Kurczę,jak ją tak uwielbiacie,to ożeńcie się z nią!
Jak dla mnie jest przeciętna,ma tłuste włosy i nie ma ust.Jest aseksualna i nie ma nic w sobie.
Do tego wyjątkowo odstręcza jej skwaszona mina i to,że się garbi.
Oglądałam: Adventureland,Zmierzch,Księżyc w nowiu,Speak,Azyl,Zathura,
W świecie kobiet. Liczyłam,że choć w jednym filmie pokaże inną miny niż:
a'la: mam orgazm,lub mam biegunkę {częściej ta druga mina}.
Naprawdę wzruszające jest uwielbienie niektórych osób dla p.Stewart lub Zmierzchu.
Tak,jest ceniona przez Was,tylko dlatego,że grała w Zmierzchu.
Szczerze zasługuje na ocenę: 1/10 i taką jej właśnie daję.
Aaa, mi to Miley jest obojętna, więc czy jest, na okładce czy nie, to też mi obojętne :) Ja nie tak dawno czytałam "Nostalgię anioła", też trochę cieższa książka. Chociaż spodziewałam się po niej o wiele więcej, i trochę się zawiodłam.
'na wschód od edenu ' Johna Steinbecka czytałam przyznam że na początku ciężko było ale wnie rezyknowałam po paru kartkach i wciągneła:-) podobno Kristen ją uwielbia, a co do 'nostalgi anioła,to fajna książka, chociaż smutna a czytałaś tej samej autorki "Szczęściara"? to książka autobiograficzna nie wiem jak mozna być tak okrutnym to co sie jej przydażyło przeraża strasznie wzruszające poryczałam sobie:-(
nie czytałam ale w najblizszym czasie przeczytam, straszne było jak opisywała przezycia takich ludzi powinni zamykać do końca życia powinni siedzieć
Ja planowałam kupić sobie ostatnio "Córeczkę", tylko, że nie wiem czy nie będzie zbyt mocna. Lubię cięższe książki, ale obawiam się, że ta może zbyt mocno mną wstrząsnąć. A co do "Szczęściary", to przeczytam na pewno.
to nie wiem czy 'szczęściara' nie jest mocniejsza... a ja zazwyczaj pożyczam książki:-) a szceściare przypadkiem przeczytałam po tytule wydawała się być lekką, książką a tu całkiem inna chociaż jednak związana z tytułem
Hmm... może i masz rację. No, ale dla wyrobienia swojego zdania, przeczytam ją... A ja wolę kupywać, bo tak to mogę do nich wracać, kiedy chcę przynajmniej :) No tak, po tytule można się pomylić, i to bardzo... W sumie, dlaczego akurat taki tytuł?
Polecam też książkę, Beaty Ostrowickiej "Zła dziewczyna", też wciągająca.
bo podobno miała szczęście że... nie będe zdradzać :-) a ja dość dużo czytam jak mam czas więc bym zbankrutowała...czasem z biblioteki czasem od znajomych jak akurat maja dana książke a czasem kupuje jak naprawde mnie wcignie
Heh, no dobra :) Też dużo czytam, bardzo. No, ja sobie wolę czasem nawet jakiegoś ciuszka odmówić, lub kupić kiedy indziej, a jak widze jakaś fajną książkę, to muszę ją kupić :) Czasem to już myślę, że to mój nałóg. Hehe...
oh , nie można zapomnieć jeszcze o miley cyrus. przecież to jest szczyt kinematografii XXI wieku!
Lepszy Robert niż durny nick... widać, że jesteś ograniczona... a Miley jest pustą aktoreczką i już wiem dlaczego tak się nią jarasz... :P
"Liczyłam,że choć w jednym filmie pokaże inną miny niż:
a'la: mam orgazm,lub mam biegunkę {częściej ta druga mina}." w pełni zgodzę się z tym 2
a jaka to mina '' a'la mam biegunkę '' ? bo jakoś ciągle o niej piszecie, a nie wiem jak ona wygląda. :)
zresztą wybaczcie. Megan Fox nie jest lepsza. O kiczu Vanesi już nawet nie wspominam, bo ona gra gdzieś jeszcze w ogóle?
Bo mówią o biegunce. To dałam swoje 3 grosze bo diaries brzmi jak diarrhoea = biegunka. Taka ciekawostka:) Ale nie chcialam obrazac fanow pamietnikow:) sama ostatnio zaczelam sobie ogladac....
'myśli że świat się kręci wokół niej' ciekawe skąd takie przypuszczenia... na pewno nie przypuszczała ze aż taką sławe saga jej przyniesie, ale ,niejsza z tym pozostała sobą i to jest ważne, jakoś nie łazi na wszystkie możliwe imprezy, nie występuje w nieskończonej ilości reklamach itd
i dzieciakiem to dla mnie jesteś Ty, bo ja już gimnazjum dawno skończyłam, w porównaniu do Ciebie. ;)
trzeba stwierdzić ,że madeinjapan alias czekoladowecostam itd,itp.robi się coraz bardziej pracowita ,mnożą się dzięki niej kolejne konta zombi,nawet nie umie tego za bardzo ukryć nazywając sie np baby doll ,żenada.
Nie ma co pisac o argumentach owych wcieleń bo bardzo sie dziewcze powtarza .Myśle ,że ona zna juz swoje wypowiedzi na pamiec:)
Getup tylko tyra aktorki,które mają nosy jak świnki .
Rudolfik natomiast kompletnie się nie zna na grze aktorskiej,skoro daje Stewart 10/10 :3.
Idź zajmij się swoim synalkiem,bo mu barszczyk skapnie.
Nie potrafią pojąć,że Krycha ma też anty-fanów.:) cudownie.
I te, które nie potrafią grać.
I Stewart jest lepsza od Fox, więc prędzej bym z Ciebie się śmiała.
I jesteśmy pojąć, ale trzeba mieć jakieś sensowne argumenty, a nie , że '' ma duże dziurki od nosa '' -,-
I Ty idź do swojego chłopaka ( którego chyba jednak nie masz, no chyba, ze dalej pisze maturę? haha ) sprawdzić, czy nie kapie mu ślina z brody. podobno to lubisz.
witam kochane fanki!
a Ty gadasz o pryszczach Megan i co ? :) Twardzielko,robisz dokładnie to samo co ja wcześniej i dzieciaku-nie udawaj niewiniątka. :33
Piszę z nim na gadu,bo dzisiaj zimno i brzydka pogoda. Ale pośmieję się chociaż z fanów Krychy :3 hahaa
nie jestem fanką Kristen.
I piszę to specjalnie, bo Ty czepiasz się Kristen. Oko za oko, ząb za ząb. Bo Fox taka wcale idealna nie jest.
Haha, i dla Ciebie zawsze jest brzydka pogoda. -,-
fanki bronią Kristen jak lwy. A Ty to właśnie robisz.
Chciałam by był pokój,Ty tego nie chcesz. Proste?
czekoladko witaj jak miło ,że nie poległaś,spokojna Twoja rozczochrana ma się dobrze?
Syneczek potarfi juz o siebie zadbać choc w pełni rozumiem że nie umiesz tego pojac w końcu kazdy sądzi po sobie.
A aktorke oceniam jak uważam subiektywnie nic Ci do tego,dla mnie jest dobra i sadzę ,że bedzie jeszcze lepsza.
potrafimy pojąć ,że komus się ta właśnie aktorka nie podoba i nie musi ...nikt tu nie narzuca innym swojego zdania oczywiście z wyjątkiem Ciebie Gwiazdeczko.A gdy brak argumentów to czepiasz się spraw osobistych użytkowników tego forum,choć niewiele tym zdziałasz ...no jedynie znowu rozbawisz tłum czymś zatrważająco mądrym i uciekniesz na pare dni w inne wcielenie;)
podoba mi się i tyle to moja ocena nie zmienie jej .
Napiszę więcej podoba mi się również jej zachowanie ,nie tylko gra aktorska.
Podobaja mi sie trampki do sukienki w jej wydaniu ....
A Megan niby zasługuje na 10/ 10? Geniusz w aktorstwie , no jasne. A tym bardziej miley cyrus. hahahahahhahahaha. ja nie wiem jak można dać cyrosowej max. trzeba być nieźle .... nie dokończę lepiej. :)
popieram:)
gdy ktoś sie tak zachowuje jak wieloosobówka to nie ma innego wytłumaczenia,musi byc p...................
Mi się wydaje, że to iż Megan i Cyrus są w miarę wysoko na filmwebie to zasługa jednej i tej samej osoby...:) Oj powinna zostać krytykiem filmowym... Oj z chęcią bym czytała te recenzje... "Kristen w swej najnowszej ekranizacji miała niedokładnie zrobiony manicure, lakier odpadł od jej palca wskazującego u prawej ręki". Och, bajka...:)
o taaak!!! chociaz mysle,że żadne z nas nie jest w stanie wyobrazić sobie co mogłoby toto zamieścić w takim opisie ,byłby niezły ubaw;)
Dokładnie. Megan co chwilę miarowo podnosi się średnia, a Kristen obniża. Chyba już wiem kogo to sprawka. ; )
Haha, i ta, lub pisałaby , że '' Kristen w początkowym ujęciu ma za duże dziurki od nosa '' . to dopiero bajka! chociaż to wcale nie jest śmieszne, bo kiedyś tak napisała, serio. ;o