Ona totalnie nie potrafi grać. I wygląda jak małpa na kiju!
Zresztą,sama kiedyś przyznała w wywiadzie,że wszystko zawdzięcza swoim rodzicom.Dlatego jest taka sławna.
mam słabość jednak do tego starego czupiradła. ale w tej nowej fryzurze też wygląda dobrze. ;)
Ojj, kurczę wolałam go w starej fryzurze, teraz jakoś tak dziwnie. Wtedy było lepiej :D Chociaż ogólnie nie lubię chłopaków z takimi fryzurami, a jakoś on mi nie przeszkadza, aż dziwne!
wczoraj widziałam Pattinsona w ''Remember me''. Emilie de Ravin zagrała tak sobie,nie lubię jej. Ale Pattinson.... och! po tym filmie zmieniam wszystko,co wcześniej o nim mówiłam! Chłopak zagrał F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-I-E! . Sam film niezły,a końcówka mistrzostwo ;). I tak seksownie wyglądał mając ten papieros w ustach...
To prawda! Też byłam i jestem tym filmem zachwycona :) A końcówki się nie spodziewałam kompletnie, i muszę przyznać, że nieźle sobie popłakałam... No, a Pattinsona uwielbiam jeszcze bardziej po obejrzeniu. :)
ja tez uwielbiam ten film i to, jak Robert zagrał;]
jestem ciekawa, kiedy będzie na DVD w Polsce, bo w Stanach już jest - od wczoraj, albo od dzisiaj...
Oooo właśnie, na pewno kupię go na dvd jak wyjdzie :) Chociaż znając życie, będziemy sobie musieli trochę poczekać...
Made - Zadziwiasz mnie. :o Zmieniłaś osobowość? :D
A tak na serio to też mi się film baaradzo podobał. ;) Aktorstwo b.dobre ( Pattinson, Pierce Brosnan ) , Emily trochę nijaka, ale ujdzie.
I końcówka jest z tego wszystkiego najlepsza . Zresztą pisałam to już chyba kiedyś. ; ) Film świetny. Może wreszcie ten biedny Robert wyjdzie z etykietki wampira ze zmierzchu.
Aha. I co do papierosów, to on jest jednym z dwóch ludzi, których przeboleję z papierosem w ustach. Tym drugim jest Colin Farrel. ; )
heeh. ;) chyba tak.
Ja to lubię jak facet pali,ale u kobiety nie zniosę fajek. ;x
jak tam? ja już właśnie sobie zarezerwowałam w kinie Helios na 11.00,by obejrzeć Zaćmienie. ; ) 1 lipca. Mam nadzieję,że obejdzie się bez rozhisteryzowanych nastolatek krzyczących : ''Edward!'' i ''Jacob!'' -.- : ) .
ja idę 30 czerwca na 12.30 do cinema-city. ja mam nadzieję, że nie będzie wzdychania do klaty Jacoba, bo mnie strasznie wkurza ten pies!!! :P
dlatego lubię scenę, w której Edward mówi do Belli: "Doesn't he own a shirt?" :)
Ja też muszę zarezerwować dzisiaj :))
Hehehe, jak podsumowałaś "bo mnie strasznie wkurza ten pies"... Ale nie no, Edward jest 100 razy lepszy, może i ten Jacob ładny, i budowę ma fajną, ale jakiś taki odległy mi.
ja mam rezerwację na 2 lipca. ;) już się nie mogę doczekać.
i nieeeeeeee. Jak dla mnie Jacob to takie małe gorylątko. Zresztą nie lubię pakerów.. Ewentualnie ze sfory dosyć apetyczny jest Paul.. :D Riley też wydaje się niczego sobie. Aha, i mam nadzieję, że Robert będzie się w tym filmie uśmiechał, a nie jak w II części ciągle skwaszony, nie wliczając wejścia na parkingu. ( awesome :D ) .
ja też się nie mogę doczekać xD. Potem z mamą pójdę do Empika i kupię sobie chińskie żarcie. xD mniam.
made teraz można z Tobą normalnie porozmawiać:) ja też oglądałam remember me jakies 4 dni temu film super, Pattinson bardzo dobrze zagrał, chociaz na początku widziałam Edwarda ( a było tak dlatego że widziałam z nim tylko Zmierzch i KwN więc chyba normalne że kojarzy mi się z boskim wampirem) i bałam się że tak będzie przez cały film ale na szczęście potrafił wczuć się w role no a ten papieros... też to zauważyłam:) .No i dzis oglądałam The runaways ale tylko pół i po angielsku( weramag podała link) no i jestem pod wrażeniem gry Kristen , szczerze mówiąc obawiałam się tej roli a ona świetnie sobie poradziła, made musisz kiedys zobaczyć ten film może chociaż troche zmienisz zdanie o Kristen;) ja tez muszę go obejrzeć jak juz bedą napisy no i w całości
tez ogladałam po angielsku szkoda bo mało co rozumiałam:-)ale bardzo dobra rola Kristen zreszta Dakota tez swietna, obsada dobrze dobrana, muzyka zajebisty film Kristen pasuja takie role, i talent ma nie jeste beznadziejna, mam nadzieje że w koncu pokaza u nas w kinach ten film,a co do Remember me to strasznie mi sie podobał, zakoncenie niespodziewane, i robert pokazał się z lepszej strony aktorskiej, już sie nie moge doczekać jego nastepnego filmu w ktorym gra weterynarza:-)no madeinjapan cos sie zmieniłaś:-)
jak będzie z napisami to ''the Runaways'' obejrzę. Na razie w następną sobotę idę na Zaćmienie. Zobaczymy,jak Kristen wypadła. I w ogóle wszyscy.... oby tylko nie sprawdziły się moje myśli,że to gorsza część niż Kwn. ; )
Oj Made, to ja już sama nie wiem... Co innego piszesz tutaj, a co innego na forum "Remember me", tam pisałaś, że film nudny i dajesz 5, a tutaj, że Ci się podoba i widzę ocenę 8, więc jak to jest, powiedz mi?
I żeby nie było, nie szukam powodu do kłótni, po prostu mnie to ciekawi... Jakie Ty masz naprawdę zdanie.
może dziewczyna zmieniła zdanie a swoja droga tu pisze ze pare dni temu ogladała hmm no nic bez komentarza
bo na początku sądziłam,że to dziadostwo,obejrzałam tylko kilka minut filmu. na początku mnie nudził i wyłączyłam. no i napisałam,że nudy,gra żałosna itp. tak mi się na początku wydawało. ale następnego dnia obejrzałam dalej i z każdą minutą film był coraz bardziej ciekawszy . ; )
no tak:-) mnie też ciekawi może chce się przypodobać dziwne może wpadnie i napisze czy jenak jej się podoba czy nie heh
:) ma praktycznie jedną tą samą minę- przygryzione usta, cos podobnego do Keiry Knightley, tylko ta druga z kolei opuszcza dolna szczękę;) he he
oby się poprawiła.... ale sądząc po zwiastunach Zaćmienia... ech.... raaczej jej gra nie uległą zmianie.
pewnie nie ulegnie zmianie,bo będzie tą samą Bellą co w dwóch pierwszych częściach, trzeba ją zobaczyć w innych filmach tych nowszych
film podobno nie pokazał całej historii zespołu runaways, dlatego pewnie ma słabe recenzje, ale moim zdaniem Kristen dobrze zagrała dla mnie była świetna w tej roli, o Dakocie nic nie muszę mówić bo to bardzo dobra młoda aktorka
now łasnie skoro gra Belel rowniez z zacmieniu tak wiec jej gra bedzie taka sama, dziwne zeby teraz nagle sie zmieniła:-) a co do the Runaways to jak juz wiele razy pisałam, sietnie zagrała, idealnie pasuje do roli Joan, faktycznie podobno niepokazali calej historii ale trudnoi zawrzec wszystko w ok 2 godzinach, tak jak i w filmach seri saga duzo watkow omineli
mam nadzieję,że The Runaways będzie w polskich kinach i jest tak,jak mówicie. ;) o grze Kristen.
mi się bardzo film podobał...:D
pewien fan tego zespołu na forum The Runaways powiedział, że gra Kristen była świetna i b. dobrze oddała charakter wokalistki. Przeszkadzało mu tylko to, że ominęli wiele ważnych szczegółów z życia Joan i Cherrie, ale to wina scenarzystki...
u nas raczej nie będzie, nic o tym nie mówią, ale w necie gdzieś krąży, może nie ma tłumaczenia ale coś tam się rozumie, uwierz ja tam nie widziałam otwartej paszczy i tych samych min, w tym filmie Kristen naprawdę była kimś innym
ja oglądałam na tej stronce :)
http://www.twojseans.pl/video/6995/The-Runaways-2010-eng
coś gdzieś słyszałam...a raczej czytałam, że ma być jesienią... Parę miesięcy temu pytałam się kasjerki w kinie i powiedziała, że będzie, ale nie wiadomo kiedy. Miesiąc temu i zapytałam kasjera, a on nie wiedział w ogóle co to za film...ale chyba nie był za bardzo poinformowany :P
w każdym razie film wychodzi na DVD w Stanach w lipcu, więc nie wiem, czy w koncu będzie w Polsce...ja bym bardzo chciała zobaczyć to na wielkim ekranie, bo myślę, że to naprawdę super film :)