Aaaaaaaaaaaaaaach! Właśnie wróciłam z kina, i powiem Wam, że jestem pod ogromnym wrażeniem. Film moim zdaniem był świetny pod każdym względem :D Szczegółów póki co nie zdradzam, żeby nie popsuć innym oglądania.
Rozumiem że pod ogromnym wrażeniem jeśli chodzi o Roberta....hehe :D Nie no żartuje :) Ja tam raczej nie jestem jakąs fanką tego filmu i po prostu z czystej ciekawości obejrzałam dwie części które nie zrobiły na mnie jakiegoś super wrażenia :) Film jest ok. Przyjemnie się ogląda :)
Haha, a no oczywiście, że Roberta, on jest naj :) Chociaż... polubiłam Jacoba, i spodobał mi się bardzo.
Sceny z E i B były słodkie i urocze. widać chemię między nimi. : P Robercik wreszcie uśmiechnięty , Kris w sumie też. No no, spisali się. Ale i tak Charlie wymiata!
btw. czemu Slade nie reżyseruje BD tylko ten, jak mu tam.. Condon? : (
No słodkie... Rob jest najlepszy, haha! Ale kurde (sama nie wierzę, że to pisze), bardzo, ale to bardzo przyjemnie mi się patrzyło też na Bellę i Jacoba. Oj, jak czytałam książkę to myślałam, że wyrzucę ją przez okno jak były fragmenty z Jacobem, a tutaj, o dziwo podobało mi się :)
ja też już po filmie i jestem zadowolona ta część dla mnie najlepsza. Jeśli chodzi o Jacoba to miałam podobnie, w książce nie przepadałam za nim wkurzał mnie czasami a tutaj inaczej, jak były sceny z nim i Bella to aż coś mi się robiło. Ten aktor mi się raczej nie podoba ale klata spoko
Tay ma strasznie małe oczy. Też nie mój typ. :P I do tego w jednej scenie tak wyglądał hm. niesmacznie. :D jak oglądniesz to będziesz wiedzieć o co mi chodzi.
i Rob ma świetną charakteryzację. nie to co w new moon.
okej. :)
no,po zwiastunie widzę,że lepsza niż w New moon. :P. i w Zmierzchu. Tam był blady,że aż trupio blady. :D
Aha, i film był zdecydowanie pod team Edward , a nie jak new moon pod team jacob. Lubię Jacoba, ale jak dla mnie nie ma nic poza klatą. :d
ja też lubię Jacoba,ale Lautner nie jest w moim typie. :P Uff. Oby tylko nie sknocili Przed świtem i nie wybrali do roli starszej Nessie Belli Thorne! Dżizaz. To by była tragedia!
Ten co gra Rileya dobrze zagrał. Aha, no i oczywiście Charlie. On przebija wszystkich. :D Cała sala się śmiała.
I nawet mi nie mów o Belli Thorne. Tragedia.
Hahah, Charlie wymiata :D udany facet, a właśnie byłam Rileyem pozytywnie zaskoczona. Też mi się podobało jak grał, i fakt. Jest przystojny.
ma miły uśmiech. :)
Filmowy Riley. :P
I jak? Były fanki które piszczały? :D mam się bać ?
Heheh, a wiesz co... właśnie nie. Była starsza widownia, i o dziwo była cisza :) Także myślę, że dasz radę.
No klatę ma, świetna budowa :) Twarz zależy w którym momencie, z początku jak go zobaczyłam to pomyślałam "o Jezu, jaki brzydki", ale potem zaczął mi się coraz bardziej podobać. No, a do jego postaci się przyzwyczaiłam, mówiąc szczerze.
Tacy znowu przesadnie umięśnieni wg mnie nie wyglądają super. Lubie jak facet jest po prostu umięśniony ale nie do przesady :)
Oglądając obie części nie sądziłam że Taylor Lautner jest tak niski. Co prawda domyślałam się ze do wysokich nie należy ale myślałam że ma coś koło 175 cm. No brakuje mu tego wzrostu bo byłby przez to przystojniejszy ale chyba i tak ma bardzo dużo wielbicielek :)
przecież chodził z Taylor Swift! a ona ma 180 cm. byli równi. :p w ''walentynkach''. ;)
No dlatego właśnie się zdziwiłam jak przeczytałam że ma tylko 168 cm wzrostu !! Tutaj na filmweb tak pisze.... :/ Nie wiem skąd ktoś wziął taką informacje....
tyle ma. :) Kristen Stewart ma 168. a on nie jest z nią równy! :P .
w szpilkach jest niższa od niego . ;)
jak jesteś drobna i szczupła to niski wzrost jest dosyć fajny. :P
gorzej jak ktoś jest niski i pulchniutki. *.*
Taylor ma 18 lat a nie 17:-) ma podobno 175 Robert 185 Kristen 168 na tej fotce Kristen jest bez szpilek i Taylor jes niewiele wyzszy od niej http://socialitelife.celebuzz.com/bfm_gallery/2009/07/robert_pattinson_taylor_la utner_and_kristen_stewart_at_comic-con_2009/gallery_main/gallery_main-new-moon-c omic-con-robert-pattinson-kristen-stewart-taylor-lautner-07232009-06.jpg