Kristen JohnstonI

7,1
1 457 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Johnston

Zobaczyłam ją po raz pierwszy w epizodzie serialu "Sex and the city", odcinek miał tytuł Splat. Zagrała tam małą rólkę, pokazała się dosłownie w trzech scenach..ale to były GENIALNE odsłony. Najlepsze i najśmieszniejsze trzy momenty w całym filmie. Jej mimika, gestykulacja, głos.. wszystko zagrane perfekcyjnie. Rozśmieszyła mnie do łez.

Deb

To polecam tobie dostępny serial u nas Polsce "Trzecia Planeta od Słońca" tam gra jedną z głównych ról Sally swoją mimiką i grą w tym serialu rozbraja do łez. A z filmu ostatni obejrzałem "Ślubne Wojny" gra drugoplanową rolę ale też śmieszną nauczycielkę i druhnę pijaczkę polecam:)
Zastanawiam się nad twoim zapisem w temacie dlaczego uważasz że jest obrażona :))

EHNATON2

Polska język trudna język.. i czasem wysłowić się dobrze nie umiem;) jasne że powinno być - obdarzona (ale przez "rz" hehe:P).
Dzięki za sugestie zobaczenia innych produkcji z tą aktorką, na pewno nie omieszkam.:)

Deb

Masz tu próbkę jej nauki tańca z serialu Trzecia Planeta od Słońca
http://www.youtube.com/watch?v=04h9dh_x4vo&feature=related

EHNATON2

Zobaczyłam ten i jeszcze jeden odcinek, muszę przyznać że wiele momentów było naprawdę zabawnych, będę kontynuować.:]
Dziękować