kiedy wyjeżdżasz ? i gdzie? :D ja nad morze pojadę.
zanim dadzą po polsku na necie ,to minie troche czasu . ;/. .
11 lipca w Bieszczady na obóz;]
no ale mam nadzieję, że wersja angielska sie pojawi w najbliższych dniach...:D
idę jutro jeśli będą miejsca ,sttrrasznie jestem ciekawa jak to pokaża,super ,ze reżyser pomyślałi włączył humor z książki do filmu(z tego co piszecie).
tak,jest śmiesznie. :)
okej. do jutra.
kurde. chyba dzisiaj z podekscytowania nie zasnę. :D hehe.
Mojej mamie podobał się Jasper. Ale nie dziwi się Belli,że też kochała Jacoba. Można kochać obu jednocześnie. Ale bardziej kochała Edwarda. :P
A mojej mamie się Jacob bardzo spodobał, polubiła go ;)
Ja jak czytalam miałam takie nerwy na Bellę, że pocałowała się z Jacobem itd... ale jak obejrzałam to jakoś mnie to nie raziło, a nawet wzruszało. Aż dziwne... :p
to tak jak ja :) bardzo mi się podobał pocałunek między nimi, choć jestem absolutnie Team Edward :)
mojej mamie też się bardzo spodobał Jacob.;p
ja też jestem team Edward,choć Jacoba lubię. :)
On jest przeznaczony dla Renesmee. :).
haha. Albo Jacob do Edwarda: ja jestem od Ciebie gorętszy .
czy jakoś tak :D. hehe.
ja jestem cały czas, ale oglądam scenę w której Bella uwodzi Edwarda xD
niby słaba jakość, ale przez to, że już widziałam film mogę sobie to dokładnie wyobrazić :)
dziękuję Ci bardzo.
jest kilka scen tych wyciętych i po angielsku. wpisać należy w youtube : sceny eclipse.
bedze ryczeć :-) piekna scena kurde a u mnie jeszcze nie ma dat chyba sie wkurze i pojade do innego miasta
Mnie też ta scena wzruszyła. I jeszcze taka piękna piosenka w tym momencie "leciała". Ach :))
No to jedź do innego miasta, szkoda by było żebyś sobie nie obejrzała...
Camilla3 racja jak w nastepnym tyg, nic nie ebdzie jade heh tylko nie wiem czy ktos da sie nawowic na miejscu nie ma problemu zawsze ko0gos wyciagne :-) niestety z moich znajomych nikt nie szlaeje na punkcie sagi hhe chociaz namowilam na przeczytanie ksiazki:-)
nooo!!!!! :D ja byłam z trzema przyjaciółkami w dniu premiery i wczoraj z mamą xD
hmm...może nawet się jeszcze raz wybiorę w przyszłym tygodniu...;p
też byłam z koleżankami a, drugi raz pójdę chyba z siostrą. moja mama raczej by się nie dała namówić. :P
ja z mamą byłam wczoraj i drugi raz też chyba z mamą pojadę. : ). gdzieś po 15 lipca.
jagby w koncu w moim miescie bylo to pojde z kolezanka za stara jestem na chodzenie z mama...a pojechac jagby co to nie wiem moze kogos namowie ale mam nadzieje ze w koncu wyswietla u mnie a film zapewne bedzie fajny skoro i tobie madeinjapan sie podobal:-)
zartowalam z ta stara bo pomyslicie ze mam ze 40 heh ale gdzie moja mama na taki film heh zapewne bedze ryczej, chyba ze jak kiedys bylysmy w kinie byly smutne momenty to smialysmy sie hhe ze ludzie sie gapili kurde nie ma to jka w zaciszu domu samemu ogladnac
a gdzie mieszkasz jeśli można wiedzieć? tj. miejscowość. dziwne, że nie grają tam zaćmienia. ; )