Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

http://kainat21.files.wordpress.com/2010/08/funny-kristen-gif-twilight-series-89 03036-340-255.gif

Nie dość że rozdziawia gębę to na dodatek powinna być pensjonariuszką Lubiąża.

Dark666Lady

to poczekam.

MilesQuaritch

Wydaje mi się że moja mama będzie dla ciebie nieco za stara :)

Dark666Lady

Ona ma być przyzwoitka, "gluptasie";P

Dark666Lady

To co ty planujesz?

MilesQuaritch

O Brazylii marzę od dziecka i kiedyś tam pojadę...ja zawsze spełniam swoje marzenia;]
Miasta Boga przyznam się, że nie oglądałam, ale na pewno nadrobię po powrocie...

MilesQuaritch

Może temat o tym jest, ale pamiętaj że to FW czyli jeden wielki offtop.

Sindorei

wiem Elisha, wiem. Jak one się zlecą w mój temat, tak offtopują do równego 1000ca.

MilesQuaritch

Nie bądź taki do przodu Miles. Na mnie się Lucek wk..ił ostatnio i mi rollercoastera zamknął, a o tym, że na impreze nie zaprosił już nie wspomnę. Ale jeszcze przyjdzie koza do Keshii.
A o zębach Krysi już mi się nie chce pisać, moja siostra też ma łopaty i żyje i całkiem ładna jest (jak na moją siostrę ;p)

keshia21

Też ją poznałem. Rzeczywiście, ładna.

MilesQuaritch

Ale jakie łopaty?;D O co chodzi?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Łopaty masz zamiast zębów Misiaczku.

MilesQuaritch

Moją siorę? A kysz mi od niej! ;p

keshia21

Nie zrobie kysz, bo polubiłem Jej wąsy;P A ty co zazdrosna, Kaśka?;D

MilesQuaritch

Żartuję Keshiuś;P Więcej luzu;D
Żarty się dziś mnie trzymają i jestem tak zj...any robotą że nie wiem co piszę;P

MilesQuaritch

Ja jestem luzak całe życie ;] tylko czasem mi się nudzi...

MilesQuaritch

Miles! Co to za image? Jako kurdupel w czerwonym kubraczku byłeś seksowniejszy ;]

użytkownik usunięty
keshia21

To jest Miszel, taka ładna pani, z którą lubi filmy oglądać:P
Sexy, c nie?;)

Śliczna. Ale nie zmienia to faktu, że stary Miles mi się bardziej podobał. Miał takie fajowe, krótkie nóżki...

użytkownik usunięty
keshia21

Pewnie jak to przeczyta to zmieni;-) Teraz tak wygląda... jakby był kobietą:P

Słodka ta kobitka, ale wolę...mężczyzn jednak;]

a Ty zaraz musisz gadać? Paplo;P

Tak Asiek to do ciebie ;P

MilesQuaritch

Ciebie miało być ;D (przez duże "C")

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Nie powiedziałam przecież wszystkiego! Nie powiedziałam słowa na "K"!. Nie wydałam Cię przecież, Fernando!

Jak Fernado to i "Byczek" zapomniałaś dodać. Bo taka bajka kiedyś była jakby co ;P

hej keshia moja Ty emigrantko;P Avatara nie zmienię bo ten pokochałem ale może kiedyś wcielę się dla ciebie w Brada Tylera Pitta;D

Teraz już wiecie jaki typ kobiet lubię wy dwie Złośniczki ;D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Też jestem czarnulką:P Byczek Fernando kojarzy mi się z Bubą.

Wiem ze jesteś czarnulką bo się na avku pokazywałaś ;D

Abstrahując ;D ( boże wymówiłem to yes!yes!yes!): Buba to był ten kumpel misia Yogi chyba nie ;P ciekawe co oni obaj tam w jaskini robili bo żaden panny nie miał ;D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

No, kiedyś tak:P Buba to był ten z kabaretu. Formacja Chatelet. Co ty, nie znasz? Łeeeee, wstydź się! <klaps>:P

byłl jeszcze BuBu z bajki "DragonBall' gdzie się prali po ryjach ( a wiesz że to lubię)<wyjątkowo krwisty klaps>.;P

Z kabaretów oglądam tylko polskie:D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

http://www.youtube.com/watch?v=c4nfQTdj6OQ

Oj, muszę Cię widocznie nauczyć tego i owego...

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Oglądałam Dragon Balla za młodu:D Ale już te Zety i inne to nie... Tylko jak ten ziomek był młody, ledwo wyrośnięty od ziemi:P

Matko! Co Wy oglądacie...ja jak byłam mała to Reksio, Bolek i Lolek i Miś Uszatek byli na topie...pranie mózgu Wam robili za młodu ;p

użytkownik usunięty
keshia21

A idź. Też Bolka oglądałam, Reksia i Misia Uszatka. Ale doszły mnie słuchy, że te bajki są seksistowskie jakieś. Więc się przestawiłam na Dragon Balla.

Ta, Tyś widziała seksistowskie i wiedziała co to znaczy...;p

użytkownik usunięty
keshia21

Szybko dojrzałam bejbe. Żyjemy w brutalnym świecie. (Mina ala Arnold Schwarzenegger gdy mówił "I'll be back")

A powinien nie dotrzymać obietnicy...

keshia21

Teraz se przypomniałem że to był BUBU nie BUBA ;D

A co miałem oglądać? Wtedy za wyboru dużego nie było.

A Aśku ja oglądałem i pierwsze serie, i te Zety i dalej i nawet komiksy miałem;D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Z bólem na sercu muszę się przyznać iż również gdy chodziłam do podstawówki oglądałam rano o 7-ej pokemony oraz Power Rangers. Jak chodziłam do LO to wstawałam o 6-tej i oglądałam "Statek miłości"...

Ja też oglądałam, jedno i drugie ;]

MilesQuaritch

Yogi był mega! Taka fajna duża ciapa... Buba się nim opiekował. A co nim robił, żeby było dobrze, to już nie wnikam.

użytkownik usunięty
keshia21

Mój kuzyn miał takiego fajnego misia Jogi z obracanymi na korkach nogami.

A ja takiego jebn...tego psa na baterie co robił skok do tyłu;D

Miałaś może?;D Swego czasu popularne toys:D

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Pamiętam, coś było takiego:D Ale nigdy takiego nie dostałam... Głównie dostawałam lalki Barbie i bawiłam się nimi wraz z koleżankami u kumpeli w piwnicy. Później przyszli chłopacy, ścieli moją na łyso i przebili jej łono na wylot śrubokrętem... Od tej pory się nie bawiłam:P Wiem, ciężkie dzieciństwo:D

Jak każdego, nie przejmuj sie...bo widzisz jak ten pies mnie kiedyś tym obrotem jebnął w ryja to też zawołałem kumpli tez przyszli i też do piwnicy i go spaliliśmy...mieliśmy po 12 lat ;D ehehe

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Lepiej mnie nie pytaj co ja robiłam jak miałam 12 lat... Znaczy z kim się kumplowałam. Już kiedyś opowiadałam tu tą historię, keshia może kojarzyć:P Moi znajomi łapali myszy w piwnicy, wkładali je do słoików, robili małą dziurkę we wieczku, wpychali lejek i wlewali rozpuszczalnik. Tak śmiesznie te myszy skakały... Później brali je do piaskownicy, wrzucali do dziury i podpalali. Skubane jeszcze żyły...

A umiałabyś podpalicc komarowi jaja pierw przywiązawszy go do nici? Haaa widzisz...

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ja komary zawsze za skrzydełka łapałam i patrzyłam jak się śmiesznie wiją...

Ale ich krzyku byś nie potrafiła usłyszeć. Haaa widzisz...

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Zależy ile bym spaliła...:P

keshia21

A ja tak. W końcu to bajka dla dzieci , na miłość boską!:D

MilesQuaritch

Ale dzieci nie muszą się zastanawiać nad tym co Yogi i Bubu robią w jaskini. Giertych jesteś czy ki ...uj?