jedna z najgorszych obecnie aktorek.Przez nią dla mnie film Zmierzch jest jeszcze bardziej daremny.Nudna, nie ciekawa.Strzela miny które doprowadzają mnie do szału.Niech wykorzysta dobrze czas który teraz ma.
A ty co znawczyni. Jeśli jej miny doprowadźają cię do szału to nie oglądaj zmierzchu ani jego kontynuacji
Jak coś to znawca i masz racje nie obejrze 2 częśći.Jeżeli dla ciebie ta aktorka jest wybitna to fajnie.Przez takich jak ty pewnie takie beztalencia lądują w pierwszej 5 pseudo rankingu filmweb.
Nie nie jest wybitna aktorką.Może nie jest b. dobra.W Zmierzchu wg. mnie grała najlepiej jak potrafiła,ale ona nie jest Bellą.Gdyby ja pod szlifowali, była by lepsza. Jeśli więc oglądałeś tylko Zmierzch, prosze nie wypowiadaj się.Tak,jej mina jest irytująca,ale w KwN grała o niebo lepiej. W Azylu może nie była za ładna,ale zagrała przekonująco, Cake Easters też zgrała bardzo fajnie. Nie jestem jej jakoś Zmierzch,ale to wszystko.Jestem obiektywna i tyle.
Sama uważam, że Krycha dobrze gra na podstawie filmów a nie filmu tandety. Myślę jednak, że jednak dzięki Twilight dziewczyna się wybiła niezaprzecalnie.gra na wysokim poziomie ale mnie nie przekonują filmy typu fantastyka wieczna miłość itd. Jeśli w najbliższych latach będzie pojawiac się w produkcjach i nadal będze grać to ok. jeszcze jedno jest młoda i ambitna tylko czy się nie wypali? Zastanawia mnie to czy będzie w stanie poddźwignąć się po całym tym rozgłosie spowodowanym Całą tą Sagą i zagrać jeszcze w czymś niekomercyjnym, jakiejś megaprodukcji.
ja ją widziałem tylko w Zmierzchu i szalu nie ma w prawdzie buzke ma ładną ale grała przeciętnie tak jakoś sztywno i te jej miny./ nie wiem moze jej tylko kazali tak grać
Nie cierpię jej!
Oglądałam ją w ,,Zmierzchu'' i ,,Księżycu w nowiu'',a także
w ,,Posłańcach''.
Gra słabo,sztucznie.Jakby była z drewna.Bellę powinna grać Emily Browning.Nie mogę tego przeboleć,że jej nie wybrali!
A Meyer chciała,by to Emily grała Bellę. No cóż...Stewart
Nie czuje się swobodnie przy kamerze,a to źle.
Wybaczcie,jeśli kogoś urażę tym,ale nie lubię jej.
Dałam jej jako tako 3/10. Bo całkiem brzydka nie jest ;).
PS.: Dodam jeszcze,że mogłaby grać narkomanki,prostytutki.
Jakieś drobne rólki. To wszystko,jeśli już. ;)
Ona bez makijażu wygląda jak naćpana.W końcu ćpa i pali fajki.
Nie każdy uważa, że wygląda jak naćpana. Jak dla mnie jest bardzo przekonująca. Czasami mka swoje wpadki, ale nikt nie jest idealny. W scenie, gdy James "torturował" Bellę wydaje mi się, że zagrała dobrze i widać było na jej twarzy ten bół i przerażenia. Nie to, że sugeruję się tylko jedną sceną, bo w innych filmach też mi się podobała.
Emily Browning też zagrała
bardzo dobrze chorą psychicznie w ,,Nieproszonych gościach''
Obejrzyj ten film,to się przekonasz.
Gra dużo lepiej niż Stewart,szkoda,że jest niedoceniana ;((.
Ja nie twierdzę, że Emily Browning jest gorsza od Stewart, ale mi się gra Kristen podoba i nie mam jej nic do zarzucenia. Jak obejrzę ją w kilku filmach to w tedy będę mógł oceniać jak to z nią jest.
oj tam, zrobili zdjęcie jak paliła trawkę (i to też zgadywanie raczej), aha, i miała bikini z marysią. Super, dać ją na odwyk!
Moim zdaniem nie Kristen skrzywdziła Twilight, tylko Twilight wyrządził krzywdę Kristen. Takiej chały nie da się uratować nawet oskarowym aktorstwem, ale Wy wolicie szukać problemu w otwartych ustach Stewart niż zastanowić się nad klapą jakiej kategorii filmu rozpaczacie.
Z Batmanową zgadzam się tylko co do jednego - Emily Browning zdecydowanie bardziej pasuje do roli Belli, po absolutnie-niewymuszonych-krzykach i umiarkowanie-inteligentnym-wyrazie-twarzy w Nieproszonych gościach jest w stanie sprostać każdej szmirze.
o przestan
naprawde nie wiesz ?
po co po raz setny zakladac ten sam temat
gadac ciagle o tym samym
jezu nie rozumiem was .
Ależ mu tylko oceniamy aktorkę. Wg mnie jest kiepska.
Ba,nawet bardzo.Chyba nikogo tym nie uraziliśmy?
Wolno nam ?
jesli oceniasz ja po tym czy ma otware usta czy nie to powodzenia .
i pomysl ... gdyby byla az tak zla aktorka jak mowisz to nie gralaby w tylu filmach, dobrych filmach . a jednak ... ; )
Ależ,ja nie oceniam jej po otwartych ustach,choć przyznam,że idiotycznie to wygląda. ;| Oceniam jej po jej grze.
Gra słabo,bardzo słabo. Wcześniej grała drobne rólki.
,,Zmierzch'' przyniósł jej sławę. Tę rolę dostała po znajomości.
Oczywiście każdy lubi co innego.Każdy ma inny gust ;)).
Mnie ona nie przypadła do gustu.
Pozdrawiam. :)
hmm zrobili zaledwie pare zdjec (ja widziałam jedno)że coś tam wciaga i juz odrazu ćpunka eh pierdoły. Aco do jej gry to uwazam że dobrze zagrała,w Zmierzchu, Bella była zagubiona, i nawet pare razy w ksiazce było napisane ze ma otwarte usta:-) co jak co ale z tymi jej ustami dalibyscie spokój przegladałam wiele jej zdjęc itp. i jakos ciagle nie ma otwartych,.
Jak dla mnie Kristen jest świetną aktorką. Nawet jak by zawaliła Zmierzch, choć według mnie nie zawaliła. To i tak aktora nie ocenia się po jednym filmie. Jak widzieliście film "Posłańcy" czy "Ucieczka w milczenie" to myślę ,że wiecie że on jest świetną aktorką.
To tyle!!! I proszę jej nie obrażać!!!
widziałam ją w ,,Posłańcy'' ! Zagrała tam okropnie!
Nie ma talentu!
Ja jej nie obrażam,moja droga.Uwierz,lepsza prawda,niż kłamstwo.
Nie będę tutaj kłamać,że ją podziwiam i ją uwielbiam.
Zarobiła miliony na niczym! Ot,co. ;//
Nie lubię jej i tego ukrywać nie będę.Nie obrażam jej.
ja pierdo.le wzor do nasladowania?
kto powiedzial ze ma byc wzorem do nasladowania .?
ona nie jest gwiazdka disneya , nie musi byc wzorem dla hot 13nastek .
jest soba . pali to pali .
a jesli mowisz ze jest beznadziejna aktorka (hmm powiedz mi kto jest ..hm miley albo inne "gwiazdy" disneya) to nie bede na to zwracac uwagi bo to nie ty jestes od mowienia kto jest dobry a kto nei . mysle ze sie na tym nie znasz .
wogole dlaczego dalam sie wciagnac w ta bezsensowna konwersacje .
ehhh...
Taa,już wolę takie słodziutkie gwiazdeczki niż ćpunkę Stewart!
Nie podoba mi się jej gra i nie będę jej słodzić,jaka to ona cudowna;/.
Wyraziłam swoje zdanie.Każdy ma inny gust.
Taa,ciekawe czy Ty się znasz na grze aktorów?Skoro podoba Ci się gra Stewart? Bardzo ciekawe.
Ja lubię mnóstwo świetnych aktorek:Monicę Belluci,Sandrę Bullock,Jessicę Albę... Ona się do nich nawet nie umywa!Więc daruj sonie;/.Ile Ty masz lat?
Nie wiem dlaczego zaczęłaś się kłócić,moja droga.Ja wyraziłam tylko swoje zdanie.Nie oczekiwałam,że Ci się ono spodoba.
Pozdrawiam.
[ i ,,w ogóle'' się pisze osobno ]
Oh czyli jesteś sweetaśna ?? ;/
Nikt Ci nie kaze jej slodzic .(gdzie to wyczytalas ?!?! )
mozliwe ze o grze aktorow wiem wiecej od ciebie ...
swietne aktorki (dla ciebie ) to te ktore sa uwazane za jedne z najpiekniejszych w hollywood.one nie sa swietnymi aktorkami . ok to to juz wiemy, next
mam 21 lat ; ) (nie powinno cie to obchodzic)
zaczelam tę konwersacje poniewaz czesto bywam na filmweb.pl i widuje naprawde duzo komentarzy podobnych do twoich czego nie moge zniesc .
"moja droga" ohh milo mi .
ohh te rozmowy z toba , sama przyjemnosc . ; )
Haha.Mogę być sobie jaka chcę. Mam 15 lat.
No bo czepiasz się,że jej nie lubię.Bronisz ją.Jest marną gwiazdeczką.
Po co się wdajesz w dyskusję,skoro jesteś aż taaka dorosła?
Jak nie mozesz ich znieść-nie czytaj wypowiedzi innych.Nie każdy lubi
Kristen.Ja jej nie lubię. Koniec,kropka.Zakończmy to ;/.
Sandra najpiekniejszą aktorką Hollywood? Skąd Ty bierzesz takie informacje? Sandra jest dobrą aktorką i tu zgodzę się z poprzedniczką.
No ale o czym my rozmawiamy skoro ulubionym filmem jest High School Musical... Oo
Posłańcy to jej klęska "aktorska". W Zmierzchu i Księżycu kwiczała i zapowietrzała się co było totalnym niewypałem. "Adventureland" - jakby mało było, że nudny film, to jeszcze beznadziejna gra aktorska. Tak samo swoim "nie"talentem zaszczyciła w filmie "Posłańcy". Spieprzyła nawet swój epizod w filmie Jumper. Ucieczka w milczenie - chyba jej najlepszy film. Patrząc generalnie na całą jej filmografie - na tym filmie powinna była zaprzestać.
Ale, że oceniam ją po kilku filmach to obejrzę jeszcze Mroczne Dziedzictwo - bo przymierzam się od dawna.
Batmanowa "Taa,ciekawe czy Ty się znasz na grze aktorów?Skoro podoba Ci się gra Stewart? Bardzo ciekawe" a ja jestem ciekawa czy ty się znasz na grze aktorów daj spokój, każdy wyraz swoje odczucia.
Kristen pali i daje zły przykład, a mało to znanych osób pali i wtedy jest ok.Pełno tzw. "gwiazd" pije ćpa na odwykach kończy i wtedy też jest ok. A najlepszy przykład dają gwiazdki disneya których zdjęcia nagie przeciekaja do neta jak np. Vanessy Hudgens, a może wzorem jest Miley , która coraz odwazniejsze ubrania nosi nie no to są piekne wzory tylko podziwiać je i nasladować...eh a Kristen pali i odrazu afera, ja sie wcale jej nie dziwie jak by mnie na każdym kroku sledzieli, robili zdjęcia zaczepiali to tez bym zaczęła palić. Zastanówcie się co piszecie.
jejku ludzie odczepcie wy się wreszcie od niej, wszyscy już tylko 'jaka ona beznadziejna', 'co to
ma być', 'okropna aktorka', no sory, chyba jak jest taką okropną aktorką to czemu ją wzięli do
filmu tego i innych, przeciez jak by reżyserom, producentom czy kto tam się tym zajmuje bez
różnicy było czy dobry aktor czy zły to by brali ludzi zwykłych z ulicy, przechodniów po prostu,
chyba jakoś tam gra skoro wygrała ten casting...
ja uważam, że Kristen gra dobrze, może nie cudownie ale jest ok... i jejku nie porównujcie jej z
Sandrą Bullock - ona to aktorka która ma 46 lat i duże doświadczenie, jasne że Kristen nie jest
tak dobra jak Sandra, Kristen, zagrała już paru filmach ale według mnie to to mimo wszystko
początkująca aktorka i ma szansę się jeszcze nauczyć,
no i nie można brać jednego filmu pod uwagę, ja się przyznaję że nie widziałam jej innych filmów,
ale np. Runaways nie oglądałam ale słyszalam że zagrała bardzo dobrze, a rola była na prawdę
trudna i co nadal to jest 'najgorsza, okropna aktorka', opamiętajcie się ludzie...
a że pali to co z tego.. ile ludzi na świecie pali i co każdemu jakoś się afery nie robi po
kolei, a że aktorka to co z tego kto powiedział że ona musi dawać przykład, chodzi o to żeby
młode nastki wychowali rodzice na porządnych ludzi a nie żeby one patrzyły tylko na gwiazdy: 'o
Kristen pali to ja też zacznę..' co to tak ma być ? to przecież oprócz aktorki i normalny
człowiek, musi jakoś wyładować stres i to że ją ci chole*ni paparazzi tak prześladują ciągle...
tyle z mojej wypowiedzi, rozpisałam się ale sory jak piszę swoje przemyślenia to przy takich
sprawach zawsze się rozpisuję. ;))
Batmanowa wspomnialas wczesniej ze pali itp.
nie chcialabym zeby to byla prawda ale czy oceniasz gre aktorki po tym czy pali , czy ma otwarte usta i po innych glupich szczegolach?
Aktora ocenia sie po tym jak gra a nie jaki jest w zyciu osobistym.! zapamietaj to prosze .
to mnie irytuje. ocenianie gry aktora ale nie po grze a innych naprawde niepotrzebnych rzeczach .
To czy ktoś cały czas śmiga w filmie z otwartą buzią to może i szczegół ale już znaczący. Zresztą aktora ocenia się właśnie po szczegółach jego gry.
Ocena życia prywatnego także ma pewne znaczenie. Jeżeli ktoś jest kretynem i w wywiadach wypowiada się jak ćwierć mózg - to chyba można kogoś takiego nazwać debilem ?
Stewart jako aktorka plasuje się dolnej półce, może średniej - jest niczym rzemieślnik wykonujący swoją robotę nie wzbogacając ról czymś więcej od siebie. Szkoda, może kiedyś wpadnie mi w ręce film z jej udziałem w którym pokarze coś więcej.
no i dalej o jej ustach . jak juz tak skupiacie sie na tych szczegolach to podajcie jeszcze kilka jestem bardzo ciekawa co mozecie jeszcze znalezc.
; )
Scena Z New Moona gdy Edek odwozi ją po "udanym" przyjęciu urodzinowym. Kristen choćby jak wypowiada słowa - Kiss me - nie wiem co chciała osiągnąć miało być zalotnie ?
To nie było zalotne!
Stewart nie umie używać kokieterii. :]
Ciekawe w czym jest zatem dobra? Bo ja nie wiem.
Ja oceniam ją po jej kiepskiej grze. Beztalencie dla mnie i koniec.Nie kłóćmy się o to.To nie ma sensu .
Ludzie, ale wy macie...
Nie chodzi o to czy pali, cpa. Tu chodzi o grę aktorską ;/
Obiektywność. Ona gra...hm.. wg. mnie najlepiej grała, gdy była mniejsza, w Azylu była całkiem całkiem. Ale reszta...nie podoba mi sie jej styl. Ona stucznie gra, przerysowuje postacie. Ale prawda jest taka, ze wolę ją niż Miley C.