Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 158 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

jedna z najgorszych obecnie aktorek.Przez nią dla mnie film Zmierzch jest jeszcze bardziej daremny.Nudna, nie ciekawa.Strzela miny które doprowadzają mnie do szału.Niech wykorzysta dobrze czas który teraz ma.

hunkraven

Batmanowa Co rozumiesz przez to że jej gra aktorska jest płytka?Sława ja wykańcza a kogo by nie wykańczała, to co teraz ma się schować czy jak. Ja się nie znam na aktorstwie owszem ale mam zdanie na temat jej gry a co z ciebie taka znawczyni, eh.A co do tego że jest chuda to niby jakie ma znaczenie w jej aktorstwie?a co niby Bella była gruba:-) nie twierdze że gra jakoś wybitnie , ale nie można zarzucić jej aż takiej beznadziejności. a co do twojego zdjęcia to i owszem zapewne zdziwiłabym się.Wkurza mnie po prostu to że jak ktoś znany jest chudy to jest żle, jak przytyje to też nie pasuje.

sonnenEW

Nie oszukujmy się.Jej gra aktorska jest płytka.Dno i wodorosty.
Nie jest nawet w połowie dobra.Całkiem przeciętna.Jest wiele innych,świetnych aktorek.Które na scenie są sympatyczne,naturalne.Ona gra jakby z psychiatryka wyszła.
Hm.Kristen,taka jest cena sławy.Zamiast uważać się nad sobą,powinna popracować nad grą aktorską.Ja patrzę na grę aktorów.Dzieciaczkom jej gra się podoba,dlatego,że są podniecone ,,Zmierzchem'' i marzą o prawdziwej miłości. Ale w końcu ,,Zmierzch'' przeminie.Zobaczycie ;).Prędzej czy później. Gwarantuję Wam to ;).
Spójrzmy na inne świetne aktorki: Meryl Streep,Monica Belluci,Sandra Bullock,Scarlet Johansson... Także nie mówcie,jaka to Kristen jest boska.Bo nie zasługuje na te nagrody co dostała.Tzw.Bafta czy Złoty Popcorn. O,nie.
Z tych mniej popularnych podziwiam koleżankę z planu Kristen-Anna Kendrick.Jest piękna,sympatyczna.Grała w filmie Jessicę.O,ona zasługuje na te nagrody.Nie,patyczek-nieumiejący grać Stewart.
Mówię tylko,że mi się nie podoba.Ani z wyglądu,ani gra aktorska jej jest do bani.
Bella,moja droga,miała okrągłą buzię.Była krwista.Dlatego właśnie zauroczyła Edwarda.A nie,chuda jak tyka.Po jaką cholerę wzięli ją do tej roli? Moim zdaniem Bellę powinna grać tylko Emily Browning.IDEALNA BELLA. Ale tak już w życiu bywa. eh,nic nie poradzimy ;).

Batmanowa

* UPS. TAM POWINNO BYĆ : ZAMIAST UŻALAĆ SIĘ NAD SOBĄ ;O.PRZEPRASZAM ZA KLAWIATURĘ -.-

Batmanowa

Oh,jeszcze coś.
Dlaczego uważam,że Anna Kendrick powinna dostać nagrodę?
Bardzo podobała mi się jej gra w ,,W chmurach'' ;).Cudownie zagrała tam Natalie. ; )

hunkraven

Emily Browning.? bez przesady wogóle nie pasuje do Belli. a szał na zmierzch owszem przeminie jak wszystko.Kristen nie jest wybitną aktorką ale coście się tak uczepili. Wiadomo Meryl Streep raczej nie będzie:-) ale jakiej umiejętności ma. A co do Anny to fajnie gra może Oscara dostanie:-)nakręcili film "W chmurach"i teraz ją dopiero doceniają eh

sonnenEW

Nie pasuje? Śmiech na sali! Oczywiście,że pasuje.
Meyer pisała książkę z myślą o Browning. To ona wg niej powinna zagrać Bellę! Kristen jest ZA DUCHA. A Bella była troszkę przy kości.Miała okrągłą buzię. I nie miała żadnych worów pod oczami,jak Kristen.Ona kompletnie nie pasuje do tej roli!
Jesteś za Stewart,a skoro czytałaś książkę,powinnaś wiedzieć,że Bella nie była taka jak Kristen!
Powinnaś to wiedzieć.
Wiem,że nie będzie z nim wybitna aktorka. Ale mi jej gra się w ogóle nie podoba. Moim zdaniem-gorsza gra od Paris Hilton. I zdania nie zmienię.O!

Batmanowa

* powinno być: Kristen jest za chuda =.=

Batmanowa

Kristen Stewart, to definitywnie zła aktorka.
Powodów dawać nie będę, i nie pieprzcie, bym nie oglądała z nią filmów, bo oglądam je dla fabuły.
"Spartoliła" Twilight, i nie moja wina, że przez nią odechciało mi się ponownie czytać dalsze części sagi.
Nie wasz interes ile mam lat, lecz mam swoją własną opinię, i chciałabym by nie była podważana, więc komentarze w moim kierunku sobie darujcie.
Kristen przybrała pokerową twarz, jednakże nie oceniam jej jedynie po "Zmierzchu".
Widziałam ją w kilku innych filmach, na przykład w "Azylu", i powiem tyle - od tego czasu jej gra aktorska spadła do zera .
Biorąc pod uwagę dawno wymienione Sandrę Bullock, Jessicę Albę, et cetera, nie można jej do nich porównywać. Mam nadzieję, że jej kariera zakończy się równie szybko jak się rozpoczęła.
Tyle mam na ten temat do powiedzenia.

hunkraven

Meyer pisala sage z myslą o Browning?jakos o tym nie słyszałam.Kristen bardziej mi pasuje na Belle a niby gdzie ma podkrążone oczy jakos w filmie nie zauważyłam.Bella z okragła buzia no nie wiem.Wiadomo że Stewart nie ma co porównywać do : Sandry Bullock, Meryl Streep. No ale nie przesadzajcie z ta beznadziejnościa. A tak po zatym to Kristen juz dawno zaczeła kariere aktorska i jakoś jej idzie:-)

sonnenEW

Nie słyszałaś o tym? Skoro jesteś fanką ,,Zmierzchu'' powinnaś.
Taka jest prawda.
Nie,no ludzie.Nie dołujcie mnie.Stewart pasuje do roli Belli? Ha.W życiu.
W czym ona pasuje do tej roli?
Bo ja nie wiem.
Nie widziałaś podkrążonych oczu? Na zdjęciach,nektórych sesjach zdjęciowych. Masakra. Jak zrobią ją styliści i Photoshop to ich nie ma.Wiadomo.
Czytałam kilka początkowych rozdziałów ,,Zmierzchu'' oczami Edwarda.
W necie.Edward mówi,że Bella ma okrągłą twarz i czekoladowe oczy.
; )
A co do tych filmów w których grała...Wszystkie są z jej udziałem tak beznadziejne,jakie tylko mogą być. Nie oszukujmy się.

Batmanowa

Oh, Batmanowa, oglądałaś "Azyl"?
Byłam ciekawa jak jej pójdzie gra w innej produkcji, i byłam zaskoczona. O dziwo, zaskoczona!
Mało jej tam było, i szczerze mówiąc niebyt zwracałam uwagę na jej grę aktorską, ale gdy dla przykładu udawała atak astmy, było to wielce wiarygodne.
Warto obejrzeć ten film z jej udziałem, by zmienić nieco opinię.
Ale co prawda, to prawda, "Twilight" zawaliła. ;-)

Mm... szczerze mówiąc jestem "fanką Zmierzchu" jak to Ty ujęłaś, lecz książek, a nawet BYŁAM, a nie JESTEM.
I nie wiedziałam, że Stephanie miała swoją "faworytkę" do roli Isabelli Swan.
Saga mi się znudziła, ale efekt dwóch e-klubów na całym tzw "epulsie" zrobił swoje.
Teraz uważam "Zmierzch" za żywą porażkę i dowód, że ludzi ponosi wyobraźnia.

Ale Midnight Sun - Zmierzch oczyma Edwarda - to jest moim zdaniem coś wartego ślęczenia przed monitorem. Przeczytała wszystkie 16 rozdziałów, i powiem tyle, że pragnęłam więcej. Nie wiem jak prace nad tym dziełem, i już mnie to po prawdzie nie interesuje, ot co. ;-)

lilinette

lilinette - nie oglądałam tego.Uważam,że nie będę marnować czasu na filmy z nią.Przykro mi. Nie lubię jej i nie polubię.
Jest wiele takich filmów,w których dziewczyna ma jakąś chorobę itp.Każdy głupi potrafiłby to zagrać.
Brali ją tylko do średniaków. Ot,żeby coś grała.
Tatuś jest nieźle postawiony,matka też.
Tak,Twilight film to kompletna klapa.

Zgadzam się. ,,Zmierzch'' oczyma Edwarda-świetny ; )).
Oby Meyer dokończyła książkę i wydała ją. Pozdrawiam.

Batmanowa

Ah, batmanowa, ja także nie lubie tego próchna (czyt. Kristen), ale w "Azylu" naprawdę nie zagrała źle. Cóż, może odbieram to tak dlatego, iż sam film niesamowicie mi sie spodobał. ; )
Trzymał mnie w napięciu. Lecz przyznam szczerze, że jeszcze bardziej podobało mi się "Przebudzenie" gdzie z kolei nie gra Kristen .
Ale to nie jest temat do takich pogaduszek. ;-D
W każdym razie, ja swą opinię wyraziłam.

Także pozdrawiam. ;-)

użytkownik usunięty
Batmanowa

Batmanowa,sorry, nie mam ochoty się z toba spierac itd. ale jak piszesz że chorobę kazdy głupi moze zagrać ( kilkanaście postów wcześniej), to prosze bardzo, poudawaj kilka dni np. dystrofię mięśniowa. Cóż, Kristen grała właśnie taką rolę w the cake eaters. I nikt mi nie powie że zagranie tego jest dziecinnie proste...

Batmanowa

"Meyer pisała książkę z myślą o Browning. " ŚMIESZNA JESTEŚ!!!!!
Meyer pisała książkę z myślą o Belli. To że później stwierdziła, że Browning nadawałaby się do tej roli to już inna rzecz.
Ale Twoja idolka Browning nie musi być uwielbiana przez nas, tak samo jak Ty nie musisz lubić Kristen, nikt Ci nie każe. Dla mnie i większości fanów zmierzchu Stewart jest idealna do tej roli i ani Ty, ani Twoje głupie komentarze tego nie zmienią choćbyś nie wiem jak się starała:)

keshia21

keshia21 - Nie jestem śmieszna.
Meyer przyśnił się sen,o miłości wampira i człowieka.Więc miała jakieś wyobrażenie,jak Bella powinna wyglądać,nie?
I uznała,że najbardziej podobna do jej wyobrażonej Belli podobna jest Browning. I chciała,by to ona ją zagrała! A nie Stewart.
Tak,Browning jest moją ulubienicą! I co z tego ?
Podobają mi się filmy z nią,bo oddaje prawdziwe emocje,nie jest drewniana jak Stewart.POTRAFI GRAĆ! I nie mogę doczekać się filmu z nią:
,,Sucker punch''w 2011 roku. Tyle Ci powiem!
Wyraziłam tylko swoje zdanie,dziewczyno.Jeśli masz jakieś problemy z sobą,to już nie moja sprawa. Kristen nie przeczyta naszej kłótni.
Dla mnie Stewart KATEGORYCZNIE NIE NADAJE SIĘ DO ROLI BELLI.
Odpada z kretesem.To moja opinia.
Lub sobie ją,twoja sprawa. Moje komentarze nie są głupie,to raczej Twoje.Jeśli tak Cię coś boli,to ich nie czytaj.
Nie zamierzam Was przekonywać,byście znienawidzili Stewart. Lubcie sobie ją,wasza wola.
Pozdrawiam.

hunkraven

To oczywiste że skoro pisze się książke to trzeba mieć jakies wypbrażenie o bohaterach. Jak dla mnie Kristen jest idealna Bella i zdania nie zmienie.A niech robi sobie miny i co z tego. Kristen ma podkrązone oczy a kto czasami nie ma,ale jakos nie zauwazyłam by w filmie miała. A to niby czemu nie zatrudnili twojej idolki Emily, tylko Stewart:-)bo widocznie sie lepiej nadawała.:-)a co do photoshopu to wszyscy znani go uzywaja myślisz że Emily zawsze tak wygląda eh no chociaz moze i tak bo uroda nie grzeszy.

sonnenEW

Hej nie wiem czy Meyer pisała z myślą o Browning, ale muszę stwierdzić że pasowałaby idealnie. Takie delikatne rysy i cała aparycja idealnie kreowałyby postać książkowej Belli"

Ale proszę was! "Zmierzch" oczami Edwarda? Ogromna, wręcz wstrząsająca klęska...
Edward był "boski" tylko w pierwszej części, gdzie był po prostu niezłym ziółkiem i miał ciekawą ciętą ripostę ;] w nastepnych zrobiła się nigo ciepła klucha, która tylko wzdychała jaka to bella nie jest i czego by dla niej nie zrobił i normalnie chyba powinien iść się pociąć mydłem w płynie.
Zmierzch oczami Edwarda to kolejna książeczka z rodzaju "zaraz roztopię się z miłości do Belli i pójdę odrąbać sobie głowę siekiera, bo na tę miłość nie zasługuję!"
Wiem, że większość z nas marzy o miłości idealnej, ja również nie jestem wyjątkiem. Ale błagam was... naprawdę tego chcecie?
Zrobicie minę znudzenia, a facet się rzuca i dręczy pytaniami co on takiego zrobił i zacznie przepraszać za cały świat i jego zło.
Nie sądzę... związki muszę mieć trochę tej tzw. negatywnej pikanterii, dlatego jedynka była według mnie dobrą książką, nie fantastyczną ale całkiem w miarę.
Sądzę że 5. część będzie "ciepło-kluchowatą" katastrofą.

A żeby mi posta nie usunęli , że niby nie na temat.
Powiem jeszcze raz : Kristen jest beznadziejna. Spie.....ła wiele filmów i zróbmy coś, żeby nie zchrzaniła więcej... może pozamykajmy wszystkie jej psychofanki, to wtedy nie będzie miał kto na filmy do kina po 100 razy chodzić, wywórnie przestną na niej zarabiać i się skończy "MEGA GWIIIIZDA Stewart"

Jakieś inne propozycje? ;]

Pozdrawiam ;)

arwena16

arwena16- Muszę przyznać Ci rację. xP
Meyer przesadza.

Masz dobry pomysł z zamknięciem jej psychofanek.xP jestem za!

sonnenEW

Skoro tak uważasz,nie będę Cię namawiać do zmiany zdania. ;)
Jej miny bym jeszcze przebolę.Ale grać nie potrafi.W ogóle.Gra,jakby kij połknęła.
Kristen ma podkrążone oczy.Ćpa,pali fajki. Wygląda podobnie do Lindsay Lohan. Ale Lohan lubię.Bo przynajmniej umie grać. ;)
Nie wybrali Emily,dlatego,że reżyserce polecił Stewart kolega.Nie wiadomo jak to były.Może tatuś miał jakieś wtyki ? Jest bardzo ważnych człowiekiem. Stewart nie pochodzi z ulicy,moja droga.
Ale i tak wielu ludzi uważa,że Bellę powinna zagrać Emily Browning ;).
Jeszcze jedno.Emily nie potrzebuje Photoshopa.Jest piękna,naturalna.Naturalność jest w cenie.A do tego sympatyczna. Gra lepiej od Kristen. Tak zawsze będzie.
Emily jest śliczna i ma piękne usta. Bella miała pełne usta,a Stewart ma chudy nos i wąskie wargi.Więc jest coraz więcej faktów,że nie nadaje się na Bellę. ; ) pozdrawiam.

Batmanowa

*znowu za błędy muszę przeprosić. =.= klawiatura.
=,= =,=

Batmanowa

O gustach się nie dyskutuje. Dla mnie Stewart jest idealna do roli Bells, dla Ciebie byłaby Browning.
Jeżeli chodzi o autorkę i jej sen, to wcale jej się nie dziwie, że chciała do tej roli Browning, wystarczy porównać je obie...
http://thewowjonesreport.files.wordpress.com/2008/08/stephenie-meyer1.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/5306/emilybrownausse40370944fi2.jpg

Moim zdaniem podobieństwo jest uderzające...

keshia21

No właśnie ;).A autorka chyba wie najlepiej
jak powinna wyglądać postać stworzona przez nią. xP.

Pozdrawiam.

Batmanowa

Napisałam, że się nie dziwię, bo skoro jej się ta historia śniła, to mogła jej się śnić z nią w roli własnej, dlatego też chciała aktorkę, która by ją przypominała, I think ...

keshia21

;) no właśnie. ;)

Najbardziej książkową Bellą jest Emily. ;) Film jest schrzaniony.

Batmanowa

A ja dalej obstaje przy swoim, że autorka najchętniej, gdyby była młodsza obsadziłaby siebie w tej roli, ale reżyserka widziała to inaczej i inaczej (znowu się powtórzę...moim zdaniem lepiej) zrobiła:)

hunkraven

trzymajcie mnie Lohan dobra aktorka OMG!, no i dobrze że wybrali Kristen, i co z tego że pali to ja przekreśla jako aktorke?daj spokój. Taa napewno jej ojciec załatwił role nie bądz smieszna.A co do Emily to bys się zapewne zdziwiła gdybys ;na żywo 'ja zobaczyła:-)kto dzis nie uzywa photoshopu eh...

sonnenEW

Ej ta dyskusja nadal prowadzi donikąd
Ciągle te same argumenty.
"Ja myślę że Kristen jest świetna"
"Nie , ja myślę że to Emily jest świetna"

trochę profesjonalizmu :)

hunkraven

bo tak sie ludzie czepiają Kristen dostała role Belli i koniec kropka. nie ma co gdybać:-)

sonnenEW

WOLNO nam dyskutować.xP
Po to jest filmweb.By oceniać aktorów i filmy ;).

Lohan jest świetna.Bardzo dobrze gra.Szkoda tylko,że trochę szajba jej odbiła.Ale tak jest u wielu aktorów ;).
Nie mówię,że ją przekreśla.Tylko dziewczynki ją potem mogą naśladować.Daje zły przykład dzieciom,zakochanym w Zmierzchu.
A co do tego,że nie umie grać-zdania nie zmienię.Bo to prawda ;).
Nie jestem śmieszna.Jej tatuś to znana osoba.Ma wszędzie wtyki.
Widziałam Emily w różnych filmach.Na wszystkich ma tylko deliatnie podreślone oczy mascarą. Jest śliczna bez Photoshopa.

Batmanowa

arwena16- Przykro mi, że tak uważasz, ale to jest forum na temat K Stewart i właśnie na ten temat dyskutujemy, czy to się komuś podoba czy nie. Piszemy również na temat..."Tragedia-
jedna z najgorszych obecnie aktorek.Przez nią dla mnie film Zmierzch jest jeszcze bardziej daremny...." itd. więc każdy może się wypowiedzieć co o tym myśli...

Batmanowa- w tym jednym się chyba zgadzamy...

Pozdrawiam

Batmanowa

"Lohan jest świetna." - rozbawiło mnie to zdanie. ;D

Ładna, brzydka to pojęcia względna, to co dla mnie jest ładne dla drugiego brzydkie. Kwesta gustu jak wiemy.

W przypadku Kristen Stewart słowo AKTORKA jest nie na miejscu. Dziewczyna ma dopiero 20 lat i korzysta z chwili popularności jaka zawdzięcza Zmierzchowi. Sztuczna, być może, może to kwestia braku doświadczenia w zawodzie. Dajmy jej szansę :D.

Widziałam kilka filmów z nią, chyba najbardziej w pamięci zapadła mi Speak. Uważam go za całkiem dobry.

ma_gda90

Świetna-miałam na myśli to,że wg mnie naprawdę świetnie gra.
Tak,gusta są różne. ;)

Szansę?Dać szansę Stewart? No nie wiem,czy jej gra aktorska zmieni się choć trochę.Na razie jest płytka jak sadzawka.W ŻADNYM filmie się nie pokazała. Ciągle to samo-otwieranie buzi i oblizywanie warg.

hunkraven

daje zły pzrykład a powiedz kto znany daje dobry przykład?jak ktos jest madry to nie bedzie naśladował złych nawyków.No własnie wszystko jeszce przed Kristen może jeszce poprawi swój wzrsztat aktorski:-)

sonnenEW

Ale ja broń Boże nie zakazuję wam dyskutować czy coś.Tylko proszę was. Popierajmy swoje wypowiedzi nowymi argumentami. Bo stwarzamy kolejny z milion tematów który nic nie wnosi.

arwena16

arwena-w sumie masz rację ;).Ja jednak swojego zdania nie zmienię.Kristen słabiutko gra. o!

sonnenEW

Tak,tyle,że dzieci zainspirowane ,,Zmierzchem'' zrobią wszystko.
Np.jedna fanka wytatuowała sobie autograf Roberta.
Męczy mnie już np.woda z witaminami ,,Zmierzch'',prezerwatywy,ubrania i różne inne bzdury. Nie wiem,czy Kristen się zmieni.
Poczekamy,zobaczymy ;P.

Batmanowa

Dodam jeszcze,że aktorka powinna być na luzie.Kristen przed kamerą to koszmar.Jakby ktoś na siłę kazał jej grać.
Mówi swoje kwestie z jakiś lękiem,jakby ktoś zaraz miał jej głowę urwać za to,co powiedziała. Odnoszę takie wrażenie.

hunkraven

taa racja z tymi gadżetami, przesadzają, ale w Polsce chyba nie ma az tylu.A mnie wkurza że gdzie by nie wejść do sklepu widzę gadżety z Hanna Montana. Ja tam lubie sage i jakoś nie jestem nastolatką, taki stereotyp, że jak ktoś szaleje na punkcie sagi to ma góra nascie lat eh. A co do Kristen to tez nie zmienie swojego zdania,mam nadzieje ze w kolejnych filmach pokaże coś innego.

sonnenEW

Może nie ma aż tylu,ale fobia na punkcie ,,Zmierzchu'' dosięgła również polskie nastolatki. Przecież,gdyby nie film,żadna nastolatka nie przeczytałaby książek Meyer!
Nie oczekuję,byś zmieniła zdanie. ;). Ja swojego także nie zmienię.Pozdrawiam.

hunkraven

Miałam się nie odzywać, ale cóż.
Skomentuję całą dyskusję słowem porażka. Znajdują się obrońcy Kristen, pieprząc głupoty, walcząc z Batmanową, która wciąż się powtarza i wciąż nie daje spokoju zwykłym ludziom. Dziewczyno, skoro tak jej nie znosisz, to nie wchodź na jej profil. Może czas wyłączyć komputer i wyjść z domu? Ogarnijcie się ludzie, bo robicie śmietnik.

Nefrytka

Kochana moja o ile mi wiadomo na FW mogę wyrażać swoje opinie do woli i będę to robiła.
i...
1) Nie pieprzę głupot tylko opinię na temat aktorki/aktora
2) Nie walczę z Barmanową bo to nie ma sensu
3) A teraz napisz, że jestem niedojrzałą nastką, która nie słucha Twoich mądrych rad tylko nadal robi swoje...
Pozdrawiam

keshia21

Ależ skąd to zbulwersowanie? I co to w ogóle za tekst? "A teraz napisz, że jestem niedojrzałą nastką, która nie słucha Twoich mądrych rad tylko nadal robi swoje... " Nijak ma się do tego co napisałam, więc może idź na inny portal strugać zbuntowaną i dorosłą nastolatkę.
Pozdrawiam. :)

Nefrytka

Nefrytko. Boli Cię coś?
Właśnie,po co napisałaś kolejny komentarz?.Wiesz,nie musisz czytać naszej dyskusji. Wolno mi tutaj pisać,co tylko chcę i kiedy chcę.

hunkraven

taa skoro Batmanowa nie ma nowych argumentów czas zakończyć dyskusje:-)ale każdy ma prawo sie wypowiedzieć i siedziec na kompie ile chce.

hunkraven

zejdź z niej. ja ją lubię. może nie wygra jeszcze oscara, ale za parę
lat... kto wie.?

sheepek

Nie,nie zejdę z niej.Nie musisz tego czytać.
Chyba,że jesteś masochistą/tką.
Haha.Parę lat? Powiedz mi,kochanie,za co ?
Nawet Glen Close nie wygrała jeszcze żadnego Oscara.Choć miała tyle nominacji. A Stewart? Za co ta chuda krowa ma dostać Oscara?
Czekam na wypowiedź.

Batmanowa

No powiedzcie mi za co,bo ciągle gadacie,że ją lubicie. xP.
Ale za co ma dostać tego Oscara ? No ?

hunkraven

JA nie cierpię całej sagi i filmów ale jej rola podoba mi się...w jedynce bardzo dobrze zagrała.

Pif_Paf

Naprawdę? Bardzo się dziwię.
Bardzo dobrze zagrała? Ty chyba nie widziałeś gry dobrych aktorów.Byłaby ogromna niesprawiedliwość,gdyby ona dostała Oscara,zupełnie nie wiem za co.