Czy może zmyślona do zrobienia szumu wokół KS i RP na potrzebę reklamy Zmierzchu z dodatkiem kontrowersji?
Czy może tego związku nigdy nie było i teraz wyszła prawda po zakonczeniu zdjec albo chcieli zakonczyc to razem z saga?
W kazdym razie jesli zdrada jest prawdziwa to KS sobie strzelila w kolano, bo opinia publiczna nie bardzo przepada za takimi ludzmi :)
Jak myslicie?
No właśnie prawdziwa, bo sama się do tego przyznała, że go zdradziła i przed kamerami przepraszała Roberta za to co zrobiła, niezły tupet. Zamiast chłopaka przeprosić osobiście to woli to zrobić przed kamerami, bo przy okazji coś się dzieję w okół niej..
Przeprosiny zapewne wygłosi jej manager. Wątpię by ona sama chciała osobiście ich wszystkich przeprosić za swoje bezmyślne zachowanie.
sama dałaś dowód na to że jest nieprawdziwa a mówisz że prawdziwa hahaha
skoro przed kamerami i zrobiła szum medialny to chyba po to ją wymyślili ? :D
A tak w ogóle to związek jej z tym Pattisonem to też promocja i PR aktorski. Tak więc tak czy siak nic się nie stało o ile biletów dużo się sprzedało :P
Jak dla mnie to jak nic wielka, durna promocja filmu który obecnie z nią wszedł do kin, i przy okazji ostatniej części zmierzchowej sagi. Już nie raz byliśmy świadkami takich zachowań - producenci każą, aktorzy jak kukiełki to wykonują. Nie zdziwię się, jak to autentycznie okaże się być fałszem.
A po drugie; nie zauważyłam jakoś nigdy w tych "plotach", które rozsiewają pudelki i tym podobne serwisy, aby ta dwójka (Kristen i Robert) kiedykolwiek oficjalnie wyznali, że są razem. Tak jak pisałam wyżej - to wszystko to jedna, wielka manipulacja. A że to ma miejsce w USA, to większość szarej masy to kupuje, a potem mamy na Internecie nastolatki, które ryczą, bo ich idol został zdradzony i oszukany.
do niczego sie nie przyznalam, jeszcze przed kamerami ani ona ani Rob ani Rupert nie wystapili, albo z Rupertem byla ustawka tylko po co? albo z Robem byla sciema i tak naprawde nie byli razem. Dla promocji to watpie bo BD tylko na tym straci.
zauważ, że gdy pojawiły się zdjęcia z Kristen była premiera Królewny Śnieżki na Blu Ray. A nawet jeśli to nie ustawka to prawdziwy fan powinien lubić swojego idola, a nie jeśli ten zrobi coś złego to grozić mu, że go zabije.
Ciezko polubic kogos, kto popelnil czyn ogolnie uwazany za zly/haniebny.
Ty bys lubila swojego idola/idolke po czyms takim? Pomijam zdolnosci zwiazane z jego/jej praca.
Tak, nie wiem dlaczego ale wszyscy fani uważają, że ich idole to osoby święte i nie mają prawa do błędu. Ostatnio polubiłam Kristen i nie tak cała sprawa nie zniechęciła mnie do niej.
Bo fan z definicji jest oddany swojemu idolowi. Po za tym błąd błędowi nierówny, a zdrada to jedna z najgorszych rzeczy, którą można zrobić partnerowi.
popieram Cię. nie jestem jej jakoś wielką fanką, ale także jej nie cierpię. była mi obojętna. ale wcale jej nie znienawidziłam po tym co zrobiła. ba! nawet mi jej szkoda, nawet nie wiem dlaczego.
Film ze Śnieżką był w kinach w USA w maju, BD wchodzi do kin w USA w listopadzie - a mamy końcówkę lipca, więc na moje to żadna promocja.
Ponoć Robert wyprowadził się od niej.
Drogie fanki czekam aż nagracie taki filmik:
http://www.pudelek.tv/video/Fanka-Zmierzchu-atakuje-Stewart-JAK-MOGLAS-913/
Moim zdaniem to nie jest ustawka tylko dziewczyna głupio wpadła.. wiadomo że ci paparazzi nie dają jej życ i że ją przyłapią, nie wiem o czym ona myślała. Nie pochwalam tego co zrobiła ale lubiłam ją i lubię. Co do tych dzieci co jej grożą, to trzeba chyba pokazac to ich rodzicom niech wezmą się za ich głupote, no bo to już jest przesada.. myli im się fikcja z rzeczywistością.
Mówiąc szczerze, akurat nie interesuję się tymi aktorami, z "Zmierzchu" widziałam tylko pierwszą część i mi się nie podobała, ale związek Roberta i Kristen od poczatku wydawał mi się ustawiony. Promocja filmu? Moim zdaniem tak, i to nawet niezła, choć kosztem samej aktorki. Ładnie to się zbiegło w czasie- za niedługo premiera ostatniej części, obstawiam, że mniej więcej teraz w USA musi wychodzić Śnieżka na DVD, niedawno dużo mówili o zaręczynach, ślubie, a teraz nagle zdrada. Portale plotkarskie piszą tylko o tym, i o ile jedni odwrócą się od prodkucji, to masa innych, którzy do tej pory byli sceptyczni/nie lubili produkcji, zobaczą ją choćby tylko z powodu tego zamieszania. I przy okazji, jeśli wyjdzie druga część Śnieżki, to sukces kasowy murowany. Bo bądźmy szczerzy- jeśli zdjęcia były robione na planie filmu, przez paparazzi, którzy jak wiadomo w swojej pracy nie mają skrupułów, to czemu wyszły na światło dopiero teraz, po iluś-tam miesiącach?
Mówiąc szczerze to nie wiem, nie śledzę zbytnio tych donoszeń, głównie po nagłówkach wnioskuję. Ale i tak wydaje mi się podejrzane, że tak łatwo dali się złapać.
Ja nie dokońca w to wierze że ta plotka to prawda. Uwielbiam Kristen i nawet jeśli to prawda, to przecież nikt z nas nie jest święty wszyscy popełniamy błędy. Ja lubią ją za to jaka jest, jak gra a nie z kim jest.
kurde przeciez ona jest tylko czlowiekiem kazdy popelnia bledy, i nawet gdyby to jest to ich sprawa co robia, ich zycie.
Błędy? Popełnić błąd możesz gdy zabijesz kogoś w obronie własnej i w strachu przed policją próbujesz to ukrywać, albo gdy spowodujesz wypadek - są to sytuacje poniekąd niezależne od ciebie bo nie masz nad tym pełnej kontroli. A tu (jeśli to prawda) Stewart sama zdecydowała, że zdradzi swojego faceta. Taka osoba nie zasługuje na drugą szansę. Pomijając to iż oboje kogoś mają, tamten jeszcze dzieci... to jest celowe zranienie bliskiej osoby.
Nie nadaje się ani do filmów ani do wspólnego życia.
taaa, bo reżyser tylko stał i się patrzył jak kristen się do niego dobiera? przecież on też jest winny.
moim zdaniem Ta afera jest (chyba) zaplanowana, ponieważ na kilku zdj. widać jak Rupert patrzy prosto w obiektyw i nic sobie z tego nie robi dalej ją obściskując co jest najprościej mówiąc nienaturalne jeśli się kogoś przyłapuje na gorącym uczynku prawda??, poza tym skąd portale plotkarskie mają tych wszystkich informatorów?? skoro ani Rob ani Kristen ani Rupert z nikim nie rozmawiają. Niby oboje się przyznali i przeprosili publicznie ale nikt z ich otoczenia- menager nie potwierdzili prawdziwości tych oświadczeń. Moim zdaniem cała ta sprawa ma jakieś drugie dno o którym sie pewnie niedługo przekonamy i tyle...
Tak tak tylko w tym wypadku (Pscal vs Okrasa) obie strony wiedziały o co chodzi:P, natomiast w relacji Stewart - Sanders to ona jest ta naiwna niewtajemniczoną hehe...
Tą aferę (tak się zastanawiam) wywołał Sanders, sam lub do spółki z paroma producentami, bo tak jak już wcześniej mówiłem on wiedział że ktoś im robi w tym parku te zdj. Nie wiem tylko dlaczego to zrobił ale mniejsza o to, potrzebował jakiegoś kozła ofiarnego i prawdopodobnie zauważył, że KS jest w nim zadu żona i wykorzystał ją, a ona niczego nieświadoma poddała mu się od co hehe.....
He he jak się okazało, ta kolacja majowa w Berlinie była we trójkę! - Charlize Theron też na niej była.....:P
Ale numer. Na tych wszystkich fotkach z tej kolacji, gdzie według mediów między KS a Rupertem jest "chemia" a ona się mu ciągle przygląda są zrobione specjalnie prze tego paparazzi tak aby zasłonić Sandersem siedzącą między nimi Charlize Theron. I to na nią patrzyła ciągle KS nie na niego... hehehe Ale jaja! Potęga mediów, dajemy im się wrabiać tak jak KS....
te fotki z kolacji to bylo wiadomo ze jest tam Charlieze to bylo jak krecili SWATH. Nie wiem juz sama w sumie na kilku fotkach Kris tez usmiecha sie wprost do obiektywu wiec naprawde dziwne przeciez zawsze to uciekali przez paparazzi, nawet z Robem ciezko bylo ich spotkac a tu nagle takie cos dziwne zagranie i nie wiadomo co jest prawda.
Doszedłem znów do nowych wniosków: zakładając że oboje (KS i RP) mają poprowadzić MTV Video Music Awards we wrześniu to MTV już liczy zyski, ponieważ niezależnie czy poprowadzą tę gale razem czy tylko jedno to masa ludzi i tak będzie chciała z ciekawości to obejrzeć, trochę gorzej może wyjść na tym "Saga" i SWATH , ale sama premiera BDP2 może być bardzo chętnie oglądana i sprowadzi tłumy (nie tylko fanów) żeby zobaczyć co tam się będzie działo.....:P
o ile to prawda ze poprowadza gale to moze tak byc:-) teraz ludzie beda czekac z niecierpliwoscia na gale, beda chcieli sie przekonac czy to prawda i jak wypadna czy beda udawac ze sa nadal para czy wrecz przeciwnie, w sumie dla BD2 tez moze to byc promocja w koncu od mtv ma sie zaczac ale i tak dziwne zagranie bo duzo ryzykowali, no i jakos ciezko mi uwierzyc ze dali sie tak zmanipulowac no chyba ze to niby dla zartu bylo:-D
Mnie już nawet przez myśl przeszło że ta afera ma poprostu być zasłoną dymną dla czegoś jeszcze większego, ale to tylko błądzenie myślami... Albo naprawdę chciała z nim zerwać i potrzebowała wymówki, a wiedziała że Rob nie toleruje zdrady...
Kolejne przemyślenia co "dziwactw" tego skandalu:
Jaka gwiazda, czy celebryta posądzony kiedykolwiek o zdradę czy to z dowodami czy bez wydał na drugi dzień oświadczenie, w którym się przyznaje i przeprasza ja nie znam takiego przypadku (oprócz tego tu), chyba że jestem w błędzie i ktoś zna? Ale zazwyczaj wygląda to tak, że nie komentują tej sprawy przez jakiś lub idą w zaparte że to kłamstwa i pomówienia, a tu... Wyszły foty a oni "tak to my przyznajemy się zdradziliśmy, przepraszamy kochamy" chyba nie jest to naturalne w tym świadku prawda??