Katarzyna ZielińskaII

5,8
3 986 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Katarzyna Zielińska

ale porażka żeby grać w reklamie przypraw Galeo.

puma

Dlaczego porażka? Bardzo miło się na Nią w tej reklamie patrzy.

afrysia

sorry ale dla mnie to porazka kończyła szkołę aktorka żeby grac w reklamie jakiś pożal się boże przypaw.

puma

Człowieku - nie uchybiając Jej talentowi powiem, że dużo większe tuzy aktorskiej profesji [w mojej osobistej ocenie] jak choćby Stanisław Tym, Marek Kondrat (nota bene obu Panów można zobaczyć w jednej reklamie), Teresa Lipowska i jeszcze pewnie (wiele/wielu) innych. Taka jest smutna rzeczywistość tego łókochanego kraju, że trzeba chwytać się każdej okazji zarobkowej. Tak więc nie widzę powodu do pogardy aktorów grających w reklamach, zwłaszcza, że niektóre z reklam dzięki tymże właśnie aktorom dużo zyskują na atrakcyjności [by znów wymienić Panów Kondrata i Tyma]. Wolę reklamy z Nimi niż bez. A tak poza tym to po co zaczynać nowy wątek, kiedy w http://www.filmweb.pl/topic/626362/AKTORZY+w+reklamach.html toczył się dyskurs na bodaj podobny (jeśli nie wręcz identyczny) temat ?

puma

to nie jedyna reklama w jakiej ona zagrała i dobrze bo mam dosc patrzenia na gęby polityków i wole ladne buzie.Ciekawe czy ty bys niezagral za te pieniadze-zazdroscisz?

ganz74

tak zazdorszcze <lol2>

puma

porażką jest pisanie wstawek typu <lol2> w postach.
co do grania w reklamach, Marek Kondrat którego uwazam za kwiat polskiej sceny filmowej( niestety już jest na emeryturze) wyraził się bodajże u wojewódzzkiego, że prestiż aktora polega nie na tym że nie plami się grą w reklamach nota bene dobrze płatnych, ale że jest on dobry kiedy jego sylwetke kojarzy się z grą w dobrych filmach, a nie w komercyjnych reklamach. co do pani zielińskiej przemyślenia zostawiam wam :D

puma

za taką kasę co ona dostała to ty byś zagrał(a) w reklamie gówna..........