Kurczę,jak ją tak uwielbiacie,to ożeńcie się z nią!
Jak dla mnie jest przeciętna,ma tłuste włosy i nie ma ust.Jest aseksualna i nie ma nic w sobie.
Do tego wyjątkowo odstręcza jej skwaszona mina i to,że się garbi.
Oglądałam: Adventureland,Zmierzch,Księżyc w nowiu,Speak,Azyl,Zathura,
W świecie kobiet. Liczyłam,że choć w jednym filmie pokaże inną miny niż:
a'la: mam orgazm,lub mam biegunkę {częściej ta druga mina}.
Naprawdę wzruszające jest uwielbienie niektórych osób dla p.Stewart lub Zmierzchu.
Tak,jest ceniona przez Was,tylko dlatego,że grała w Zmierzchu.
Szczerze zasługuje na ocenę: 1/10 i taką jej właśnie daję.
Tak,owszem. Nie wiem co widzicie w tej historyjce.
Właśnie,nie wszyscy lubią to co modne i cool. Jak np. Zmierzch jest taki 'cool' i ' modny '. Jedna osoba go lubi,to już zaczynają wszyscy.Bo jest 'cool.' Tak samo z facetem.
Podoba się jednej dziewczynie,to zaczynają inne za nim latać.
Mi jest obojętna, ale ma miły dla oka typ urody ( w sensie, że meksykański ) i właśnie, czasami się fajnie ubiera.
ale Miley Cyrus jest straszna.
A czy Bella, W "KwN", nie miała pezypadkiem peruki? Bo w Zmierzchu ponoć tak, ale w Księżycu nie wiem już.
Nie, w kwn miała swoje naturalne, a w zmierzchu jej ' tylko ' doczepiali.
Dopiero w eclipse będzie peruka. ;)
nie wiem czy warto zaczynać kolejną kłótnie na temat tego czy ktoś ma sto kont czy nie. jesli powieziała swoje zdanie to okej. nie moze zrozumiec dlaczego ktos lubi sage, inni nie rozumieja dlaczego ona jej nie lubi.. ale spoko. moze w koncu bedzie kultura jakas bo filmweb staje sie ścierwem rzez takie gadanie. było co było ale chyba czas z tym skonczyc.
co do cyrku z disneyem to uwazam ze t jakac masakra i wiecej nic nie napisze bo szkoda gadac.
a peruka Kristen mysle ze nie bedzie tak najgorzej. cała produkcja wie ze film ma postawione wysokie wymagania i nie sadze zeby zaniedbali badz niedopracowali takiego szczegółu jak włosy. poza tym reżyserem jest david slade wiec to raczej nie mozliwe.
Kurcze ale sie rozpisałam. przepraszam. :]
A według mnie z wyglądu przypomina niezłą kumpele, z którą się nie da nudzić. Poza tym, gdybym była lesbijką to bym ją brała. Pozwij mnie.
Co do aktorzenia... Młoda dziewczyna jest, może ma po prostu taki styl a nie inny. Niektórzy powiedzą, że ma minę jakby miała biegunkę inni powiedzą, że dodaje jej to uroku, tajemniczości. Cieszmy się, że jej ślina nie wylatuje przez kąciki. Każdy aktor ma swoje wady i zalety, o których czasami sobie nie zdaje sprawy. Jak ktoś, kto ma większą władzę od Ciebie, powie jej, że taka mina jednak nie przejdzie to zrobi wszystko by się oduczyć wykrzywiania buźki. To jest na prawdę kwestia przyzwyczajenia. Ludzie, którzy obgryzają paznokcie również się zapominają w tym, czasem robią to nieświadomie.
Aha. W Zmierzchu mnie wkurzał jej wygląd. Tak samo jak bohaterka książki działała mi na nerwy. I według mnie (oj zabijecie mnie za to)Stewart sto razy lepiej wygląda w rzeczywistości.
Aha. Moje włosy też się wydają tłuste jak wyjdę z wody czy spod prysznica. Stewart pewnie też miała przetłuszczone włoski w dupce. Nie macie się momentami czego czepiać. Ja nie przestanę słuchać Acid Drinkers tylko dlatego bo Titus się kiedyś w szambie kąpał.
Nie przestawaj, broń Boze! Acid Drinkers nie można przestać słuchać :)
Ale to się nie ma co stresować tłustymi włosami. Czekoladowa ma kręcone, ale proste i ułożone, a spokojna jej rozczochrana jest wyprostowana...
Też się nie stresuję tłustymi włosami. Dzisiaj sobie w deszczu szłam, krople mi z czoła spadały a jakoś nikt nie powiedział po drodze, że źle rysuję i żadna ze mnie artystka;p (ja się nie chwalę, ale mój av to moje dzieło;))
Dzięki bardzo;] Troche zaniedbałam talent, muszę znaleźć jakiegoś nowego ulubionego aktora bym znów wróciła do rysowania... Od kilku miesiecy leży...
Mało jest osób z takim talentem do rysowania, no ja osobiście znam niewiele. :) Powinnaś coś z tym zrobić, bo zmarnujesz naprawdę ogromny talent.
Powiem tak... na tym nie da się zarobić. Skończyłabym jakąś super szkołę plastyczną i co dalej? W chwili obecnej kończę szkołę kosmetyczną. Jak wiadomo w zawodzie kosmetyczki trzeba mieć zdolności manualne. Postanowiłam połączyć przyjemne z pożytecznym, jak pewnie się domyślasz najbardziej lubię wizaż, z wiadomych przyczyn:)
mi zdecydowanie bardziej podoba się Kristen w rzeczywistości niz w charakteryzacji. tak samo jak Robert.
myśle ,że można zarobić na malarstwie,rysunku,jednak to ciężki kawałek
chleba.
Jeśli sprawia Ci to przyjemność powinnaś próbować .Możliwości jest wiele
ilustracje do książek,własny komiks,obrazy dla znajomych (portrety lubi
każdy)
iloveit czekoladoweserce, whatever http://www.filmweb.pl/topic/1370912/WTF+!.html i nie można tak od razu? Taką krytykę jeszcze da się przyjąć a nie jakieś dziecinne zagrywki.
No z jednej strony prawda. Też kiedyś myślałam o szkole kosmetycznej, ale jednak doszłam do wniosku, że na stałe nie chciałabym pracować w tym zawodzie. Ale dla kogoś kto ma właśnie zdolności manualne itd, to dopasowana w jakimś sensie szkoła, i przyszły zawód :)
a mi się wydaje ze jest wielu uzdolnionych ludzi z takim talenem, i ciężko sie w jakis sposób wybić, a co do Kristen i Roba to tez wole ich bez charakteryzacji, chociaż Edward i Bella fajnie wygladalli w zmierzchu idealnie jak z ksiazki a teraz co z nimi zrobili eh ja zarabiscie upiekszyli juz nie jest tą przecietnej urody dziewczyna a Edward eh...
soundrack Muse zarabista http://marciocha1408.wrzuta.pl/audio/3AcmJKg0fKN/muse_-_neutron_star_collision_l ove_is_forever
hearing damage lepsze. w ogole lubie thoma yorke. rabbit in your headlights slyszalas? teledysk zwala z nog
święta racja, zaslynela z jednej , i do tego przereklamowanej ,roli..................... w ogole mnie wkurzaja gwiazdy zmierzchu i disneya.. Hollywood schodzi na psy ;(
Jednym się Zmierzch podoba, innym nie. Trzeba jednak przyznać, że autorka Zmierzchu ma wielką głowę by wymyślić taką historię. To jest film typowy dla nastolatków, bardziej romansidło niż horror. Co do Stewart... Mi się akurat podobało jak zagrała tą rolę. Zawsze będzie mi się kojarzyła z Bellą ze Zmierzchu. Taką postać miała grać i według mnie jej się udało (tulenie się do własnych ramion, nieśmiałość, zagryzanie warg). No i to by było na tyle. Pozdrawiam fanów i antyfanów.
ze wszystkim jest tak ze są fani i są antyfani. nie ma rzeczy, którą lubi każdy. tylko w tym przypadku to wszystko rzuca się w oczy bo jest strasznie popularne wiec jest jeszcze więcej krzyku niż powinno być. ale cóż. życie!
Zgadzam się. Niestety niektórzy nie potrafią na poziomie wyrazić swojego zdania tylko robią z siebie kompletnych nietolerancyjnych kretynów. No cóż. życie:)
bo najlepiej krytykować, przeciez do wszystkiego mozna się przyczepić, ja rozumiem gra aktorska ok, ale zeby dowalać się do buzi otwartej(chociaż nie ma ciągle otwartej) no to juz przesada, wiadomo że jedni są za drudzy przeciw a trzecim jest to obojetne ale take głupoty niektórzy wypisują że aż strach:-) a jak wiadomo większośc osób po śmierci kogoś znanego dopiero go zaczyna doceniać smutne:-(
częściej jednak otwiera. Jakby łapała muchy.
Tak,bardzo smutne. Ale ja jej doceniać nigdy nie będę.No chyba,że się bardzo,ale to bardzo poprawi. ; - )
zobaczymy.
Hmm... ale popatrz, założycielka tematu (czyli Ty) pisała, że Kristen nie ma ust :( A teraz piszesz, że ma ciągle otwarte usta, to jak można mieć otwarte coś czego się nie ma?? A buuu....!
Jakbyś nie pamiętała...
http://www.filmweb.pl/person/Kristen+Stewart-52530/discussion/Temat+dla+Batmanow ej...-1364667?page=2
1)Tak się dobrze składa,że znam Batmanową.
To moja koleżanka ze szkoły.
Namówiła mnie,bym się zarejestrowała na filmweb.
2)Żałosna jesteś z tymi swoimi marnymi teoriami. :)
Znam Batmanową i wiem,że nie ma rozdwojenia jaźni.
Nie każdy musi wzdychać do Kristen.