Bardzo mnie cieszy, że w Łodzi jest tylu młodych i zdolnych aktorów. Jednym z nich jest, niewątpliwie, Kamil Maćkowiak (utalentowany absolwent pwsftvit w Łodzi). Jego ogromny talent można podziwiać w wielu doskonałych sztukach w Teatrze Jaracza. Gorąco polecam "Polaroidy". Jestem pewna że już za kilka lat będzie to jeden z najlepszych i najpopularniejszych aktorów w Polsce, czego Mu bardzo gorąco życzę (jednoczaśnie mam nadzieję, że nie zapomni o Jaraczu...).
Zgadzam sie z ta opinia. Mackowiak jest rewelacyjnym mlodym aktorem. Mimo{chyba}zaledwie 25 lat zagral tak wiele swietnych rol w teatrze jaracza. "Polaroidy";"Milosc i gniew";"Intryga i milosc ";"sprawcy"-polecam. Genialny-i talent i osobowosc i charyzma i wrazliwosc. No i oczywiscie uroda....
A poza tym to niewiarygodne co robi w "sprawcach". Rola wykorzystywanego seksualnie chlopaka to aktorska kreacja jakich malo w polskich teatrach. Znerwicowany,zagubiony,agresyw ny,neurotyczny-postac miedzy niebezpiecznym zwierzeciem a niedorozwinietym dzieckiem..Wybitna,zwazywszy na jego wiek i rozpietosc repertuaru. Poznalam go tez prywatnie,po spektaklu i z radoscia stwierdzam,ze jest wspanialym,otwartym czlowiekiem.Pozdrawiam Cie Kamilu i zycze wielu rol na miare takich kreacji jak dotychczas,i nie zapominaj o swoich lodzkich wielbicielkach.