Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Czy tylko ja tak czuję ? Że nie mogę się do dziewuchy przekonać. Nie jestem jakimś tam
krytykiem, ale Boże, jak można porównać ją do Jodie Foster, uważać ją za pretendentkę do
Oskara. Chciałam mów powiedzieć sobie ; ona jest dobra, ale nie mogę, nie mogę. Nie
pałam do niej nienawiścią, mało mnie obchodzi jej otwarta szczęka, ale dziewczyny- nie
uważajcie jej za bóstwo, bo grała Bellę ! Bierzcie inny przykład młodych aktorek, Carrey,
Amanda Seyfield chociażby, ale tez nie pałajmy do niej nienawiścią. Tak, ma szczęście,zarabia dużo, stałą się w jeden dzień wielką gwiazdą. Znajdźmy 'złoty srodek'

użytkownik usunięty
sonnenEW

bardzo ciekawa. :)
w wiadomościach pokazywali teraz Zaćmienie. :D jeden z polskich krytyków filmowych powiedział,że jeśli chcemy się pośmiać i troszkę pobać,to powinniśmy go obejrzeć. :D były pokazane sceny,gdzie Edward z Jacobem się kłócił i scena,gdzie Riley rozmawia z Bree . :).

Eclipse juz jest dostępne online!!!
http://www.watch-movies-tv.info/movies/the_twilight_saga_eclipse/

wklejam to gdzie popadnie :P

weramg

jak nic sie nie pokazuje:-( tylko strona i opinie albo ja jestem tak ciemna i nie wiem co wcisnac:-D

sonnenEW

trzeba wybrać jeden z linków. Ale jeśli nie wiesz jak to zrobić, to tu masz od razu film. Trzeba tylko reklamę wyłączyć:
http://www.novamov.com/video/4b9125f17f28b

weramg

dziekuje ja tez skorzystałam chociaż dziś byłam w kinie na zaćmieniu

użytkownik usunięty
Rudolfik

i jak wrażenia? :>

podobał mi się (choć ciężko było mi się skupic w kinie)obok mnie usiadły akurat 2 nastki które ryły się np z golizny ze słowa dziewica ,żarły popkorn szeptały sobie "jejciu jaki on zajebisty albo ależ bym się z nim tak przelizała"heh co tu dużo pisać .podobał mi się humor wszelkie akcje .teraz chetnie obejrze raz jeszcze.

trelemorele123

weramg wielkie dzieki napewno w najblizszym wolnym czsie obejrze chociaz to nie to samo tak wiec do kina tez pojde:-)

sonnenEW

proszę :*
no...ja byłam w kinie dwa razy, ale i tak miło sie ogląda w necie...fajnie jest sobie przypomnieć swoje ulubione sceny z filmu :D

trelemorele123

o tak heh do poprzednich czesci tez wracam zacmienie bedzie na HBO ale niestety nie mam:-(

sonnenEW

a nie przypadkiem Zmierzch?..

weramg

o tak sory juz mysle o zacmieniu heh

sonnenEW

haha...rozumiem :D też o nim myślę bez przerwy ;p

weramg

ta heh mysle kiedy obejze heh a wogole nie ma dnia bym nie zagladala na strony zacmienia, o Kristen o Robercie:-D wiec juz sie mota heh

sonnenEW

sorry na canal+ bedzie jutro kurde pomylilam sie

sonnenEW

ech... i tak nie mam ani HBO, ani Canal+...;( ale za to mam Zmierzch na DVD :P haha

weramg

a je nie mam kurde musze w koncu zdobyc wszystkie czesci

sonnenEW

jak na razie w kinie ogladalam, w necie i wypozyczalam z wypozyczalni heh jak tylko weszla a na necie jesze nie bylo dobrej jakosci

sonnenEW

a ja bym chciała sobie kupić ścieżki dźwiękowe do New moon i eclipse(soundtracki - nie the score), bo mam tylko do twilight...

weramg

ja tez ale jakos nie moge sie zebrac...ale do eclipse nie za bardzo mi sie podoba jest tylko kilka fajnych kawalkow, najlepsza bylko do zmierzchu jka dla mnie

sonnenEW

a mi się właśnie baaardzo podoba do eclipse. na początku nie przypadła mi du gustu cała lista, ale teraz po obejrzeniu filmu uwielbiam każdy utwór!!!! :D

weramg

szcerze to mialam wszystkie ale jkos nie moglam sie zdobyc na przesluchanie podoba mi sie metric(widzialas teledysk) sa sceny z zacmienia i jesze kilka innych, ale zapewne jak zobacze film wiecej piosenek polubie:-Dale i tak wole zmierzch Linkin Park,Robert, Paramore wlasciwie wszystkie zajebiste

sonnenEW

no nic lece jeszce na piwko:-) do nastepnego cos malo dzis na forum nas...udanego wieczoru:-*

sonnenEW

dzięki, nawzajem:)
paa:***

sonnenEW

och...uwielbiam metric!!!!!!!!!!!!!!! ten utwór jest świetnie wkomponowany w film...zobaczysz xD
na pewno bardziej Ci sie spodobają, jak zobaczysz film - tak było w moim przypadku. Też wcześcniej nie słuchałam wszystkich utworów od początku do końca, ale teraz jak ich słucham - mam przed oczami sceny z zaćmienia, więc bardzo mi się podobają :D
jednak nie za bardzo mi przypadła do gustu piosenka neutron star collision - muse. niby ok, ale jakas taka dziwna - dobrze, że w filmie jej nie ma za dużo :P

weramg

jak poczatek piosenki muse przesluchalam ok ale calosc nie za bardzo przypadla mi do gustu, ale z teledyskiem nawet mi sie podoba podobno mialo nie byc jej w filmie, tak napewno wiecej polubie i bede miala sceny przed oczami:-D lece bo juz dzwonia heh :-*

sonnenEW

ok, pa:*

weramg

Ja też zastanawiam się, czy sobie nie kupić ścieżki dzwiękowej z Zaćmienia. Zakochałam się w piosence Sia- "My love", i "Eclipse Score - Metric - All Yours". Szkoda, że ta druga jest już na napisach, a nie "leci" wcześniej w filmie.
A co do Muse, to mi się podoba, jakoś od razu wpadła mi w ucho. ;)

trelemorele123

dla mnie się ona nie podoba.

trelemorele123

nie przepadam za nią ! Żadna z niej aktorka .!

trelemorele123

ja ogólnie nie lubię tego całego szalu wokół gwiazdek Zmierzchu. Wszyscy uwielbiają ich nie za grę aktorska tylko za to ze zagrały ich ulubione postaci. To, ze lubi się film nie znaczy ze musi się lubić tez występujące w nim osoby. Ja przeczytałam Twilight, kiedy jeszcze nikt o nim nie słyszał i zakochałam się w Edwardzie. Nie w Pattinsonie, w Edwardzie, dlatego dziewczyny, spróbujcie znaleźć różnice i zrozumcie ze Robert nie jest Edwardem, jedynie go gra, słabo wg mnie z reszta, pozdrawiam (:

kityperry

ja z pewnością nie mylę Pattinsona z Edwardem, ale uwielbiam obu :) a Kristen też bardzo lubię - nie tylko za rolę w Zmierzchu, ale też za inne...

weramg

ja tez przeczytalam sage jeszce przed ekranizacja...i zarowno uwielbiam postac edwarda, Belli jak i aktorow ich grajacych i nie dlatego ze zagrali w ekranizacji, poprostu sa normalnymi osobami,(jak na razie nie odbilo im)nie lansuja sie jak inne gwiazdki ktore zagraja w jednym filmie i uwazaja sie za niewiadomo jak dobrych aktorow, zarowno Robert, Kristen ,a takze Nikki i wiele innych osob z sagi maja dosc duzy dorobek aktorski

sonnenEW

a uważacie ze są dobrymi aktorami ? dorobek o niczym nie swiadczy...

kityperry

tak, ja uważam, że są dobrymi aktorami.

weramg

nie jestem krytykiem filmowym, nie ucze sie aktorstwa ale jak dla mnie sa dobrymi aktorami,

sonnenEW

nie jestem krytykiem filmowym, nie ucze sie aktorstwa ale dla mnie sa BEZNADZIEJNYMI aktorzynami

Sindorei

coś ty zapewne widzialas tylko zmierzch eh

sonnenEW

po pierwsze "nie widziałaś" - nie rozmawiasz z dziewczyna ... po drugie widziałem z Pati kilka filmów i w każdym grał z tą samą miną zbitego psa

Sindorei

to sory, oh tak zapewne Harrego Pottera i sage... skoro nie widziales z Kristen filmow to po co piszesz ze jest neznadziejna

sonnenEW

Kryśka jest również beznadziejna... Grała w wielu filmach i pokazała że się nie nadaje do głównej roli w "większym" filmie

Sindorei

w wielu filmach ktorych zapewne niewidziales...jest beznadziejna to ciekawe kto jej te wszystkie role powierzył szkoda słów

sonnenEW

Ona jest okropna.

sonnenEW

jest wielu beznadziejnych aktorów którzy mimo wszystko graja w dobrych filmach bo zazwyczaj są to 5min. gwiazdki, które po prostu robią reklamę. Bo ktoś zobaczy Zmierzch i zakochuje się w aktorach wiec potem chce zobaczyć wszystkie filmy z ich udziałem (:
wg mnie najlepsza aktorka jaka zagrała w tej ekranizacji to Dakota Fanning. Jest młoda ale wg mnie bardzo utalentowana i ona jako jedyna nie wybiła się przez Zmierzch.
Fanki zawsze będą bronic swoich idoli, anty fani zawsze będą po nich jeździć. takie spory nie mają końca, niestety. Uszanujmy swoje zdanie, pozdrowienia dla jednych i drugich :]

kityperry

racja tylko po co pisać ...jest beznadziejna aktorka...skoro nawet sie nie widzialo filmu?ot tak z zazdrosci, zawisci

sonnenEW

skąd wiesz, że nie widziało się filmu. nie sądzę, żeby osoby które nie widziały jak ci aktorzy grają wypowiadali się o nich.
skąd wiesz, że to zazdrość, zawiść ? wg Ciebie krytycy filmowi wybrali ten zawód bo nic w życiu nie osiągnęli i są zazdrośni, ze ktoś się wybił? Błagam Cię. Po prostu każdy wyraża swoja opinie. To nie ma nic wspólnego z zazdrością (:

trelemorele123

czy ta dziewczyna potrafi zagrać jakieś uczucia?? kiedy mówi kocham cię, czy boję się ciebie,to ma taką samą minę.....

trelemorele123

manieryczna ciągle gra to samo ubogi warsztat aktorski-otwarta buzia i poprawianie włosów
siostra Mroczków

dorota70760

nie chodziło mi ze krytycy oceniaja zle film ponieważ zazdtoszczą, a widzisz tu jakegoś krytyka? bo ja w to wątpie, ktos powyzej sam napisał ze nie widział zadnego filmu oprocz zmierzchu wiec po co sie wypowiadać o grze aktorskiej?ok. moze jej gra nie jest doskonała, ale nie jest tez kompletnie beznadziejna,

dorota70760

TRAILER Welsome to the Rileys http://www.kstewartfan.org/ zajebisty film bedzie:-)