Ona totalnie nie potrafi grać. I wygląda jak małpa na kiju!
Zresztą,sama kiedyś przyznała w wywiadzie,że wszystko zawdzięcza swoim rodzicom.Dlatego jest taka sławna.
Sorry, ze z inne beczki, ale zgadzam się z autorem- ona w ogóle nie umie grac, w Zmierzch wypadła tak sobie, a w New Moon tragicznie.Pomimo to daje jej 2/10, bo jest młoda i ma jeszcze szanse, by się zrehabilitować.
PS- Za obejrzenie New Moon do końca należy mi się co najmniej milion dolarów.
Obejrzałeś 2 filmy, które nic nie mówią o zdolnościach aktorskich Kristen. brawo:)
gratulacje po obejzeniu 2 filmów z serii saga masz juz wyrobione zdanie co do jej umiejetnosci aktorskich smutne
haha. i nie ma czego żałować. w ''azylu'', ''cake eaters'' , ''w świecie kobiet'' , ''speak'' gra identycznie jak w Zmierzchu. :)
ale to sie nie bedzie liczylo;p bo przynajmniej bedzie to dowod ze to jej konta to raz. po drugie dowiemy sie jakie jeszcze ma konta oprocz tych co znamy;p
Ja tam Kristen nie będę oceniać bo widziałam ją tylko w sadze Zmierzch i wystawianie oceny w tym przypadku jest dla mnie głupie, ale powiem jedno: BAFTA nie dają byle komu więc pana Stewart chyba ma potencjał.
A jej wystąpienie w Zmierzchu i Księżyc w nowiu może nie było najwyższych lotów, ale pamiętajmy że duży wpływ na grę aktorską ma też sam reżyser. Ona może być dobrą aktorką tyle że w tych filmach tak jej kazano grać a nie inaczej to tak zagrała.
Jak skoczę do wypożyczalni (jak kase mieć będe) to sobie "Azyl" wypożyczę i może jeszcze coś innego z jej udziałem(wszak wszystko zależy od funduszy). Zobaczymy czy taka kompletnie do bani jest....ale jakoś w to wątpię.
Bo ona nie umie grać- w pełni popieram zdanie o Stewart - to beztalencie, a protesty jej Zmierzchowych fanek mnie nie interesują. Nie brońcie jej na siłę, skoro przez cały film na jej twarzy maluje się tylko jedna emocja: pomieszanie nie zrozumienia z niemym zachwytem ( o, przepraszam to już chyba dwie emocje ) - rozumiem, że tego wymaga poniekąd fabuła książki, na podstawie której powstał ten film, jednak kiedy miałam "przyjemność" oglądać ją na ekranie nie mogłam wprost oderwać oczu, od jej aktorskiej ułomności. I wyglądała strasznie. Jak zombie z podkrążonymi oczyma - idealna dziewczyna dla wampira.
Według mnie umie grać. Jakoś nie przeszkadzały mi jej usta, jej buzia jak oglądałam jakikolwiek film z jej udziałem. Mało tego otwiera usta równie często co większosć hollywoodzkich aktorek. A wg mnie gra ok. Nie jest genialna, ale ma potencjał. I życzę jej jak najlepiej.
Według mnie jest bardzo ładną aktorką. Coś jeszcze?:)
nie jestem krytykiem i nie znam sie na aktorstwie ale w śiecie filmu ja doceniaja wiec jakies umiejetnosci widocznie posiada. Jak d la mnie jest ok. chociaz wiadomo ze mogloby byc lepiej, ma kilka specyficznych min ale jakos mi nieprzeszkadza...
oglądałam ;)
Camilla, jakie to szczęście, że to napisałaś!!!! przeczytałam Twój wpis i od razu pomnknęłam przed telewizor, a to właśnie się zaczynało :D dzięki wielkie ;***
a ja niestety jeszcze spałam ale mam mi nagrała na dekoder :] więc zaraz obejrzę :)
Nie ma za co ;*
Tak pomyślałam właśnie, żeby napisać, bo może więcej osób dzięki temu obejrzy :)
Ale podobał mi się wywiad z nimi, fajny był!
noo!! :) cieszę się, że był wywiad również z Kristen, a nie tylko z Robem tak jak kilka miesięcy temu ;]
ja też oglądałam.
haha wielbię roberta za jego '' podnieś nogę '' po polsku. :D
muszę obejrzeć ten film!
właśnie ogladnełam:-) swietnie powiedział heh on zawsze z humorem...ale troche ta Anna mnie denerwuje nie mogli kogos innego dać, a kristen jak zawsze fajnie wygladała
mnie też ta Anna denerwuje...
"podnieś nogę" było mistrzowskie!!!!! kocham go za to!!!!!! muszę zobaczyć ten film!!!!!!! ;********
xD
założyłam temat u Pattinsona o tym nowym filmie... jak cos wiecej wiecie to pisac:)
A ta Anna to się głupkowato uśmiechała jakby miała kisiel w majtkach i wydawało mi się, że go trochę podrywa;) Jednak patrząc na te wszystkie wywiady Pattinsona to muszę przyznać, że Polaki wypadli fantastycznie. Ja na jego miejscu pomyślałabym, że to sympatyczny kraj;)
_____
wiem, że piszę się "Polacy", tamto było celowe;)
Ciekawe czy przyjedzie na polską premierę ' water for elepanths ' do Polski...
Mam nadzieję, że tak, tym bardziej, że gra Polaka. :)
Co do Wendzikowskiej to nie przeszkadza mi jakoś zbytnio, ale jej chooolernie zazdroszczę. kurde no. ona to ma życie. też chcę przeprowadzać wywiady z tymi wszystkimi ludźmi i mieć jeszcze za to kasę.:D
Noo, ja tak samo! Kurczę, jak fajnie by było się spotkać z Robem i pogadać, tak prywatnie ;)
A co do premiery, to też mam nadzieję, że się pojawi, chociaż koniec świata będzie, jak te wszystkie fanki go zaatakują :p
Może coś z tego będzie. Sama Mołek powiedziała, że '' chciałaby widzieć Roberta na żywo w studiu ddtvn .'' a potem dodała '' ale to jeszcze nie teraz . niebawem '' . więc kto wie? :D
i tak, racja. ale i tak w Polsce raczej nie ma takich głąbów jak w np. w usa w stylu '' Edward , bite me! ' .
Super by było, jakby jednak przyjechał :)
Haha, oglądałam teraz drugi raz ten fragment, z tą nogą... ale on to słodko powiedział :D nieźle by nawijał po polsku.
Ale wkurzyli mnie trochę z tym tematem, że niby te wampiry źle wpływają na dziewczyny, coś tam. Bez przesady, ludzie nie takie rzeczy oglądają, i inne dopiero mogą im pomieszać w głowie.
może kiedyś się doczekamy. ;)
i on to w ogóle.. dobre też było to o tym najlepiej ubranym i najsexowniejszym mężczyźnie. :D zresztą jak zawsze był wyluzowany i śmieszny. Kristen za to strasznie spięta i zdenerwowana. Mogłaby brać lekcje u Pattinsona. :D
Hah, tak, to było dobre. Albo o tej dziurze w żółtej kurtce było niezłe. :)
A Kristen niestety właśnie była spięta, może z czasem się wyluzuje, albo już po prostu taki typ osoby i się nie zmieni...
Wydaje mi się, że jest poprostu nieśmiała. I '' trochę '' się męczy tymi wywiadami. Do tego jak puścili tą taką smutną muzyczkę to już w ogóle padłam..
Ale i tak ją lubię. ;)