Kurczę,jak ją tak uwielbiacie,to ożeńcie się z nią!
Jak dla mnie jest przeciętna,ma tłuste włosy i nie ma ust.Jest aseksualna i nie ma nic w sobie.
Do tego wyjątkowo odstręcza jej skwaszona mina i to,że się garbi.
Oglądałam: Adventureland,Zmierzch,Księżyc w nowiu,Speak,Azyl,Zathura,
W świecie kobiet. Liczyłam,że choć w jednym filmie pokaże inną miny niż:
a'la: mam orgazm,lub mam biegunkę {częściej ta druga mina}.
Naprawdę wzruszające jest uwielbienie niektórych osób dla p.Stewart lub Zmierzchu.
Tak,jest ceniona przez Was,tylko dlatego,że grała w Zmierzchu.
Szczerze zasługuje na ocenę: 1/10 i taką jej właśnie daję.
Książki lubię. Meyer ma wielką wyobraźnię.
Ale filmy to czarna rozpacz.
No dobra. Myśl sobie jak chcesz asiek.
no i tak poraz kolejny batmanowa made... cekolada... i ktos tam jeszce się wkopała, no tak kłamstwo ma krótkie nogi zawsze wyjdzie na jaw:-D nie moge żeby zakładać rółzne konta eh
I tu się zdziwisz, ale nie, nie to chciałam powiedzieć :) Mnie się jej spojrzenie podoba, ma w sobie coś, co pokazuje, że jest pewna siebie, a mimo to nie wywyższa się za wszelką cenę.
Pewna siebie? Cóż. Może i tak jest,tylko w wywiadach itd. udaje słodkie niewiniątko.
:) Nie bój się, nie bój. Jak będziesz grzeczna to cie nie zjem (tak! jak megan fox w zabojczym ciele!) i nie zwymiotuje na ciebie (tak! jak megan fox w zabojczym ciele!)
to zdecydowanie jedna z jej lepszych sesji. do magazynu Interview i Allure tez były fajne. Nie podobała mi się sesja w Eva. w ogóle nie była do siebie podobna! ale ta jest świetna. i nikt mi po tym filmie nie powie ze jest zawsze niezadowolona z życia i ze nigdy się nie uśmiecha!
Wątpię. Nadal tak będą mówili, ponieważ ludzie nie będą chcieli oglądać 2 minutowego filmiku z aktorką, której nie lubią. Wolą bezpodstawnie ją (cały dzień) oczerniać. A sesja bardzo fajna:)
Gdybym była facetem,to chciałabym nawet,żeby Megan na mnie narzygała.Nie miałabym nic przeciwko . ;)
zgadzam sie z toba iloveit dla mnie to zwykla zamorzona decha bez piersi. i wlasnie te jej minki jakby chciala a nie mogla. wieczne zatwardzenie??????????
siurek_2 Dokładnie. O,i znów te przypuszczenia,że ktoś miał po 100 kont? Proszę Was.Więcej z wami zachodu,niż jesteście tego warci. ! :) Po co ktoś miałby się tak starać? Niedorzeczność.
hahaha;) no to się wkopałaś <madeinbatmanowaczekolada>^^ tiaa...na pewno ci uwierzę... najpierw mówisz, że znasz batmanową itd....teraz, że w ogóle nie znasz tej osoby. To, że się z nią nie kolegujesz, nie znaczy, ze jej nie znasz...oj gubisz się w tych swoich kłamstwach^^ zresztą dlaczego tak jest, że przez pewien długi czas jest jedna z was, póżniej znika i pojawia się następna itd?? sory, ale jesteś żałosna:/
a tu zdjęcia Kristen z magazynu ELLE;]:
http://www.eclipsemovie.org/hq-scans-of-kristen-stewart-in-elle-uk/
i nowe zdjęcia z Eclipse ;):
http://www.eclipsemovie.org/new-eclipse-promotional-pictures-from-puzzle-game/
Chyba pisałam,że zerwałam znajomość? Bo jest fałszywa. To wszystko.
Tak się tylko mówi,ale twój jakże inteligentny móżdżek nie rozumie prostych rzeczy. Typowe.
I nie używaj ciągle tych dziecinnych emotikonek.Jak na takie coś patrzę,to niedobrze się robi.
więc na to nie patrz! i już.
Boże, ty masz jakiś problem psychiczny. będę sobie używała czego chcę. jak coś nie pasuje, to spadaj:/
No nawet Photoshop Kryśce nie pomógł. Na tych fotach wygląda ... szkaradnie. O,to jest właściwe słowo .; **
Ale ona się wkopuje codziennie, więc trudno tutaj wymieniać, każdy wie, że ma 6 kont, albo więcej, które ukażą się już niedługo... Dlatego jej wypieranie się nic nie da.
Udało Ci się policzyć? Zuch dziewczynka :).
Ha. Śmiać mi się chce. Nic nie da?Tak sądzisz? :< to na co czekasz?
Nie pójdziesz stąd ? :<<<
Oczywiście, że nie pójdę. Niezła 'rozrywka' z Tobą tutaj jest . Pozatym Ty uwielbiasz wszystkich wyganiać, z wszystkich swoich kont :)
Och,weramg cóż to za obelga! Znasz jeszcze więcej brzydkich słów?
Na serio dałaś Emily Browning 1/10,a dodałaś ją do ulubionych? I tak w ogóle widziałaś z nią jakiś film. :( ?
i znowu ta Emily. nie oceniałam jej na filmwebie. może rzeczywiście nie możesz się jeszcze tu połapać?...:/
Hehe będziecie się wszyscy bili? czekoladoweserce cóż mogę powiedzieć... W życiu jeszcze nie spotkałam się z równie paskudną osobowością co twoja. Jesteś po prostu dzieckiem, które już nie wie co ma robić to grzebie w sieci. Może kiedyś dorośniesz, wtedy zapraszam do dyskusji. A póki co... Mam cię totalnie w dupie. Nie cofnę kijem Wisły. Dobrze, że są tu przeważnie normalni ludzie. Każesz Camilli iść do cyrku? Nie wiem czy zauważyłaś, ale jesteś tutaj naszą forumową małpką. Życzę szczęścia w życiu. Szpilki ci w dupę. Nara.
tiaa...na pewno...:/ oglądałam filmiki na youtube dla twojej informacji ;) i byłam cały czas zalogowana;]
ja widzę, że i wermaq i asiek są zalogowane...a poza tym wiesz, wymyśl coś innego bo nie zawsze dobrą obroną jest atak...
A co do ataku to warto wymyślić coś samemu.
Czyżbym cię uraziła? Przecież pisałam do czekoladoweserce... Aż tak się zżyłyście ze sobą, że ci żal dupę ściska jak ją kto obrazi?
Tak w ogóle to sorry, że już tak ostro jade, ale jak widze takie debilne komentarze to mi się nóż sam w kieszeni otwiera. Can't help it.
Nie próbuję nic zzyskać, wszyscy mamy swoje życie poza internetem i filmwebem, tutaj jesteśmy tylko dla zabicia czasu, więc wisi mi to tak naprawdę :)
jeszce niedawno pisałaś madeinjapan że batmanowa nie jest twoja koleżanka...a teraz zerwałaś znajomość dziwne...no ja nie wiem czy np. madeinjapan jest na forum dla 'zabicia czasu' jak tak to dość duzo czasu masz wolnego...