http://kainat21.files.wordpress.com/2010/08/funny-kristen-gif-twilight-series-89 03036-340-255.gif
Nie dość że rozdziawia gębę to na dodatek powinna być pensjonariuszką Lubiąża.
O Brazylii marzę od dziecka i kiedyś tam pojadę...ja zawsze spełniam swoje marzenia;]
Miasta Boga przyznam się, że nie oglądałam, ale na pewno nadrobię po powrocie...
Nie bądź taki do przodu Miles. Na mnie się Lucek wk..ił ostatnio i mi rollercoastera zamknął, a o tym, że na impreze nie zaprosił już nie wspomnę. Ale jeszcze przyjdzie koza do Keshii.
A o zębach Krysi już mi się nie chce pisać, moja siostra też ma łopaty i żyje i całkiem ładna jest (jak na moją siostrę ;p)
Żartuję Keshiuś;P Więcej luzu;D
Żarty się dziś mnie trzymają i jestem tak zj...any robotą że nie wiem co piszę;P
Śliczna. Ale nie zmienia to faktu, że stary Miles mi się bardziej podobał. Miał takie fajowe, krótkie nóżki...
Nie powiedziałam przecież wszystkiego! Nie powiedziałam słowa na "K"!. Nie wydałam Cię przecież, Fernando!
Jak Fernado to i "Byczek" zapomniałaś dodać. Bo taka bajka kiedyś była jakby co ;P
hej keshia moja Ty emigrantko;P Avatara nie zmienię bo ten pokochałem ale może kiedyś wcielę się dla ciebie w Brada Tylera Pitta;D
Teraz już wiecie jaki typ kobiet lubię wy dwie Złośniczki ;D
Wiem ze jesteś czarnulką bo się na avku pokazywałaś ;D
Abstrahując ;D ( boże wymówiłem to yes!yes!yes!): Buba to był ten kumpel misia Yogi chyba nie ;P ciekawe co oni obaj tam w jaskini robili bo żaden panny nie miał ;D
No, kiedyś tak:P Buba to był ten z kabaretu. Formacja Chatelet. Co ty, nie znasz? Łeeeee, wstydź się! <klaps>:P
byłl jeszcze BuBu z bajki "DragonBall' gdzie się prali po ryjach ( a wiesz że to lubię)<wyjątkowo krwisty klaps>.;P
Z kabaretów oglądam tylko polskie:D
http://www.youtube.com/watch?v=c4nfQTdj6OQ
Oj, muszę Cię widocznie nauczyć tego i owego...
Oglądałam Dragon Balla za młodu:D Ale już te Zety i inne to nie... Tylko jak ten ziomek był młody, ledwo wyrośnięty od ziemi:P
Matko! Co Wy oglądacie...ja jak byłam mała to Reksio, Bolek i Lolek i Miś Uszatek byli na topie...pranie mózgu Wam robili za młodu ;p
A idź. Też Bolka oglądałam, Reksia i Misia Uszatka. Ale doszły mnie słuchy, że te bajki są seksistowskie jakieś. Więc się przestawiłam na Dragon Balla.
Szybko dojrzałam bejbe. Żyjemy w brutalnym świecie. (Mina ala Arnold Schwarzenegger gdy mówił "I'll be back")
Teraz se przypomniałem że to był BUBU nie BUBA ;D
A co miałem oglądać? Wtedy za wyboru dużego nie było.
A Aśku ja oglądałem i pierwsze serie, i te Zety i dalej i nawet komiksy miałem;D
Z bólem na sercu muszę się przyznać iż również gdy chodziłam do podstawówki oglądałam rano o 7-ej pokemony oraz Power Rangers. Jak chodziłam do LO to wstawałam o 6-tej i oglądałam "Statek miłości"...
Yogi był mega! Taka fajna duża ciapa... Buba się nim opiekował. A co nim robił, żeby było dobrze, to już nie wnikam.
A ja takiego jebn...tego psa na baterie co robił skok do tyłu;D
Miałaś może?;D Swego czasu popularne toys:D
Pamiętam, coś było takiego:D Ale nigdy takiego nie dostałam... Głównie dostawałam lalki Barbie i bawiłam się nimi wraz z koleżankami u kumpeli w piwnicy. Później przyszli chłopacy, ścieli moją na łyso i przebili jej łono na wylot śrubokrętem... Od tej pory się nie bawiłam:P Wiem, ciężkie dzieciństwo:D
Jak każdego, nie przejmuj sie...bo widzisz jak ten pies mnie kiedyś tym obrotem jebnął w ryja to też zawołałem kumpli tez przyszli i też do piwnicy i go spaliliśmy...mieliśmy po 12 lat ;D ehehe
Lepiej mnie nie pytaj co ja robiłam jak miałam 12 lat... Znaczy z kim się kumplowałam. Już kiedyś opowiadałam tu tą historię, keshia może kojarzyć:P Moi znajomi łapali myszy w piwnicy, wkładali je do słoików, robili małą dziurkę we wieczku, wpychali lejek i wlewali rozpuszczalnik. Tak śmiesznie te myszy skakały... Później brali je do piaskownicy, wrzucali do dziury i podpalali. Skubane jeszcze żyły...