Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kurczę,jak ją tak uwielbiacie,to ożeńcie się z nią!

Jak dla mnie jest przeciętna,ma tłuste włosy i nie ma ust.Jest aseksualna i nie ma nic w sobie.
Do tego wyjątkowo odstręcza jej skwaszona mina i to,że się garbi.

Oglądałam: Adventureland,Zmierzch,Księżyc w nowiu,Speak,Azyl,Zathura,
W świecie kobiet. Liczyłam,że choć w jednym filmie pokaże inną miny niż:
a'la: mam orgazm,lub mam biegunkę {częściej ta druga mina}.

Naprawdę wzruszające jest uwielbienie niektórych osób dla p.Stewart lub Zmierzchu.
Tak,jest ceniona przez Was,tylko dlatego,że grała w Zmierzchu.

Szczerze zasługuje na ocenę: 1/10 i taką jej właśnie daję.

użytkownik usunięty

Książki lubię. Meyer ma wielką wyobraźnię.
Ale filmy to czarna rozpacz.

No dobra. Myśl sobie jak chcesz asiek.

no i tak poraz kolejny batmanowa made... cekolada... i ktos tam jeszce się wkopała, no tak kłamstwo ma krótkie nogi zawsze wyjdzie na jaw:-D nie moge żeby zakładać rółzne konta eh

sonnenEW

fajna sesja http://www.youtube.com/watch?v=C5K-T21kR6Q

sonnenEW

Noo, świetna sesja, ona moim zdaniem, ma takie fajne, ciekawe spojrzenie. :)

użytkownik usunięty
Camilla3

chciałaś powiedzieć: ona ma takie przyćpane spojrzenie
?

I tu się zdziwisz, ale nie, nie to chciałam powiedzieć :) Mnie się jej spojrzenie podoba, ma w sobie coś, co pokazuje, że jest pewna siebie, a mimo to nie wywyższa się za wszelką cenę.

użytkownik usunięty
Camilla3

Pewna siebie? Cóż. Może i tak jest,tylko w wywiadach itd. udaje słodkie niewiniątko.

Eee tam, wiesz nie zauważyłam, żeby udawała niewiniątko...

użytkownik usunięty
Camilla3

:< u. 'Wszyscy mnie krzywdzą,dlatego jestem taka skwaszona! Potworność '

użytkownik usunięty

:) Nie bój się, nie bój. Jak będziesz grzeczna to cie nie zjem (tak! jak megan fox w zabojczym ciele!) i nie zwymiotuje na ciebie (tak! jak megan fox w zabojczym ciele!)

użytkownik usunięty

to zdecydowanie jedna z jej lepszych sesji. do magazynu Interview i Allure tez były fajne. Nie podobała mi się sesja w Eva. w ogóle nie była do siebie podobna! ale ta jest świetna. i nikt mi po tym filmie nie powie ze jest zawsze niezadowolona z życia i ze nigdy się nie uśmiecha!

użytkownik usunięty

Wątpię. Nadal tak będą mówili, ponieważ ludzie nie będą chcieli oglądać 2 minutowego filmiku z aktorką, której nie lubią. Wolą bezpodstawnie ją (cały dzień) oczerniać. A sesja bardzo fajna:)

użytkownik usunięty

no cóż, przynajmniej nam zostało jeszcze trochę mózgu.

użytkownik usunięty

Gdybym była facetem,to chciałabym nawet,żeby Megan na mnie narzygała.Nie miałabym nic przeciwko . ;)

No to byłabyś facetem, który by się zajebiście 'cenił'.

użytkownik usunięty
Camilla3

Tak,bo dla mnie facet to nie facet,jak bierze pierwszą lepszą wywłokę. ;)

iloveit

zgadzam sie z toba iloveit dla mnie to zwykla zamorzona decha bez piersi. i wlasnie te jej minki jakby chciala a nie mogla. wieczne zatwardzenie??????????

siurek_2

i znów te jej minki wracamy do punktu wyjścia...niektórym nie przegada się...

użytkownik usunięty
siurek_2

siurek_2 Dokładnie. O,i znów te przypuszczenia,że ktoś miał po 100 kont? Proszę Was.Więcej z wami zachodu,niż jesteście tego warci. ! :) Po co ktoś miałby się tak starać? Niedorzeczność.

hahaha;) no to się wkopałaś <madeinbatmanowaczekolada>^^ tiaa...na pewno ci uwierzę... najpierw mówisz, że znasz batmanową itd....teraz, że w ogóle nie znasz tej osoby. To, że się z nią nie kolegujesz, nie znaczy, ze jej nie znasz...oj gubisz się w tych swoich kłamstwach^^ zresztą dlaczego tak jest, że przez pewien długi czas jest jedna z was, póżniej znika i pojawia się następna itd?? sory, ale jesteś żałosna:/

a tu zdjęcia Kristen z magazynu ELLE;]:
http://www.eclipsemovie.org/hq-scans-of-kristen-stewart-in-elle-uk/

i nowe zdjęcia z Eclipse ;):
http://www.eclipsemovie.org/new-eclipse-promotional-pictures-from-puzzle-game/

użytkownik usunięty
weramg

Chyba pisałam,że zerwałam znajomość? Bo jest fałszywa. To wszystko.
Tak się tylko mówi,ale twój jakże inteligentny móżdżek nie rozumie prostych rzeczy. Typowe.
I nie używaj ciągle tych dziecinnych emotikonek.Jak na takie coś patrzę,to niedobrze się robi.

Spojrzałaś w lustro i zerwałaś znajomość tak? To Twoje odbicie jest fałszywe, mam rozumieć...

użytkownik usunięty
Camilla3

Idź występować do cyrku,nadajesz się jak ulał. ;)

Niestety, ale nie będę zabierać Ci posady, zadowolę się zwykłą pracą :)

więc na to nie patrz! i już.
Boże, ty masz jakiś problem psychiczny. będę sobie używała czego chcę. jak coś nie pasuje, to spadaj:/

użytkownik usunięty
weramg

No nawet Photoshop Kryśce nie pomógł. Na tych fotach wygląda ... szkaradnie. O,to jest właściwe słowo .; **

weramg

Ale ona się wkopuje codziennie, więc trudno tutaj wymieniać, każdy wie, że ma 6 kont, albo więcej, które ukażą się już niedługo... Dlatego jej wypieranie się nic nie da.

użytkownik usunięty
Camilla3

Udało Ci się policzyć? Zuch dziewczynka :).
Ha. Śmiać mi się chce. Nic nie da?Tak sądzisz? :< to na co czekasz?
Nie pójdziesz stąd ? :<<<

Oczywiście, że nie pójdę. Niezła 'rozrywka' z Tobą tutaj jest . Pozatym Ty uwielbiasz wszystkich wyganiać, z wszystkich swoich kont :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Dobrze,dobrze. Ale i tak nic tym nie zyskasz. ; >

przynajmniej umie liczyć. Ty najwyraźniej tej umiejętności jeszcze nie posiadasz. ;(

użytkownik usunięty
weramg

Och,weramg cóż to za obelga! Znasz jeszcze więcej brzydkich słów?
Na serio dałaś Emily Browning 1/10,a dodałaś ją do ulubionych? I tak w ogóle widziałaś z nią jakiś film. :( ?

użytkownik usunięty

Ach,nie. Nie mogę się połapać na filmweb. Tylko ją oceniłaś. Na 1. :(

i znowu ta Emily. nie oceniałam jej na filmwebie. może rzeczywiście nie możesz się jeszcze tu połapać?...:/

użytkownik usunięty
weramg

Hehe będziecie się wszyscy bili? czekoladoweserce cóż mogę powiedzieć... W życiu jeszcze nie spotkałam się z równie paskudną osobowością co twoja. Jesteś po prostu dzieckiem, które już nie wie co ma robić to grzebie w sieci. Może kiedyś dorośniesz, wtedy zapraszam do dyskusji. A póki co... Mam cię totalnie w dupie. Nie cofnę kijem Wisły. Dobrze, że są tu przeważnie normalni ludzie. Każesz Camilli iść do cyrku? Nie wiem czy zauważyłaś, ale jesteś tutaj naszą forumową małpką. Życzę szczęścia w życiu. Szpilki ci w dupę. Nara.

użytkownik usunięty

weramg się szybko wylogowała,to teraz asiek wkracza do akcji ;).

Ale weramg, przecież jest cały czas.

użytkownik usunięty
Camilla3

wcześniej online nie była. Przynajmniej na kilka minut. :(

tiaa...na pewno...:/ oglądałam filmiki na youtube dla twojej informacji ;) i byłam cały czas zalogowana;]

ja widzę, że i wermaq i asiek są zalogowane...a poza tym wiesz, wymyśl coś innego bo nie zawsze dobrą obroną jest atak...
A co do ataku to warto wymyślić coś samemu.

użytkownik usunięty
keshia21

Jak GETUp_ pisała,żeby mieć 2 konta i pisać wystarczy mieć 2 przeglądarki .; )

halo...ja tu cały czas jestem... ;]

użytkownik usunięty

Czyżbym cię uraziła? Przecież pisałam do czekoladoweserce... Aż tak się zżyłyście ze sobą, że ci żal dupę ściska jak ją kto obrazi?

Tak w ogóle to sorry, że już tak ostro jade, ale jak widze takie debilne komentarze to mi się nóż sam w kieszeni otwiera. Can't help it.

Nie próbuję nic zzyskać, wszyscy mamy swoje życie poza internetem i filmwebem, tutaj jesteśmy tylko dla zabicia czasu, więc wisi mi to tak naprawdę :)

użytkownik usunięty
Camilla3

W sumie masz rację Camillo.

jeszce niedawno pisałaś madeinjapan że batmanowa nie jest twoja koleżanka...a teraz zerwałaś znajomość dziwne...no ja nie wiem czy np. madeinjapan jest na forum dla 'zabicia czasu' jak tak to dość duzo czasu masz wolnego...

"I nie używaj ciągle tych dziecinnych emotikonek.Jak na takie coś patrzę,to niedobrze się robi."

użytkownik usunięty
keshia21

Tak,ja przynajmniej nie używam ich co dwa słowa. :(

iloveit

Aaaaaa! Filmłeb wariuje! A myślałam, że gorzej być nie może;/

iloveit

co oni znowu popobili z tym filmwebem chyba nie maja co robic zmian im sie zachciało