Ona totalnie nie potrafi grać. I wygląda jak małpa na kiju!
Zresztą,sama kiedyś przyznała w wywiadzie,że wszystko zawdzięcza swoim rodzicom.Dlatego jest taka sławna.
'' usta jak Emily '' . :O
ta, kurde. a ja mam biust jak Pamela Anderson , usta jak Angelina Jolie i sexapil Marilyn Monroe.
Miło mi. :D
I tak z tego nic nie wynika,więc... mam układ.
Nie wejdę więcej na forum o Kristen,a wy na forum o Megan.Okej ? ;)
rozumiem , że ten układ dotyczy tylko konta madeinjapan? będziesz swoje dzieło kontynuować pod innym nickiem zapewne. :D
nie miała chyba co wymyślać. już widzę jak nie wchodzi na forum o Kristen. zabawne, doprawdy. :D
Nie schlebiajcie sobie. Ostatnie co napiszę,to to,że nie mam wpływu na to na napisze czekolada itp. bo nimi nie jestem. ;) Bye.
Nie masz wpływu? Łoo, to rozdwojenie zaawansowane widzę, nie wiesz co robisz....
Ale trzymam Cię za słowo, że to ostatnie co napisałaś!
Tak, znasz się również z Batmanową. Tzn znałaś się, bo teraz już jej nie znasz bo okazała się fałszywa. I wszystkie trzy uwielbiacie Megan Fox, macie porcelanową urodę laleczki, czy królewny Śnieżki, jesteście najśliczniejsze w mieście, uważacie trampki za obrzydliwe, szpilki i sylikony za seksowne, nienawidzicie Krychy bo jest szarakiem i zawsze piszecie tak samo...
Ach i była jeszcze iloveit ale szybko się zmyła, po tym, jak zaczęła zdanie identycznie jak wy...
Musicie się spotkać i porozmawiać. Proponuję lustrzaną salę w lunaparku...
haha.niech Bóg wam przebaczy waszą podłość. :)
nie,bo czekolada ma urodę Taylor Swift-jak pisała.i tak. mamy takie samo zdanie.
Nie mieszaj Boga, w swoje debilne wypowiedzi. I jeżeli już miałby komuś coś wybaczać, to Tobie, Twoją głupotę.
ostatnio w tv był film Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń medeinjapan z tą twoja Emily Browning i jakoś nic ciekawego nie pokazała, chociaż nie dałam rady całemu filmowi jednym słowem beznadzieja
czekolada ( madeinjapan ) możesz sobie wsadzić w ... dupę. ;] te twoje porównania typu ' jestem podobna do taylor swift ' lub ' jestem podobna do megan fox ' .
tyle ci powiem. :]
A wg mnie madeinjapan i czekoladoweserce nie są ładniejsze od takiej Amy Winehouse.
Ewentualnie można do nich jeszcze porównać Donatelle Versace, Rossy de Palma, Barbare Streisand i ewentualnie Tori Spelling
Amy Winehouse była kiedyś dosyć hm.. normalna. te narkotyki zrobiły z niej potwora. hahaha, ale te dwie pierwsze .. o matko. tragedia. donatelle versace hm.. solara i nieudany lifting? masakra. biedne kobiety.. i biedna madeinjapan. ;]
i tak przy okazji : ładne zdjęcie w avku. :) ciekawe czy dalej czekolada ( madeinjapan, iloveit itp itd ) będzie się czepiać..; )
http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/donatella-versace-012310-3.jpg
oto co robią operacje plastyczne i zbyt dużo opalania.. co jak co, ale już wolę papierosy..
A dziękuję:) Zdjęcie stare, ale nadawało się najbardziej na awatar. Będzie się czepiać na bank, stwierdzi, że mam przećpane oczy czy coś...:D
Ty szmato, miałaś po mnie przestać jechać, widocznie lubisz takie zagrywki. Jeśli suko myślisz, że możesz robić co się podoba to jesteś w błędzie. Odwiedzę cię niedługo w Janikowie. Szykuj się.
Możesz nawet mamie powiedzieć. Gratuluję chłopaka. Damskiego boksera. Obejrzyj sobie "Nigdy więcej" z Jennifer Lopez, zobaczysz jak skończysz:D