Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Ona totalnie nie potrafi grać. I wygląda jak małpa na kiju!
Zresztą,sama kiedyś przyznała w wywiadzie,że wszystko zawdzięcza swoim rodzicom.Dlatego jest taka sławna.

gabi123

A nie ma za co, fajnie, że obejrzałaś :)
Tak, zgadzam się. Też mi się wywiad podobał.

Camilla3

a myślicie o nowej fryzurze Roberta?, bo mi się bardzo podoba, bardziej niż poprzednia

użytkownik usunięty
gabi123

mam słabość jednak do tego starego czupiradła. ale w tej nowej fryzurze też wygląda dobrze. ;)

gabi123

Ojj, kurczę wolałam go w starej fryzurze, teraz jakoś tak dziwnie. Wtedy było lepiej :D Chociaż ogólnie nie lubię chłopaków z takimi fryzurami, a jakoś on mi nie przeszkadza, aż dziwne!

użytkownik usunięty
Camilla3

wczoraj widziałam Pattinsona w ''Remember me''. Emilie de Ravin zagrała tak sobie,nie lubię jej. Ale Pattinson.... och! po tym filmie zmieniam wszystko,co wcześniej o nim mówiłam! Chłopak zagrał F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-I-E! . Sam film niezły,a końcówka mistrzostwo ;). I tak seksownie wyglądał mając ten papieros w ustach...

To prawda! Też byłam i jestem tym filmem zachwycona :) A końcówki się nie spodziewałam kompletnie, i muszę przyznać, że nieźle sobie popłakałam... No, a Pattinsona uwielbiam jeszcze bardziej po obejrzeniu. :)

ja tez uwielbiam ten film i to, jak Robert zagrał;]
jestem ciekawa, kiedy będzie na DVD w Polsce, bo w Stanach już jest - od wczoraj, albo od dzisiaj...

weramg

Oooo właśnie, na pewno kupię go na dvd jak wyjdzie :) Chociaż znając życie, będziemy sobie musieli trochę poczekać...

użytkownik usunięty
Camilla3

niestety tak. :/ eeeh.

użytkownik usunięty
Camilla3

wersja dvd jest juz na rapidshare

użytkownik usunięty

Made - Zadziwiasz mnie. :o Zmieniłaś osobowość? :D
A tak na serio to też mi się film baaradzo podobał. ;) Aktorstwo b.dobre ( Pattinson, Pierce Brosnan ) , Emily trochę nijaka, ale ujdzie.
I końcówka jest z tego wszystkiego najlepsza . Zresztą pisałam to już chyba kiedyś. ; ) Film świetny. Może wreszcie ten biedny Robert wyjdzie z etykietki wampira ze zmierzchu.

użytkownik usunięty

Aha. I co do papierosów, to on jest jednym z dwóch ludzi, których przeboleję z papierosem w ustach. Tym drugim jest Colin Farrel. ; )

użytkownik usunięty

heeh. ;) chyba tak.
Ja to lubię jak facet pali,ale u kobiety nie zniosę fajek. ;x
jak tam? ja już właśnie sobie zarezerwowałam w kinie Helios na 11.00,by obejrzeć Zaćmienie. ; ) 1 lipca. Mam nadzieję,że obejdzie się bez rozhisteryzowanych nastolatek krzyczących : ''Edward!'' i ''Jacob!'' -.- : ) .

ja idę 30 czerwca na 12.30 do cinema-city. ja mam nadzieję, że nie będzie wzdychania do klaty Jacoba, bo mnie strasznie wkurza ten pies!!! :P
dlatego lubię scenę, w której Edward mówi do Belli: "Doesn't he own a shirt?" :)

weramg

Ja też muszę zarezerwować dzisiaj :))
Hehehe, jak podsumowałaś "bo mnie strasznie wkurza ten pies"... Ale nie no, Edward jest 100 razy lepszy, może i ten Jacob ładny, i budowę ma fajną, ale jakiś taki odległy mi.

użytkownik usunięty
Camilla3

ja mam rezerwację na 2 lipca. ;) już się nie mogę doczekać.
i nieeeeeeee. Jak dla mnie Jacob to takie małe gorylątko. Zresztą nie lubię pakerów.. Ewentualnie ze sfory dosyć apetyczny jest Paul.. :D Riley też wydaje się niczego sobie. Aha, i mam nadzieję, że Robert będzie się w tym filmie uśmiechał, a nie jak w II części ciągle skwaszony, nie wliczając wejścia na parkingu. ( awesome :D ) .

użytkownik usunięty

ja też się nie mogę doczekać xD. Potem z mamą pójdę do Empika i kupię sobie chińskie żarcie. xD mniam.

made teraz można z Tobą normalnie porozmawiać:) ja też oglądałam remember me jakies 4 dni temu film super, Pattinson bardzo dobrze zagrał, chociaz na początku widziałam Edwarda ( a było tak dlatego że widziałam z nim tylko Zmierzch i KwN więc chyba normalne że kojarzy mi się z boskim wampirem) i bałam się że tak będzie przez cały film ale na szczęście potrafił wczuć się w role no a ten papieros... też to zauważyłam:) .No i dzis oglądałam The runaways ale tylko pół i po angielsku( weramag podała link) no i jestem pod wrażeniem gry Kristen , szczerze mówiąc obawiałam się tej roli a ona świetnie sobie poradziła, made musisz kiedys zobaczyć ten film może chociaż troche zmienisz zdanie o Kristen;) ja tez muszę go obejrzeć jak juz bedą napisy no i w całości

gabi123

tez ogladałam po angielsku szkoda bo mało co rozumiałam:-)ale bardzo dobra rola Kristen zreszta Dakota tez swietna, obsada dobrze dobrana, muzyka zajebisty film Kristen pasuja takie role, i talent ma nie jeste beznadziejna, mam nadzieje że w koncu pokaza u nas w kinach ten film,a co do Remember me to strasznie mi sie podobał, zakoncenie niespodziewane, i robert pokazał się z lepszej strony aktorskiej, już sie nie moge doczekać jego nastepnego filmu w ktorym gra weterynarza:-)no madeinjapan cos sie zmieniłaś:-)

sonnenEW

jak będzie z napisami to ''the Runaways'' obejrzę. Na razie w następną sobotę idę na Zaćmienie. Zobaczymy,jak Kristen wypadła. I w ogóle wszyscy.... oby tylko nie sprawdziły się moje myśli,że to gorsza część niż Kwn. ; )

Oj Made, to ja już sama nie wiem... Co innego piszesz tutaj, a co innego na forum "Remember me", tam pisałaś, że film nudny i dajesz 5, a tutaj, że Ci się podoba i widzę ocenę 8, więc jak to jest, powiedz mi?
I żeby nie było, nie szukam powodu do kłótni, po prostu mnie to ciekawi... Jakie Ty masz naprawdę zdanie.

Camilla3

może dziewczyna zmieniła zdanie a swoja droga tu pisze ze pare dni temu ogladała hmm no nic bez komentarza

sonnenEW

Ale nie, wiesz... ja tylko pytam z czystej ciekawości, bo chciałabym znać jej prawdziwą opinię.

użytkownik usunięty
Camilla3

bo na początku sądziłam,że to dziadostwo,obejrzałam tylko kilka minut filmu. na początku mnie nudził i wyłączyłam. no i napisałam,że nudy,gra żałosna itp. tak mi się na początku wydawało. ale następnego dnia obejrzałam dalej i z każdą minutą film był coraz bardziej ciekawszy . ; )

Mhm... rozumiem :)

no i sprawa wyjaśniona :)

użytkownik usunięty

Nie ma to jak oceniać film po kilku sekundach. :p

użytkownik usunięty

wiem. ;p więcej tego błędu nie popełnię. ;D

baby__doll

no tak:-) mnie też ciekawi może chce się przypodobać dziwne może wpadnie i napisze czy jenak jej się podoba czy nie heh

sonnenEW

Zobaczymy :)

baby__doll

:) ma praktycznie jedną tą samą minę- przygryzione usta, cos podobnego do Keiry Knightley, tylko ta druga z kolei opuszcza dolna szczękę;) he he

użytkownik usunięty
Charlotte85

oby się poprawiła.... ale sądząc po zwiastunach Zaćmienia... ech.... raaczej jej gra nie uległą zmianie.

pewnie nie ulegnie zmianie,bo będzie tą samą Bellą co w dwóch pierwszych częściach, trzeba ją zobaczyć w innych filmach tych nowszych

gabi123

hm. czytałam kilka recenzji ''The runaways '' i nie wszystkie są pochlebne. No ale... Zobaczymy...

użytkownik usunięty
Kruczowlosa

a czy istnieje taki film, który ma same pochlebne recenzje? oO

Kruczowlosa

film podobno nie pokazał całej historii zespołu runaways, dlatego pewnie ma słabe recenzje, ale moim zdaniem Kristen dobrze zagrała dla mnie była świetna w tej roli, o Dakocie nic nie muszę mówić bo to bardzo dobra młoda aktorka

gabi123

now łasnie skoro gra Belel rowniez z zacmieniu tak wiec jej gra bedzie taka sama, dziwne zeby teraz nagle sie zmieniła:-) a co do the Runaways to jak juz wiele razy pisałam, sietnie zagrała, idealnie pasuje do roli Joan, faktycznie podobno niepokazali calej historii ale trudnoi zawrzec wszystko w ok 2 godzinach, tak jak i w filmach seri saga duzo watkow omineli

użytkownik usunięty
sonnenEW

mam nadzieję,że The Runaways będzie w polskich kinach i jest tak,jak mówicie. ;) o grze Kristen.

mi się bardzo film podobał...:D
pewien fan tego zespołu na forum The Runaways powiedział, że gra Kristen była świetna i b. dobrze oddała charakter wokalistki. Przeszkadzało mu tylko to, że ominęli wiele ważnych szczegółów z życia Joan i Cherrie, ale to wina scenarzystki...

u nas raczej nie będzie, nic o tym nie mówią, ale w necie gdzieś krąży, może nie ma tłumaczenia ale coś tam się rozumie, uwierz ja tam nie widziałam otwartej paszczy i tych samych min, w tym filmie Kristen naprawdę była kimś innym

gabi123

ale znając życie zawsze ktoś się do czegoś przyczepi

gabi123

ja oglądałam na tej stronce :)
http://www.twojseans.pl/video/6995/The-Runaways-2010-eng

coś gdzieś słyszałam...a raczej czytałam, że ma być jesienią... Parę miesięcy temu pytałam się kasjerki w kinie i powiedziała, że będzie, ale nie wiadomo kiedy. Miesiąc temu i zapytałam kasjera, a on nie wiedział w ogóle co to za film...ale chyba nie był za bardzo poinformowany :P
w każdym razie film wychodzi na DVD w Stanach w lipcu, więc nie wiem, czy w koncu będzie w Polsce...ja bym bardzo chciała zobaczyć to na wielkim ekranie, bo myślę, że to naprawdę super film :)