Ona totalnie nie potrafi grać. I wygląda jak małpa na kiju!
Zresztą,sama kiedyś przyznała w wywiadzie,że wszystko zawdzięcza swoim rodzicom.Dlatego jest taka sławna.
Kolejny niepotrzebny temat, jak chcesz się wypowiedzieć jak to ona Ci nie pasuje, to napisz to w tematach, które już są, a nie zakładaj kolejnego badziewia.
Widzę kolejna odsłona :) Nie, nie wkurzyłam się, po prostu Ci napisałam, że lepiej wypowiadać się w jednym temacie, a nie zakładać ciągle jedne i te same.
?! że co?!
Odkryłaś Amerykę. Tak, to ważny powód by zakładać temat. Pokopiuj jeszcze kilka tematów skt84 a my ci bedziemy brawo bili...
a wiesz, że chyba nawet przez przypadek znalazłam ją na dwóch innych stronkach? :D
seryjnie. takie same słownictwo, argumenty, czy styl pisania.
to się robi straszne. ;o ona mnie prześladuje.
strzelę cytat :
' A po co być skromną? Kotku,skromne mimozy odpadają.
Nie odczepię się. Bo to prawda. Nie ma ust.Niech lepiej sobie zrobi operację plastyczna ;D ''
następne.
'' Ja? Jestem ładna.Na pewno o wiele ładniejsza od niej. Tak się składa,że jestem podobna do Megan Fox. ;D.
I Krycha nie ma ust. To znaczy ma,ale bardzo,bardzo wąskie. A przecież Bella miała pełne usta!!!!! w książce . ;D ''
no przyznaj. nie podjeżdża Ci to pod czekoladoweserce? ;) artykuł na kozaczku.pl o kristen stewart. :D
normalnie już nawet spokojnie na necie nie można sobie posiedzieć. masakra. niedługo się dowiem,że jest moją sąsiadką. :O
Heheh, aa wiesz, nigdy nic nie wiadomo, kto pisze, może i to Twoja sąsiadeczka :D
Dobra, masz rację. Koniec....
Mówił wam ktoś byście się leczyły na głowę? Jesteście przewrażliwione i chore.
Kristen nie jest taka,za jaką ją macie.
Porównuje to,jak wychodzi na zdjęciach,do gwałtu.
a komentując jej samo zachowanie... Słyszałam już jak mówi do FANÓW, żeby 'odpieprzyli' się od jej życia, trzaskała drzwiami podczas wywiadów, a teraz taki kwiatek. Powinna się nad sobą zastanowić. I zmienić zawód.
Pozdrawiam!
ma rację. co fanów obchodzi jej życie prywatne? też by mnie to wkurzało. :D
zresztą co jej da zmiana zawodu? przestanie być sławna?
dokładnie. to się robi przerażające. -,-
zresztą najlepsze jest, że raz jest podobna do Taylor Swift , a raz do Megan Fox.
nieźle sobie zmienia wizerunek. :D
puk puk!
wystarczy ? < ironia. >
i nie udawaj, bo każdy wie, jak się wtedy skompromitowałaś. ;)
Hm. Mechanizmu umysłu dziecka takiego jak Ty nikt nie pozna. ;)
Zapewne nie masz co robić w domu lub udajesz, że Kristen ma tylu anty-fanów.
Bo ma wiele anty-fanów. Tak trudno przyjąć to do wiadomości? :(
Jaka szkoda.
I mam,kochanie.
haha, wiesz jak brakuje wsparcia to trzeba nadrabiać.
zresztą nie rozumiem po co być antyfanem? ja np. nie lubię ee. Tokio hotel i co? mam siedzieć cały dzień przed komputerem i ich krytykować? ;D
Dokładnie, nagle okazuje się, ze takie ogromne ma poparcie, że my wymiękamy. :)
No, bo to dziecinne, ale jak się nie ma co robić, to się siedzi i krytykuje. A na forum swoich ulubienic nie prowadzi chyba takich dyskusji, a przecież tam powinna iść.
No wiesz co, może z tego konta nie, ale z czekoladowej jak najbardziej :)
Oj, te Twoje konta to prawie jak "jeden z dziesięciu" :)
rzygać mi się chce jak patrzę na Twój przesłodzony avatar. Chyba pójdę do toalety ...