Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Czy tylko ja tak czuję ? Że nie mogę się do dziewuchy przekonać. Nie jestem jakimś tam
krytykiem, ale Boże, jak można porównać ją do Jodie Foster, uważać ją za pretendentkę do
Oskara. Chciałam mów powiedzieć sobie ; ona jest dobra, ale nie mogę, nie mogę. Nie
pałam do niej nienawiścią, mało mnie obchodzi jej otwarta szczęka, ale dziewczyny- nie
uważajcie jej za bóstwo, bo grała Bellę ! Bierzcie inny przykład młodych aktorek, Carrey,
Amanda Seyfield chociażby, ale tez nie pałajmy do niej nienawiścią. Tak, ma szczęście,zarabia dużo, stałą się w jeden dzień wielką gwiazdą. Znajdźmy 'złoty srodek'

17 zł

użytkownik usunięty
weramg

Chyba tyle zapłacę. Dzięki,weramg. ; )

Kristen jest do kitu!!!
Bleeeeeeeeeeeeeeee

użytkownik usunięty
weramg

nie no, nie zauroczenie, nie mam w zwyczaju zakochiwać się w aktorach. *.*
teraz tylko mam fazę, bo jestem świeżo po seansie.
oświadczyny były boskie. :D

a film w chmurach jest b. fajny.

Haha, a ja tam się zakochałam :D a co się będę.

użytkownik usunięty
Camilla3

hehehehe. :D

Ja dzisiaj byłam z mamą i koleżanką, a jadę też drugi raz z inną koleżanką :) Hehe, a co do mojej mamy, to też wygląda jak koleżanka, jak z nią idę to co chwila ktoś mówi, że wyglądamy jak siostry.
OOO. Też mam ten dodatek do simsów, świetny jest :)

użytkownik usunięty
Camilla3

też idę drugi raz. :D zarobi sobie na mnie cc , nie ma co. ;)

użytkownik usunięty

i made - przygotuj się. Kristen ma prawie cały czas otwartą buzię. :)
chociaż mi to w sumie nie przeszkadzało.

hahaha:P mi też:P
według mnie zagrała świetnie...

Heh, to prawda. A no do tego też się trzeba przyzwyczaić.
Mnie akurat to nie razi.

użytkownik usunięty
Camilla3

Według mnie Bella jest urocza. :D szczególnie ta jej czapa i zgrzytanie zębami w namiocie. Kris pasuje mi na Bellę no i tyle. :D

Haha, scena w namiocie w ogóle była super. I ta rozmowa Jacoba z Edwardem :p

użytkownik usunięty
Camilla3

i to ( spoiler , nie czytać, kto nie chce :D ) '' jestem gorętszy od Ciebie '' i '' oczywiście najlepiej by było gdybyś się rozebrała '' :D

aa. i oczywiście Bells i Charlie ' - I' m a virgin! :D

hahaahahahah, jak ja się śmiałam z tego...
A potem Charlie tak powtarzał : "Virgin" :D

użytkownik usunięty

zapowiada się ciekawie. A scena,gdzie Edward zabija Victorię jest drastyczna ?:D

użytkownik usunięty

drastyczna? jak dla mnie śmieszna. :D
ta odcięta głowa wyglądała komicznie..*.*

Trochę tak...

użytkownik usunięty
Camilla3

jak z porcelany trochę to wyglądało.

poza tym były ładne widoczki.

Dokładnie. Jakby lalkę rozwalił.
Ooo tak, widoczki korzystne :D

użytkownik usunięty
Camilla3

ten śnieg w ogóle był komputerowo zrobiony, co nie?

Tak, raczej tak. Zastanawiałam się też nad tym.

Camilla3

a ja uważam, że scena walki z Victorią jest świetna!!! trochę jak porcelanowa lalka wyszła, ale i tak to było świetne...:D

użytkownik usunięty
weramg

noo, scena ogólnie była fajna, ale głowa Victorii mnie rozśmieszyła. :p
tak samo jak odcięta ręka Rileya.

użytkownik usunięty

A mnie tak. :P ale dla Roberta ją zniosę. :P

nieb moglam wytrzymac heh kurde ale wam zazdroszcze:-(

sonnenEW

Też bym nie nie wytrzymała... Dobra to my już nic nie będziemy pisać, żeby Ci nie psuć oglądania później :)

trelemorele123

Na Zmierzch poszedłem, bo miałem do wykorzystania darmowe bilety... Czy muszę więcej pisać?
Aktorzy nie są źli, tylko mocno napompowani swą szybką popularnością, choć w wywiadach próbują dystansować się od tego wszystkiego co się wokół nich dzieje. Szczerze im współczuję, ponieważ jeszcze nie wiedzą, że skończą jak Radcliffe, Grint, Watson i... Gajos. Już nic ciekawego nie zagrają (z wyjątkiem Gajosa oczywiście). Publika zaszufladkowała ich na amen.
Amanda Seyfield czy raczej Amanda Seyfried? :)

Diomedes_3

Amanda Seyfried :)
Błąd autorki tematu.

użytkownik usunięty
Diomedes_3

a skąd wiesz jak oni skończą? tym bardziej, że grają też w innych filmach. z Robertem wyjdą min. 3 filmy .

no właśnie....
zresztą aktorzy Harry'ego Pottera praktycznie zaczynali od właśnie tego filmu, zaś Kristen i Robert mają na swoim koncie już wiele innych, dobrych ról...

weramg

Zresztą moim zdaniem, Robert i Kristen są o wiele lepszymi aktorami niż Radcliffe i Watson .
Dlatego jeszcze nie jeden film przed nimi.

użytkownik usunięty
Camilla3

Moim zdanie Radcliffe i Watson to takie kukiełki :P robią to, co im każe producent . zresztą wystarczy spojrzeć na filmografię chociażby Emmy. Sam Harry , nic innego..

no właśnie...

Dokładnie...

Camilla3

Kristen promuje juz nastepny film welcome to the rileys widzieliscie trailer ale jes slabej jakosci mam nadzieje ze w Polsce beda wyswietlac, zapewne wypadnie swietnie...jak nic pasuja jej takie role:-)

sonnenEW

ja nie widziałam zwiastunu...tylko 1-minutowy klip...

weramg

trwa 1.14 ten widziałaś?

sonnenEW

nie...chyba nie...a możesz wstawić link? proszę :)

użytkownik usunięty
sonnenEW

hej. Zaćmienie w tydzień zarobiło 1 milion zł. :D to rekord,jeśli chodzi o tego typu filmy.

http://kristen-stewart.pl/ na tej stronie ale wlasciwie prawie nic nie widac

sonnenEW

i jak to widzialas? czy cos innego?

sonnenEW

nie, widziałam tylko jedną scenę - na łóżku
dzięki - już się biorę za oglądanie :)

weramg

szkoda ze nic wiecej nie ma

sonnenEW

ale i tak fajnie, że chociaż to :)

chyba fajnie się zapowiada...;]

weramg

o tak bedzie swietny film i cos czuje:-) ze Kristen wypadnie bardzo dobrze tak jak w the Runaways, w welcome bedzie fajna historia opowiedziana zyciowa juz sie nie moge doczekac Kristen ostatnio promowala ten film tak wiec moze za niedlugo cos nowego bedzie

sonnenEW

jesli nie znacie tej strony co podalam to polecam codziennie wszystkie nowosci sa z zycia kristen premier idt. zajebista strona dla fanow:-D

użytkownik usunięty
sonnenEW

wchodzę tam dość często :).

fajna no nie? wczesniej byla jeszce jedna ale teraz ja zlaczyly i razem prowadza:-D jestem w szoku avatar od razu mi sie zmienil

sonnenEW

lece milego dnia przenioslyscie sie pewnie na eclipse:-) cierpliwie czekam heh