Keira Knightley

Keira Christina Knightley

8,0
69 949 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Keira Knightley

Na Pudelku widziałam jej zdjęcia z jakiejś premiery. Jej biust był naprawdę mały. Spójrzcie! - http://www.pudelek.pl/artykul/12393/czy_to_jest_jeszcze_seksowne/

Czy brak biustu podkreślilibyście dodatkowo? Ja się bardzo zdziwiłam. Być może Keiry wizytówka to "płaskość", ale to było wręcz ohydne.. jakby sobie jeszcze bardziej chiała spłaszczyć, zmniejszyć..

PannaMartyna

Pozwól, że zadam takie pytanie: no i co z tego?

L_M

W sumie nic :P

Ale zastanawiam się czy to naprawdę jest jeszcze ładne..

PannaMartyna

Hm... raczej nie. Ale co ma zrobić, wstawić sobie silikony? To nie jej wina, że się tak urodziła. Chociaż mogłaby lepiej dobierać sobie ciuchy ;)

L_M

Ale sukienka jest zajebista :))

Harl

Ja tu widze anoreksje. Strasznie tu wyglada!

L_M

Ano może to z tego, że skoro jest płaska i mierna z niej aktorka, to może nie ma się czym zachwycać, bo ani urodą ni talentem nie grzeszy.

użytkownik usunięty
PannaMartyna

Jak będą kręcili nową wersję He-Mana to spokojnie może ubiegać się o rolę Szkieletora. Nawet charakteryzacja nie będzie potrzebna , a i film kostiumowy więc pasowałaby idealnie.

Ludzie dajcie sobie spokój!! Od kiedy to Filmweb służy do komentowania doniesień Pudla? A poza tym, czy to na prawdę jest takie ważne dla historii kina jaki rozmiar stanika nosi???

GilraenFaelivrin

Niestety niektórzy panowie zamiast patrzeć na grę aktorską, najpierw komentują dekolt... No cóż! Możemy im tylko współczuć!

L_M

Ja się tylko tak zastanawiam czy panowie, którzy piszą takie rzeczy to przypadkiem nie mają kompleksu małego członka...:P

UmcBabe_CS

Zresztą z ich poziomu wypowiedzi można wywnioskować, ze to gówniarze w okresie dojrzewania co se walą konia przy oglądaniu sztucznych, sfotoshopowanych na maksa paniami z Playboya :/

UmcBabe_CS

To może ja jako męski przedstawiciel zabiorę głos (aczkolwiek mówię tylko i wyłącznie w swoim imieniu a nie całej męskiej populacji;) Mnie się Keira bardzo podoba i zupełnie mi nie przeszkadza, że ma małe piersi bo szczerze mówiąc za dużymi nie przepadam. Jest bardzo sexowna i ma w sobie jakiś taki niesamowity magnetyzm. Jest chuda to fakt ale anorektyczką? Co do zdjęcia to powiem tak: każdemu można zrobić takie zdjęcie by wyszedł strasznie niekorzystnie i taka jest prawda(przykładu daleko nie trzeba szukać: zdjęcie na filmwebie które jest... takie sobie łagodnie mówiąc :p ). A Keira jest piękną kobietą, a przynajmniej dla mnie. Ale to już kwestia gustu. No a żeby nie było, że tylko o urodzie to panna K. jest pozatym naprawdę bardzo utalentowaną aktorką - no może to nie jest poziom Merl Streep no ale przecież ona ma dopiero 20 pare lat i jeszcze cała kariera przed nią.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
PannaMartyna

Proszę...tylko nie anoreksja!
Ten absurd staje się już nudny...ja się wcale nie dziwię Keirze, że tak chudnie. To może być ze stresu. Jak byście się czuli, kiedy przy każdym wyjściu z domu napadali na was paparazzi i zadawali pytania: Co jesz?! Ile jesz?! Czy w ogóle przyjmujesz jakiś pokarm?!
Ja bym nie wytrzymała. Keira i tak bardzo dobrze sobie radzi i broni się jak umie.
Pozdrawiam serdecznie.

Jejku, jaka świetna sukienka! Tyle... że nie dla niej. Keira ma jakaś dziwna tendencję do wybierania sobie kreacji, w których wygląda często niekorzystnie (patrz- suknia z premiery POTC2). O wiele lepiej idzie jej w doborze "codziennych" ciuchów, w których wychodzi na ulicę, na jakieś konferencje...
Dla przykładu-
http://www.keiraknightley.net/gallery/data/903/medium/keiraknightley_dot_net-pir atesofthecaribbean2-ukpremiere-3july2006-051.jpg

wspomniana wyżej sukienka z premiery Piratów- po prostu koszmar! Czy nikt jej nie powiedział, jak wygląda?

http://www.keiraknightley.net/gallery/data/898/medium/keiraknightley-dot-net_pir atedofthecaribbean2premiere-2006jun24-f003.jpg

tu już za to wygląda świetnie- zjawiskowo wręcz

http://www.keiraknightley.net/gallery/data/1164/medium/KeiraKnightley_NET-thedut chess-londonpremiere-2008sep2-0076.jpg

to jedno z nowszych zdjęć i według mnie Keira jest chuda, ale raczej nie ma anoreksji

Poza tym tą anoreksje zarzuca jej się już tak długo, że chyba zdążyłaby umrzeć do tego czasu z wyczerpania, gdyby się nie leczyła. A jak wiadomo Keira ciągle pracuje na planie, wiec niby kiedy miałaby ta anoreksje leczyć? Żeby nie było, że broni jej jakaś zawzięta fanka- Keira ma pewne braki w swojej grze i na dzień dzisiejszy nie jest moja ulubioną aktorką, ale mdli mnie już od tych ciągłych zarzucań jej choroby, albo narzekania, ze jest płaska. Pomyślcie na zdrowy rozum- jest bardzo szczupła, niewysoka, więc co- ma mieć biust jak Pamela Anderson?
Pomijając już, ze trochę dziwny ten temat...

PannaMartyna

biust? ja tu widzę płaską klatkę piersiową, nawet brodawki nie odstają

deamon82

Co do tego, mogę pokazać takie zdjęcia:

http://i311.photobucket.com/albums/kk458/luciamauve/keira_premieres/atonement_20 07_2.jpg
Premiera Pokuty, rok 2007

http://i311.photobucket.com/albums/kk458/luciamauve/keira_premieres/domino_2005. jpg
Premiera Domino, 2005r.

http://i311.photobucket.com/albums/kk458/luciamauve/keira_premieres/pip_2005.jpg
Premiera Dumy i Uprzedzenia, 2005r.

http://i311.photobucket.com/albums/kk458/luciamauve/keira_premieres/potc_2003.jp g
Premiera PotC, 2003r.

Jakieś wnioski...?

L_M

widzę mocno wystającą żuchwę, kości klatki piersiowej i nadal zero biustu, tylko odstające staniki i gorset, jeśli chodzi o jej naturę to nawet nie jest rozmiar ,,A"

deamon82

Z tego, co widzę, jesteś chłopakiem, a myślisz, że na stanikach znasz się lepiej niż niejedna kobieta...

L_M

lepiej na biuście (w tym przypadku nie ma czego oceniać, poprostu brak biustu) niż staniku, ale niejeden trzeba było rozpiąć :)

deamon82

nie wiem, czy wiecie, ale niejedna kobieta jak się zgarbi (tak, jak Keira na zdjęciach w pierwszym poście) to wygląda jakby zupełnie nie miała biustu.

kage_rou

Jak się zgarbisz to raczej tym bardziej powinno coś odstawać lub zwisać.
Kobieta się pochyli to lepiej piersi widać, a facet jak się przygarbi to też mięśnie na klatce ma bardziej naprężone niż jak stoi na baczność.
A dla tej to nawet przeróbki w programie graficznym robili na plakaty promocyjne do Piratów, dorabiali jej biust bo zupełnie płaska jest.

deamon82

Ale czemu piszesz o tym, jakby to była Keiry wina? W sumie ją podziwiam, że w dzisiejszych czasach- czasach operacji plastycznych, sztuczności, silikonu, nie zdecydowała się na poprawienie tej rzekomej wady w wyglądzie.
Może niektórym się podoba...
Tobie nie musi ;)

Lady_From_Burton_World

mogłaby przytyć to i może by biust urósł do rozmiaru ,,A", nie lubię sztucznych piersi, wolę naturalnych, nie winię jej za to że nie chce operacji plastycznych, raczej nabijam się z jej fanek piszących jaka to KK jest piękna, ja tam w anoreksji i kobiecie bez piersi nie widzę naturlnego piękna

deamon82

No widzisz, a ja np. oceniając czy ktoś jest piękny, nie patrzę na rozmiar biustu... Bo czy płaska kobieta od razu jest brzydka? Dziwny punkt widzenia.
I zgadzam się z tym kimś, kto powiedział, że jak kobieta się zgarbi, to jest bardziej płaska.

deamon82

Brawo Chłopak! Dzielnie się broniłeś :))
Pewnie, że płaska! Wraz z odchudzaniem piersi zanikają. Ładna buzia, ale przytulanie się do niej nie może panom sprawiać radości ;)) Przytyje - będzie OK. Póki co, psycholog potrzebny, bo w p. Knighteley zero kobiecości - z własnej winy :/

PannaMartyna

Ktoś tu po prostu ma kompleksy a to jest jeden ze sposobów radzenia sobie z nimi. Wyrazy współczucia dla założycielki tematu. Niestety, nie każdemu dane jest dogonić kogoś takiego, jak Keira...

Ameriel

Chwila chwila- to już jest przesada w drugą stronę. Skąd wiesz, że założycielka tematu chciałaby "dogonić" akurat Keirę? Może ma zupełnie inne ideały, może chce być taka jak Nicole Kidman, albo nie wiem...Grace Kelly? To tylko przykłady. Przepraszam za uogólnienie, ale na tym forum niemal wszyscy, którzy lubią Keirę piszą podobne rzeczy typu "skoro jej nie lubisz to masz kompleksy i nigdy nie będzie Ci dane być taką jak Keira". A kim w sumie jest Keira? Ideał z niej żaden, wzór do naśladowania też nie, aktorka dobra, ale musi jeszcze się dużo nauczyć. Kochani, trochę dystansu ;).

PannaMartyna

Po pierwsze Keira ma cudną twarz i ogólnie nie znajdziesz takiej drugiej w całym cyckowatym Hollywood.
Po drugie ona nie jest anorektyczką, dużo je, nawet b. dużo tylko przytyc nie może, bo wiecie skoro jest WOLNY matabolizm to jest też SZYBKI, ale demon najwyraźniej nie chodzi na biologię. Ja wierzę Keirze, bo ja mam dokładnie to samo. Jem najwięcej z moich koleżanek, a jestem najszczuplejsza.
Po trzecie widzę, że demon to specjalista od wszystkiego. Masz cycki czy co, że tak się rwiesz to każdego stwierdzenia. Ja je mam i jak się garbie to moje piersi wyglądają o rozmiar mniejsze, więc demon zamknij się, bo może jeszcze się wypowiedz na temat "jakie podpaski są najlepsze"?

CristineHolly

a co mnie obchodzi jej biust !!!! Może mieć go nawet na policzkach!!!Ważne, że dobrze gra.

Bisexidryna

wcale nie jest płaska, ma po prostu źle dobraną sukienkę...

iMeshQa

"mogłaby przytyć to i może by biust urósł do rozmiaru ,,A""

Patrz, a ja zawsze myślałam, że rozmiar biustu to indywidualna sprawa i nic do tego ma chudnięcie, tycie czy co tam jeszcze wymyślisz...no, ale co ja tam mogę wiedzieć, skoro TY miałeś już do czynienia ze stanikami podczas rozpinania ich z tego co pamiętam, więc z biustem pewnie też...
Pewnie tyle ile ja z połowem ryb w Nilu...

Lady_From_Burton_World

Ameriel - Nie mam kompleksów.

Stwierdziłam tylko fakt. MOIM zdaniem całkiem nieoitrzebnie aż tak podkreśliła brak biustu.

A mój biust nie ma żadnego odniesienia do tematu.

PannaMartyna

zgadzam sie biustu to ona nie ma ale braku urosy jej zażucić nie można. A tak nawiasem nie wiecie moze czy ona nie grala w tajemniczym ogrodzie?? skubana podobna jest do temtej dziewczynki. (Może być i najładniejsza i i tak nie lubie tej szmaty )

partus8

demon chyba tylko ty na tym forum i wogóle na portalu uważasz że Keira jest brzydka. Czy warto się dalej kłucić i robić z siebie durnia??. Jest dobrą aktorką i jest piękna a widze ze poprostu ty nie masz nawet miseczki "A" w spodniach ... Poszukaj dokładnie w internecie jej zdjęci a nie opisujesz ją po 4 zdjeciach wystawionych pewnie z zazdrości.

partus8

Możesz sobie kogoś nie lubić, ale to żałosne, aby tak się wyrażać o kimś, kogo nie znasz...
Nie, Keira nie grała w tajemniczym ogrodzie.

PannaMartyna

Aha,czyli rozumiem, ze zapewne niektórzy z was woleliby żeby Keira nosiła rozmiar D albo może nawet E..no cóż takim to tylko współczuć..
A czy w ogóle rozmiar stanika odnosi się do talentu aktorskiego, czy nawet urody? Wydaje mi się ze jednak nie..
Bo ciekawa jestem, kto z was podczas oglądania chociażby "Pokuty" czy "Dumy.." zwracał uwagę na rozmiar jej biustu..:P

PannaMartyna

Dla mnie Keira jest ładna nawet bardzo.Na rozmiar jej biustu jakoś nie zwróciłem uwagi.I szczerze mówiąc nie przeszkadza mi to w ogóle.Oglądałem ja w 2 filmach w Pokucie i w Piratach i dla mnie zagrała dobrze.Nie brakuje jej talentu na pewno i jest jeszcze młoda więc pewnie sie rozwinie.Przy okazji ja rzadko oceniam aktorów/ki po zdjęciach czy artykułach w prasie,nie ukazują one w ogóle prawdziwego oblicza aktorów i aktorek.Jedyne w wywiadach mozna wyrobić sobie jakieś tam zdanie.Ale wiadomo,ze najlepiej poznaje się człowieka podczas rozmowy.Tak więc jezeli charakter Keiry by mi odpowiadał, jej wygląd nie miał by dla mnie znaczenia.

PannaMartyna

Hm,mozna jeszcze dodać ,ze nie stara się na potrzeby kariery zmieniać swojego ciała,nawet jezeli coś jej sie nie podoba w swoim ciele to nie stara sie tego zmieniać na siłę. Dowód ? przeczytajcie jedna z ciekawostek z filmu Księzna.

kaczor54

Szczerze mówiąc, to kogo to obchodzi, czy jest płaska czy nie? Wg. mnie jest bardzo ładna i lepiej wygląda będąc "deską", niż gdyby miała ohydne silikony w rozmiarze Pameli A.

PannaMartyna

Nie no jasne....najlepiej niech od razu strzeli se silikony...to dopiero będzie wizytówka nie ma co...
Już chyba lepiej że jest naturalna....
nie to co Pamela, która podczas pływania nie musi wogóle się wysilac - silikon zawsze na wierzch wypłynie...

PannaMartyna

Możliwe, że ma małe piersi, ale co z tego?
Denerwują mnie ludzie, którzy na tym portalu dyskutują na temat
piersi aktorek.

paulina__4

no racja racja, nie ma biustu...i co z tego? Moim zdaniem lepiej mieć małe piersi, ale naturalne, niż wielkie silikony:/
no a jeśli zajdzie kiedyś w ciążę to i biust jej urośnie:)

PannaMartyna

Przepraszam bardzo, ale jak długo można wałkować temat czyiś, za przeproszeniem, cycków? Gdyby sięgnąć do historii tego forum to 40% opiera się na tego typu wypowiedziach, ok.10 % na temat jej żuchwy, a jakieś niecałe 15 % na temat jej aktorstwa. Jeśli naprawdę ktoś odczuwa nieodpartą potrzebą wypowiedzi na tak nurtujące tematy jak wystające łopatki Keiry, to niech zostanie na stronie, którą zawarła autorka w temacie.

Charlize

zejdźcie ze mnie! Założyłam ten temat bardzo dawno temu, nie wałkujmy go, i nie chce już słyszeć Waszego niezadowolenia, proszę, odpuście! ;)

PannaMartyna

ja się właśnie tak zastanawiałem czy keira żeczywiście taka płaska jest i wygląda jak anorektyczka (na niektórych zdjęciach) czy może poprostu ktoś w photoshopie poprzerabiał te zdjęcia i puścił w internet.... bo patrząc na nią w Piratach z Karaibów to łyknołbym Ją bez mniejszego zastanowienia a patrząc na niektórych zdjęciach to bałbym się Ją trzymać za rękę z obawy żeby czegoś jej nie połamać bo tak jest pokazana jakby w sensie dosłownym skóra i kości i nic więcej :/

Proszę o odpowiedź

kolguss

Z tego co wiem, miała coś z anoreksją, chyba nie anoreksję, ale coś podobnego do tej choroby. Ale nie wiem, czy to jest prawda.

kolguss

Bo w Piratach to jest skutek dobrze dobranego stroju, a w dodatku wtedy była trochę "grubsza".

L_M

A zobacz sobie np. tutaj:
http://gfx.filmweb.pl/ph/54/74/305474/105506.1.jpg
Wcale nie jest koścista.

L_M

Napisałam, że nie wiem czy to jest prawda.
Kiedyś mówili tak, ale wiem, że nie każdemu można wierzyć.
Jak Cię to uraziło, to sorry. Widzę, że jesteś jej fanką, zdjęcie
w swojej miniaturze mówi samo za siebie (:
Nie chciałam jej obrazić, czy coś w tym stylu.
Lubię ją przecież.

paulina__4

Ale ja nie pisałam do Ciebie, tylko do użytkownika powyżej ;)