Joseph MorganI

Joseph William Martin

9,0
11 588 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Morgan

Ona ma zagrać Klausa?! w ogóle go nie widzę w tej roli...

The_BiLeK

No wiesz, chyba o to w tej roli chodziło, by nienawiść wzbudzać...
Nie gra istoty o anielskim usposobieniu, tylko prawdziwego wampirzego sukinsynaXD
Kit, że u mnie ma właśnie za to mega plusa.
Umie zagrać psychola, umie zagrać postać pozytywną - i robi to wiarygodnie myślę...
Czegóż więcej chciećXD

http://vampirediaries.pl/artykuly/1758-joseph-morgan-dla-thetvchickscom

Heh, New interwiev with the vampireXD

WhiteDemon

ja tam uważam że dobrze gra Klausa :D
ma takie coś w sobie (w grze) :)

The_BiLeK

Wracając, gdyż zauważyłam Twoją ocenę...
Rynce to mi opadły do kostek, jak ja je kurde teraz podciągnęXD
Co za absurd;)

Dałaś Józkowi 1 – bo gra złą postać w TVD, której nie lubisz???
Rozumiem, idąc tym tropem – że w I sezonie dałaś kiedyś Somerhalderowi 1 – bo był tym „złym, paskudnym braciszkiem”??XD
Nie, oczywiście że tego nie zrobiłaś – Demonek zawsze cacy – dobry czy złyXD
Padłam, glebłam i już nie wstanę więcej, i swear;)
Czy wszystkim aktorom którzy grają w filmach negatywne postaci dajesz 1??
Co to za polityka dziwaczna;)
Zapomniałaś, że to właśnie czarne charaktery nadają smaczku i nakręcają akcję??!
For example:
- Bez Jokera „nie byłoby” Batmana
- Bez Lordusia Voldemorta „nie byłoby” Harrego Pottera
- Bez Perfidka ;) Pierwotnego „nie byłoby” świetnego II sezonu TVD – gdyż wyszło na to, iż w gruncie rzeczy to Klaus nakręcał całą fabułkę pt: „ Klątwa, kamień księżycowy, itp.”….
Ba, bez Klausa:
- „Nie masz” Katharine – bo przez niego doszło do tego że stała się wampirzycą
- Co za tym idzie, bez Klausa „nie masz” wampira Stefka, i wampira Damona, bo nie miałby ich kto przemienić;)
- Damonka to bez Klausa „nie masz” dwukrotnie – bo:
a) nie byłby wampirem
b) gdyby zabili Pierwotnego w czasie rytuału – wtedy nic i nikt nie uratowało by Damona przed śmiercią od ugryzienia wilkołaka. Nie było takiego remedium, które by go uratowało – poza klausową krewką…
A tak, dzięki Klausowi ( heh, a raczej poświęceniu Stefana;) tylko Damon żyje, fika i dobrze się czujeXD
Heloł. Budzimy się;)
Jak można Klausika nie lubić, tego nie pojmuję…
Przecież jest tak uroczo pizgnięty, podły i złyXD

A jak można Józka nie lubić, to już w ogóleXD

WhiteDemon

"Przecież jest tak uroczo pizgnięty, podły i złyXD"
Nieźle go określiłaś. Ale za to bardzo trafnie ;)

ania9o

Niesamowity jest jako Klaus . Jeszcze większy psychopata niż Ian jako Damon

lizzie1983

To prawda. Jako Klaus wypada po prostu świetnie. Pewnie dlatego, że dobrze się bawi, odtwarzając taką rolę, co widać tutaj http://4.bp.blogspot.com/-FKsb63I8koc/Tcl9tkBiJdI/AAAAAAAAAsI/9bceyZpEDlw/s1600/ scaled%257E7.jpg Oto, co Joseph robi, gdy ma przerwę między zdjęciami :D

xena_4

Ihihi, jak pociesznie;)
Btw. wiesz co, jaka jestem kurcze niedomyślna?
Dopiero teraz do mnie dotarło - do tej mózgownicy siana pełnej, iż najwyraźniej oglądałam jakąś ( damn itXD
pożal się Boże OCENZUROWANĄ wersję Ben Hura...
Bo tam Józka gołego nie byłoXD - a Ty wspomniałaś, że w całej okazałości go widziałaś!
No masakra;)

WhiteDemon

Ja widziałam na youtubie. Tam była scena, gdy brał prysznic po treningu poza budynkiem. Tam widać go w całej krasie. Mmm... Ten tyłeczek :P

xena_4

No patrz, muszę koniecznie znaleźć ten fragmentXD

WhiteDemon

Na youtubie jest cały film. A wspomnianą scenę powtarzałam sobie kilka razy. tak fajnie się patrzyło na jego tyłek... Swoją drogą, ciekawi mnie, czy kiedyś, w jakimś następnym filmie odważy się na więcej. I tak jak kiedyś m.in. Stallone i Balfour, pokaże naprawdę wszystko (mam nadzieję, że jest lepiej wyposażony, niż wymienieni przeze mnie panowie).