Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 555 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kurczę,jak ją tak uwielbiacie,to ożeńcie się z nią!

Jak dla mnie jest przeciętna,ma tłuste włosy i nie ma ust.Jest aseksualna i nie ma nic w sobie.
Do tego wyjątkowo odstręcza jej skwaszona mina i to,że się garbi.

Oglądałam: Adventureland,Zmierzch,Księżyc w nowiu,Speak,Azyl,Zathura,
W świecie kobiet. Liczyłam,że choć w jednym filmie pokaże inną miny niż:
a'la: mam orgazm,lub mam biegunkę {częściej ta druga mina}.

Naprawdę wzruszające jest uwielbienie niektórych osób dla p.Stewart lub Zmierzchu.
Tak,jest ceniona przez Was,tylko dlatego,że grała w Zmierzchu.

Szczerze zasługuje na ocenę: 1/10 i taką jej właśnie daję.

iloveit

O Jezu, myślałam, że mi się tylko tak dzieje... Masakra, zostawili by go już w spokoju. ;/

użytkownik usunięty
iloveit

co za gówno ;|! Głupi filmweb!

użytkownik usunięty
iloveit

Pogieło ich totalnie. A było kiedyś tak pięknie:(

użytkownik usunięty
iloveit

Pogieło ich totalnie. A było kiedyś tak pięknie:(

użytkownik usunięty
iloveit

Jakieś błędy mi wyskakują:/ A może to strajk przeciwko batmoanowoczekoladowomadeinjapaniloveit?

Haha, ale już jest dobrze!!! jeee :D

iloveit

Ale bez kitu, oślepnąć idzie, takie malutkie literki : ( wrrr...

użytkownik usunięty
Camilla3

Filmweb kiedyś był lepszy. ;( fakt.

ta tu akurat musze się zgodzić z madeinjapan, mam nadzieje że to tylko na chwile się porobiło

użytkownik usunięty
sonnenEW

Całe szczęście bo jakby tak zostało to bym rozniosła te towarzystwo. Już i tak dzisiaj jestem nieźle zdenerwowana na społeczeństwo.

użytkownik usunięty

No nic, przychodzi palma do palmy i mówi.... za palmy. Idę się odstresować. A wy się kłóćcie:) I pamiętajcie mamie kwiatek dać:D

użytkownik usunięty

Ja jestem całkiem spokojna. I ja dyskutuję.
Mamie kwiatek dałam. Oczywiście.

no to za palmy....ja dałam książkę;]

Asiek spokojnie, złość piękności szkodzi :)

Camilla3

co tak wszyscy z tymi kwaitkami? co 2 osobe widzaiłam dzis z kwiatkiem...czy nie ma innych prezentów?

sonnenEW

A ja mamie kupiłam ksiażkę, i do tego słynnego kwiatka oczywiście :D

Camilla3

no ksiązka juz lepsza:-D kwiatek jakoś nie pasuje mi chyba że w doniczce a ja byłam orginalna i po paru godzinach bieganiach po sklepach zakupiłam parasolke

sonnenEW

Moja mama uwielbia czytać, to z książki się zawsze najbardziej cieszy :) Aaa, czasem są ładne bukieciki, to też pasują. Hehe, a nawet parasolka dobra, to tylko symboliczny prezent wystarczy :)

Camilla3

no własnie żeby pamietac ale duzo parasolke heh na ok metr :-D

sonnenEW

Ale mamie to zawsze się coś wybierze, gorzej z tatą, nigdy nie wiem co mu kupić :p

użytkownik usunięty
sonnenEW

Mnie nie stac na kwiatka wiec mamie narysowalam jej wnuczkow;) i sie cieszyla bardzo:) ah dobrze czasami miec talent. momentami nawet go wykorzystuje:))

Camilla3

Moja nawet do mnie nie zadzwoniła już dzisiaj, bo zaczytana jest ;] Camilla a jaka to książka?

keshia21

a może macie jakies fajne ksiązki do polecenia?

sonnenEW

A z jakiego typu? ;)

sonnenEW

sonnenEW a co lubisz czytać? Bo ajk lekkie i przyjemne romanse to polecam właśnie Danielle Steel -królowa gatunku. Jak lubisz kryminały czy trillery to polecam genialnego Kinga, z fantastyli naszego rodzimego Sapkowskiego, a z fantastyki lżejszej niż Sapkowski polecam Margrit Sandemo np sagę Ludzi Lodu:]

keshia21

A czytałaś książki Nicholasa Sparksa? :)

Camilla3

To ten od 'Pamiętnika'? Nie miałam okazji, ale na pewno po niego chwycę bo podobno pisze pięknie:)

keshia21

Tak, to on :) Ja czytałam już kilka jego książek, i zgadzam się, pisze pięknie :) Rzadko spotykam się, żeby książki pisane przez faceta, były tak romantyczne.

Camilla3

;] Na pewno coś przeczytam.
A tymczasem spada bo juz na mnie czakają;]

keshia21

No przeczytaj, przeczytaj, polecam! :)
No to do następnego spisania :)

keshia21

Hehe, moja pewnie wieczorem zacznie czytać. A książka Katarzyny Grocholi- "Zielone drzwi", najnowsza jej :)
A Ty jaką kupiłaś? :)

Camilla3

a ja poleciałam romansidłem Danielle Steel 'Kalejdoskop' a mi mama na dzien dziecka zrobiłą prezent w postaci ksiązki tej zamej autorki tulko 'Zwiastun miłości', a nie umawiałyśmy się

keshia21

Hehe, no to telepatia :) A kojarzę tą autorkę, chociaż nigdy jej książek nie czytałam :)

Camilla3

ja 'zwiastun miłości' czytałam kilka jakieś 5lat temu. Główną bohaterką była Keshia, która pokochałam i od niej wziął się mój nick;]
I chyba mama pamiętała o tej książce;d

keshia21

No właśnie czytałam sobie opis tej książeczki przed chwilą, i miałam pytać czy Twój nick jest związany z główną bohaterką :)

Camilla3

czytałam kilka książek Nicholasa Sparksa, ostatnio polubiłam książki Nory Roberts, romanse troche mi sie znudziły ale zastanowie się nad twoimi propozycjami keshia21 :-)

użytkownik usunięty
sonnenEW

Mam 4 książki Sparksa: I wciąż ją kocham,Jesienna miłość,Pamiętnik,Ostatnia piosenka.
Zamówiłam i wczoraj mi przysłali. Mam zamiar niedługo przeczytać .; ) Podobno są świetne.

I wciąż ją kocham mam zamiar przeczytać bo film był piekny, zaczełam teraz 'kwiat pustyni' ale na razie nie ma za bardzo czasu eh

użytkownik usunięty
sonnenEW

Tak. Amanda Seyfried jest świetna. W ogóle ciekawa historia i wzruszające momenty. Np. gdy John czytał list ojcu. Popłakałam się.To było piękne.

Też się popłakałam w tym momencie, albo jak John przyjechał do Savannah, tam do domu, i Savanaah prosiła, żeby powiedział "do zobaczenia", a on nie chiał już tego powtórzyć... Smutne to było.

sonnenEW

A ja Ci powiem, że mnie się książka bardziej podobała, od filmu :)

Ja też je mam, dokładnie te, i wszystkie są cudowne :) Ostatnio kupiłam sobie "Anioła stróża", też podobno bardzo fajne, połączenie romasu i thrillera.

użytkownik usunięty
Camilla3

Z reguły książka jest zawsze lepsza od filmu.

Niby tak, chociaż akurat co do "Pamiętnika", mam inne zdanie. Chyba film piękniejszy.

Camilla3

nom zazwyczaj książka lepsza, ale nie zawsze trudno w ok 2 godz. pokazać całą fabułe szcególnie jak jest dosć gruba

sonnenEW

Ja jestem bardzo ciekawa, jak "Ostatnia piosenka" wypadnie jako film. Książka dla mnie piękna, cudowna, idealna. Na pewno nie raz do niej wrócę. A film mam nadzieję, że równie fajny.

Camilla3

to ten film z Miley? nie wiedziałam że jest taka książka, ja przeczytałam 'Mów ' a dopiero póżniej skojarzyłam że nakrecono film na podst. tej książki z Kristen w roli głównej śiwtenie odtworzyła rolę

sonnenEW

dobra lece obowiazki :-) pozdrawiam

sonnenEW

Tak, to ten :)
Ja właśnie planuję przeczytać tą książkę "Mów", i kiedyś też czytałam własnie opis, i tak sobie myślę, że coś mi to mówi. Tak, bardzo dobrze zagrała.
Do następnego :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Ja miałam sobie kupić tą ksiązkę ' ostatnia piosenka ', czy coś, ale jak zobaczyłam , że na okładce jest Miley to zwątpiłam. A nie widziałam nigdzie okładki nie-fiilmowej. -,- i co do książek, to ja uwielbiam Stephena Kinga. :D Mistrz i tyle. ' Zielona mila ' jest świetna. O, i jeszcze na ' wschód od edenu ' Johna Steinbecka. chociaż ta niekoniecznie może się wszystkim spodobać, bo jest trudna w odbiorze, zresztą pisana trochę ' starszym ' językiem. Ale genialna , tak samo jak i film. ; )