; )) tak. to było super. i ten pierścionek zaręczynowy co Edward jej dał- piękny.
super też była scena ,gdy Bella uderzyła Jacoba. :p po tym jak ją pocałował. :P . haha.
jak Bella uderzyła Jacoba to był taki śmieszny odgłos.. nie mogłam się powstrzymać od śmiechu. :D
ale przekonująco zagrała ból. :). Bella pokazywała emocje,troskę o Jacoba. :P. idealnie jej to wyszło.
Tak ja też się wzruszyłam jak Bella pocałowała Jacoba... Jakoś mnie to złapało za serce ;)
U mnie naszczęście widownia była fajna, spokojna, i widać było, że są skupieni na filmie.
u mnie tez było spokojnie. Żadnych pisków - ani za pierwszym razem, ani za drugim :)
haha...ja sie smiałam, jak Bella uderzyła Jake'a, bo to wyglądało, jakby jej się reką odbiła jak piłka xD
a u mnie ciągle hihotały. :P nawet jak zobaczyły Jacoba koło szkoły Belli.
już miały kisiel w gaciach z podniety . :P trochę się skupić nie dało. ale i tak jeszcze raz idę. :D a potem kupuję dvd ''zaćmienie'' . :D. pewnie dopiero w listopadzie wydadzą,albo jeszcze później .:P.
Ja tak miałam na "KwN" niestety, ale teraz było ok. I też idę drugi raz ;)
Ja was pożegnam na trochę, wpadnę później :*
za mną siedział jakiś narwany gość i co chwilę rzucał jakieś zboczone aluzje. :]
ale nie no. przynajmniej było śmiesznie.
była tak w kinie jakaś kolonia. dzieci sięgały mi do pępka. :P. Przyjechały oglądać: ''disco robaczki'' :D .
Zaćmienie ma ocenę dobry. to trochę za mało jak na TAKĄ produkcję. powinna być bardzo-dobry co najmniej :)).
powiedz o tym świrniętym anty-fanom , którzy dają 1, choć nie oglądali.. *.*
idiotyzm.
noo... :/
ale jeszcze b. dużo ludzi "chce obejrzeć" - ponad 11 tysięcy, więc mam nadzieję, że ocena się podniesię :D
narazie obejrzało ponad tysiąc :)
a ja niestety jeszcze nie byłam na zaćmieniu,amiałam zarezerwowane bilety ,pójdę po weekendzie będzie mniejszy tłum ,nie mogę się jużdoczekać
normalnie wbiła mnie w fotel ta walka. :p trzymała w napięciu do końca. I fajna była scena,gdy nowonarodzeni wychodzili z jeziora. :D.
ach...ja uwielbiam walkę Edward vs. Victoria i Riley - po prostu cuuudo :D
i jak Bella się specjalnie skaleczyła :) cieszę się, że to zmienili :D
miałam na to do kina z klasą iść. *.*
i tak w ogóle to chyba kończą nam się tematy. :D
kurcze teraz żałuje ,żenie poszłam czytam same dobre opinie i nie mogę nic dodac od siebie.mam ochote wskoczyć w autko i pojechać do kina .przp