Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Ona totalnie nie potrafi grać. I wygląda jak małpa na kiju!
Zresztą,sama kiedyś przyznała w wywiadzie,że wszystko zawdzięcza swoim rodzicom.Dlatego jest taka sławna.

użytkownik usunięty

Spokojnie. :)

To chyba fałszywy alarm, ale jakby Ci się znó zebrało, to biegnij szybciutko :)

użytkownik usunięty
Camilla3

haha, najlepiej na wszelki niech trzyma pod ręką worek. ;D

użytkownik usunięty
Camilla3

dziękuję za radę. :*

Ależ nie ma za co, dobra rada, nie jest zła :D

użytkownik usunięty

żaaaaaaaaaaaaaaaaaaal..

użytkownik usunięty
Camilla3

'' usta jak Emily '' . :O
ta, kurde. a ja mam biust jak Pamela Anderson , usta jak Angelina Jolie i sexapil Marilyn Monroe.
Miło mi. :D

użytkownik usunięty

Nie,jesteś brzydka,dlatego podziwiasz Kristen. ;)

użytkownik usunięty

oh, doprawdy? chyba zrobiło mi się przykro, bo nazwałaś mnie brzydką.. ;C

Aaa daj spokój, brednie i tyle :)

użytkownik usunięty
Camilla3

I tak z tego nic nie wynika,więc... mam układ.
Nie wejdę więcej na forum o Kristen,a wy na forum o Megan.Okej ? ;)

użytkownik usunięty

rozumiem , że ten układ dotyczy tylko konta madeinjapan? będziesz swoje dzieło kontynuować pod innym nickiem zapewne. :D

Pewnie tak, kombinuje dziecina, oj kombinuje :D

użytkownik usunięty
Camilla3

nie miała chyba co wymyślać. już widzę jak nie wchodzi na forum o Kristen. zabawne, doprawdy. :D

użytkownik usunięty

prędzej bym uwierzyła, że zaraz w ziemie uderzy meteoryt. :D

Nie wytrzymała by nawet jednego dnia, bez forum o Kristen :D

Camilla3

madeinjapan, dołącz do tej umowy swoje inne wcielenia i będzie git;)

użytkownik usunięty
Camilla3

Nie schlebiajcie sobie. Ostatnie co napiszę,to to,że nie mam wpływu na to na napisze czekolada itp. bo nimi nie jestem. ;) Bye.

ostatnie....
wreszcie twój post mnie ucieszył ;D

Nie masz wpływu? Łoo, to rozdwojenie zaawansowane widzę, nie wiesz co robisz....
Ale trzymam Cię za słowo, że to ostatnie co napisałaś!

Camilla3

hahaha;D
rozdwojenie zaawansowane;) - dobrze powiedziane ;]

Sądząc po powiązaniach z innymi kontami w postaci barbie to jednak masz wpływ na czekoladę itp.

użytkownik usunięty
LordRahl

mówisz do mnie? pisałam kiedyś z czekoladą i mamy takie samo zdanie.

Tak, znasz się również z Batmanową. Tzn znałaś się, bo teraz już jej nie znasz bo okazała się fałszywa. I wszystkie trzy uwielbiacie Megan Fox, macie porcelanową urodę laleczki, czy królewny Śnieżki, jesteście najśliczniejsze w mieście, uważacie trampki za obrzydliwe, szpilki i sylikony za seksowne, nienawidzicie Krychy bo jest szarakiem i zawsze piszecie tak samo...
Ach i była jeszcze iloveit ale szybko się zmyła, po tym, jak zaczęła zdanie identycznie jak wy...
Musicie się spotkać i porozmawiać. Proponuję lustrzaną salę w lunaparku...

keshia21

Bardzo dobrze powiedziane :)

keshia21

dokładnie. i jeszcze mówiła, że nie zna czekolady...a teraz że z nią pisała...o.O

użytkownik usunięty
weramg

haha.niech Bóg wam przebaczy waszą podłość. :)
nie,bo czekolada ma urodę Taylor Swift-jak pisała.i tak. mamy takie samo zdanie.

Nie mieszaj Boga, w swoje debilne wypowiedzi. I jeżeli już miałby komuś coś wybaczać, to Tobie, Twoją głupotę.

użytkownik usunięty
Camilla3

hahaha. :) ale śmieszne.

Nie powiedziałabym raczej.

Camilla3

ostatnio w tv był film Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń medeinjapan z tą twoja Emily Browning i jakoś nic ciekawego nie pokazała, chociaż nie dałam rady całemu filmowi jednym słowem beznadzieja

użytkownik usunięty
sonnenEW

widać,jaka jesteś pusta sonnenEW,współczucia. ;]

użytkownik usunięty

czekolada ( madeinjapan ) możesz sobie wsadzić w ... dupę. ;] te twoje porównania typu ' jestem podobna do taylor swift ' lub ' jestem podobna do megan fox ' .
tyle ci powiem. :]

Nie zabieraj dziecku marzeń :) Niech sobie wyobraża, że tak wygląda.

użytkownik usunięty
Camilla3

A wg mnie madeinjapan i czekoladoweserce nie są ładniejsze od takiej Amy Winehouse.

użytkownik usunięty

Ewentualnie można do nich jeszcze porównać Donatelle Versace, Rossy de Palma, Barbare Streisand i ewentualnie Tori Spelling

użytkownik usunięty

Amy Winehouse była kiedyś dosyć hm.. normalna. te narkotyki zrobiły z niej potwora. hahaha, ale te dwie pierwsze .. o matko. tragedia. donatelle versace hm.. solara i nieudany lifting? masakra. biedne kobiety.. i biedna madeinjapan. ;]

i tak przy okazji : ładne zdjęcie w avku. :) ciekawe czy dalej czekolada ( madeinjapan, iloveit itp itd ) będzie się czepiać..; )

użytkownik usunięty

http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/donatella-versace-012310-3.jpg

oto co robią operacje plastyczne i zbyt dużo opalania.. co jak co, ale już wolę papierosy..

użytkownik usunięty

Hahaha:D Ciekawe co na to nasza fanka hollywoodzkich gwiazd:D

Matko jak można się doprowadzić do takiego stanu!!!!! To ja już też wolę palić...

O Jezusie, to jest przerażające... Szkoda kobiety, ale cóż na własną prośbę tak wygląda...

użytkownik usunięty

A dziękuję:) Zdjęcie stare, ale nadawało się najbardziej na awatar. Będzie się czepiać na bank, stwierdzi, że mam przećpane oczy czy coś...:D

Oo Asiek, super focia :)

użytkownik usunięty
Camilla3

haha. ;D ale bezguścia.

użytkownik usunięty

Ty szmato, miałaś po mnie przestać jechać, widocznie lubisz takie zagrywki. Jeśli suko myślisz, że możesz robić co się podoba to jesteś w błędzie. Odwiedzę cię niedługo w Janikowie. Szykuj się.

użytkownik usunięty

O, półtorej godzinki drogi. Pikuś.

użytkownik usunięty

jak powiem mojemu chłopakowi,to ci mordę skopie mopsie. :)

użytkownik usunięty

chłopak? hahahah ten od 5 minutowego spacerku?

użytkownik usunięty

Możesz nawet mamie powiedzieć. Gratuluję chłopaka. Damskiego boksera. Obejrzyj sobie "Nigdy więcej" z Jennifer Lopez, zobaczysz jak skończysz:D

baby__doll

ble ble ble i to oni zagrali za nią w tych wszystkich filmach.Tak masz rzeczywiście rację.