na oczy nie widziałem a on jest wyżej od brada pitta i inny
pewnie lepszych aktorów." Fakt, może nie powinien być wyżej od Brada Pitta :) Ale mówisz, że na oczy go nie widziałeś a dajesz mu 1? Nie oglądałeś ani jednego filmu z nim, odcinka serialu a wypowiadasz sie na jego temat? Żałosne i na poziomie 6 latka :)