ten mały cwaniak jest totalny pokrętem..znam go z podwórka i wiem że podpala papieroski...i żłopie piwko z koleżkami swojego pokroju...a myślałem że jest taki grzeczny i ułożony a tu taka kompromitacja
kawu3 jak uwazasz mnie za jakiegos niewiadomo kogo jesli chodzi o opinia "Sąsiadów" to lepiej spójrz na siebie bo jeśli uważasz że pan Piotr Gulczyński jest aktorem i to dobrym to ty masz nierówno pod sufitem!!!
A co do pana Pyrkosza, Buczkowskiego i Fronczewskiego to się zgadzam bo są dobrymi aktorami!!!
Ale największym polskim aktorem był wg mnie Leon Niemczyk!!!!!
Ten to dopiero miał filmografię!!!!!!
sebastianku dlaczego nieodpisujesz na temacie w którym zaczeliśmy dialog? widzę że lubisz szperac po serialach i jesteś wiernym fanem tego typu "kina"....Leon Niemczyk był wybitnym aktorem ale sądzę że niepowiedziałbyś tego samego gdyby jeszcze żył...a co do "gulczasa" to była to aluzja co do jego antytalencia bystrzaku...pzdr
Zgadzam się z pierwszym komentarzem ta osoba jest menelem pali fajki i skręty, nie poznaję go. Zapuścił się wystarczy troszkę kasy z filmu i już po chłopaku.
Kacper091097, widzialeś siebie w lustrze? Znam cię i troche lipa że tak sie o mnie wypowiadasz bo sam nie jesteś święty.