To okropna wokalistka!!!!!!!!! Za jej szlif wokalny wziął się sam Ciechowski i chyba się przejechał na tym pomyśle (takie moje skromne zdanie). Nie znosze jej, piszczy gdy śpiewa, wygląda jak członek rodziny Adamsów. I wogóle nie umie śpiewać!!!!!!!!!!!!!!!
TAK! TAK! TAK!
Panie Gawliński, nie mogę się wogóle zgodzić z Pana opinią, iż Justyna nie potrafi śpiewać... Piszczy? Hmmmm.... nie sądzę, a notka, iż śp. Grzegorz Ciechowski "się przejechał" jest calkowitą bzdurą. Wystarczy sięgnąć po pierwsze dwa albumy Justyny ("Dziewczynę Szamana" i "Nagą"), których producentem był eks Republiki. Jej glos jest wręcz stworzony dla takich dzieł muzycznych jak np.: "Tatuuj mnie", "Grawitacja", Niekochani", "Sama"... utworów na tyle trudnych wokalnie, że moglaby sprostać temu zadaniu tylko Justyna... Mimo wszystko..... lubię Pana (o ile to pan, panie Robercie); muzycznie głównie za album "X", który bez problemu umieściłbym w pierwszej 10 najlepszych polskich płyt. Acha... i jeszcze jedno: jeżeli chodzi o wygląd Justyny, to uważam, że jej uroda na jest medal!!! Chociaż kobiety nie są w centrum mego zainteresowania, jeśli chodzi o płeć, gdyż jestem gejem, to mimo wszystko na mój osobisty gust, Justyna jest dla mnie najpieknięjszą kobietą do tego stopnia, iż mimo moich preferencji... jej wizurunki są obecne na ścianie mego pokoju. Cud, miód i orzeszki... Pozdrawiam
Śpiewać to chyba akurat Justyna Steczkowska potrafi. Ja bym sobie życzył, aby każda polska wokalistka wkładała tyle pracy w swój image , co ta Pani. Ma świetną sylwetkę, piękną skórę i włosy, ubrana jest ekstrawagancko i ze smakiem. Piosenki JS są niezwykle klimatyczne i energetyczne, są owocem poszukiwań w takich ekspresyjnych krainach jak: śpiewanie aktorskie, brzmienie klubowe, daleki wschód, żydowskie songi. Te ostatnie ich koncert to prawdziwy majstersztyk. Ja życzę JS kolejnych, owocnych poszukiwań.
Hmm ... śpiewać to ona na pewno potrafi, ale jej image jest straszny ... te miny, to machanie nogami, to wyginanie się ... niesmaczne po prostu ... a zachowanie też pozostawia conieco do życzenia ... Ostatnio widziałam Szansę na sukces z jej udziałem, tym razem była w jury ... zrobiła wokół siebie taki dym, że trudno było zauważyć tych biednych, śpiewających ludzików ... ginęli gdzieś w tłumie ... Smutny widok ... ;(