jedna z najgorszych obecnie aktorek.Przez nią dla mnie film Zmierzch jest jeszcze bardziej daremny.Nudna, nie ciekawa.Strzela miny które doprowadzają mnie do szału.Niech wykorzysta dobrze czas który teraz ma.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz;]
Nie dość, że wygląda okropnie to jeszcze grać nie potrafi;/
Tylko teraz jej wszyscy bronią, bo w Zmierzchu zagrała;///
Już Vanessa Hudgens jest lepszą aktorką bo przynajmniej 3 jej filmy do polskich kin trafią w najbliższym czasie lub trafiły ;d[HSM, Beastly i SP] A Kristen? Zgadzam się z Batmanową - totalne DNO;/ Jej rola w Azylu - no comment, Zmierzch - okropnie, KwN - beznadzieja
moje zdanie;d
Zgadzam się prawie ze wszystkim - poza tą Vanessą, bo to ile film wejdzie do polskiego kina nie świadczy o umiejętnościach aktora.
A że Kristen to dno - to fakt. A jeszcze przecież dostała epizod w Jumperze i go schrzaniła...:D To trzeba mieć talent;)
Zgadzam się, zgadzam się i jeszcze raz zgadzam się. Może "Zmierzch" nie byłby taką kaszaną gdyby zmienili aktorów grających glówne role.