jedna z najgorszych obecnie aktorek.Przez nią dla mnie film Zmierzch jest jeszcze bardziej daremny.Nudna, nie ciekawa.Strzela miny które doprowadzają mnie do szału.Niech wykorzysta dobrze czas który teraz ma.
Haha.Taka jest cena sławy.
Skoro wy bronicie Stewart,to ja mogę to samo powiedzieć o gwiazdkach Disneya. To ich ciało.Ma się np.Vanessa Hudgens czym pochwalić.Np.piękną urodą i lokami,to niech się chwali!
I cudowne ciało.
Więc widzisz,gusta są różne ;D.
dawno takich głupot nie widziałam.
dziecko, widzę cię za pięćdziesiąt lat jako czepialskiego mohera.
o proszę.Następna się przybiła.
Ciekawe za kogo Ty się uważasz,hę?
Dzieckiem to jesteś Ty.Uważaj sobie.
Nie lubię jej i koniec.Nie musisz mnie wyzywać ;/.
Mi tez się ona zbytnio nie podoba, no ale mysle że reżyser dobrze wiedział
co robić, uważam że skoro ta profesjonalna i wykształcona osoba wybrała
Kristen do roli Belli, to chyba wiedziała co robi i mu sie to jednak
udało, bo jego film zarobił niezłe pieniądze i super uznanie fanów
Wzięła ją do tej roli,bo już z nią pracowała;/.
Dostała ją pewnie po znajomości,bo tatuś i mamusia są sławni ;|.
"Wzięła ją do tej roli,bo już z nią pracowała" - przy jakim filmie?
"Dostała ją pewnie po znajomości,bo tatuś i mamusia są sławni" - to zdecyduj się za którą wersją obstajesz, czy za tym, że rola "po znajomości" czy za tym, że rolę dostała, bo rzekomo reżyserka z nią już pracowała. Mieszasz się już w "zeznaniach".
To nie plątanie się w "zeznaniach" niezależnie czy dzięki rodzicom czy dlatego że pracowała z reżyserem - obie wersje podpadają pod "dostała rolę po znajomości"
Wersja prawdziwa brzmi tak, że polecił ją kolega z planu innego filmu. Jak zapewne wiesz "polecił" to coś pozytywnego.
do Batmanowa :
ahh ale ty zazdroscisz...
a nawet jesli po znajomosci to co ?
twoi rodzice nie probuja ulatwic ci zycia ?
ohh wspolczuje ; ) haha
napewno dostala 1 czy 2 filmy po znajomosci (wkoncu ma wplywowych rodzicow.) i to na poczatku jej kariery bo musiala sie jakos pokazac.
bylabys niemadra mowiac ze zalatwili jej AŻ 24 role + seriale .
to glupie. ;/
dostala i dostaje te role bo jest dobra aktorka i nikt mi nie wmowi ze to nieprawda ...
ahh ale ty zazdroscisz...
a nawet jesli po znajomosci to co ?
twoj tata/mama nie ulatwiaja ci zycia ?
ohh wspolczuje ; ) haha
Ja jej zazdroszczę? Tak,a Mała syrenka i Pinokio istnieją,wiesz?
To powiedz mi dlaczego nie zazdroszczę dobrym aktorką,tylko akurat jej.
Przeciętnej urody dziewczynie,której poziom aktorski sięga dna?
Chciałaś mnie zdenerwować?Nie wyszło Ci.
Ciągle role dostaje po znajomości.
Wszystkie filmy w których grała są prymitywne i cienkie.
Zmierzch byłby hitem,gdyby ona go nie popsuła.
A myśl sobie co chcesz.Ja mam swoje zdanie,a Ty swoje.Ok.
Twierdzisz, że jej gra aktorska jest słaba, sztuczna i sięga dna, by zaraz napisać, że jej nie obrażasz? Dodatkowo obejrzałaś trzy filmy z nią, w tym dwie totalne szmiry i mówisz, że wszystkie filmy w których gra są cienkie i prymitywne? To trochę za mało by ocenić aktora, prawda? Ogarnij się dziewczyno, bo to chyba podchodzi pod problemy z osobowością. Więc daruj sobie mierną krytykę i sięgnij po Speak czy The Cake Eaters, byś mogła znaleźć sobie argumenty do swoich (póki co) bezpodstawnych ataków.
A może Ty byś się ogarnęła?
Po jaką cholerę wtrącasz się do naszej rozmowy?
Patrz na siebie,jaka Ty jesteś.
Tak,obejrzę kilka innych filmów z nią.I przekonam się,jak gra.Na pewno moje zdanie się nie zmieni. ;/.To moja sprawa.Nie lubię jej. I koniec.
Pilnuj swojego nosa i swoich spraw.
Zazwyczaj najeżdżanie na kogoś innego oznacza brak argumentów. :) Poza tym nie nazwałabym mojej wypowiedzi wtrącaniem się, to jest forum, na którym każdy może napisać co chce i kiedy chce.
Pozdrawiam.
Przepraszam bardzo,to na mnie najeżdżano,że
nie lubię Stewart. Czy ja na kogoś najeżdżałam ?
Tylko się bronię! -.-
Naprawdę? Boże,Ty jakaś hipokrytka jesteś.
To na mnie się rzucają,bo mówię,że nie lubię Stewart. ;|
Ogarnij się lepiej.
Jeżeli jej nie lubisz, to co robisz na tym forum? I zapamiętaj, by nie używać słów których nie znasz. A już w ogóle nie kieruj ich w stronę osób, których nie znasz.
btw. "ogarnij się"? Myślisz, że nie pamiętam tego co sama pisałam? Daruj sobie powtarzanie.
Nie znam? Oh? A Ty znasz?
Mądrujesz się,a sama ich nie znasz.
Co robię? Wyraziłam swoje zdanie,dziecko drogie.
Nie muszę jej słodzić,bo nie zna się na grze aktorskiej.Zero.Kompletne nic.
A co Ty robisz na forum? Po co się kłócisz? Odpuść sobie...
Pewnie jesteś jakąś żałosną 13-latką,która podnieca się ,,Zmierzchem''.
Po pierwsze per "dziecko drogie" zwracaj się do koleżanek i rodziny.
Po drugie zwróciłam ci tylko uwagę, że nie ocenia się książki po okładce, tak samo jak aktora po dwóch czy trzech filmach.
Po trzecie, mam o wiele więcej lat niż 13 i o wiele lepszy gust niż ta prostolinijna książka. Nie oglądałam filmu/nie czytałam książki więc nie próbuj mi jechać po ambicji, bo ewidentnie ci się to nie udaje.
btw. "Pewnie jesteś jakąś żałosną 13-latką,która podnieca się ,,Zmierzchem''. " Jesteś pewna, że nie piszesz o sobie? :)
Za pozwoleniem,mam 15 lat,178 cm wzrostu i jestem
nadzwyczaj rozsądną,spokojną dziewczyną.Nic o mnie nie wiesz i się nie wypowiadaj.
Wg mnie Stewart nie jest nikim wybitnym,gra słabo.Nie musiałaś tego komentować. Każdy ma inny gust.
Tobie też nie udaje się mnie wkurzyć. Odpuść sobie,naprawdę.
Skoro nie oglądałaś ,,Zmierzchu'',to skąd pewność,że Kristen
jest świetna? Gra przeciętnie. Gorzej niż Ashley Greene.
Jeśli masz jakiś problem -polecam zgłosić się do psychologa.Bo chyba lubisz się kłócić ;). Pozdrawiam.
I Ty pozdrów swoich przyjaciół z przedszkola. Żegnam.
I nie wnikajmy to.Nie mam zamiaru dyskutować z Tobą.
Gratuluję. Masz 15 lat i 178 cm wzrostu? Jesteś już taką dużą dziewczynką!
Zmęczyło mnie czytanie twoich niepopartych żadnymi racjonalnymi argumentami wypocin. To już mój siódmy post do ciebie, czyli ok. 6 za dużo. Życzę powodzenia w dalszym twoim życiu, w wykreowanym, idealnym w świecie, w którym zawsze masz rację.
Pozdrawiam ciepło,
Nefrytka. :)
jak dla mnie Vanessa nie jest piekna ale mniejsza z tym, niech sie chwali?daj spokój,niech takie zdjecia zachowa dla siebie a nie obiegaja cały swiat. A co do Kristen to nie uwazam że jest jakos wybitnie utalentowana wiadomo że wiele jej brakuje do starszych aktorek z wiekszym doswiadczeniem.Ale jak ktoś juz napisał na trym forum jagby nie umiała kompletnie grać to czemu by wygrywała castingi eh. Zapewne napiszecie że dostawała role bo ma rodziów którzy są zwiazani z filmem zassze mozna na swoje przekrecic.
Są gusta i guściki ;P.
Jeśli ktoś ma poważny problem,nie musi oglądać zdjęć gołej Van.
To jej sprawa.Ja tylko powiedziałam,że nie lubię Stewart.
Ja swoje wiem i już.Nie będę się kłócić.
obejrzyj sobie "Speak" z nią a potem pisz jaką jest aktorką...
i w ogóle co oznacza stwierdzenie "daremny [film]" ?!
taa.Oglądałam ,,Speak''. I uważam,że żaden nadzwyczajny film.
Każdy głupi potrafiłby to zagrać. Weźmy taką np.Jessicę Albę.
W horrorze ,,Oko'' zagrała niewidomą.
I co? Gra dużo lepiej niż Stewart.
"Oko"? Poważnie?
Jak to kiedyś ktoś powiedział: "Niektórzy nie poznaliby się na dobrej muzyce nawet gdyby podeszła i ugryzła ich w dupę". Jak widać, nie tyczy się to tylko muzyki.
"Bronisz jakiegoś płytkiego kościotrupa,który grać nie umie!"
Skąd wiesz, że jest płytka? Znasz ją osobiście?
Widziałam ja w 5 filmach: Azyl, Zmierzch, Posłańcy, w świecie kobiet oraz Wszystko za życie... jak dla mnie starczy, wciąż ta sama rozdziawiona morda. O ile Azyl był świetnym filmem to ona była jego najsłabszym punktem. Żadnych emocji na jej twarzy. Wciąż ta sama mina. Nawet scena ataku mnie do niej nie przekonała, każdy potrafiłby zacisnąć zęby i się trząść. A Posłańcy? Przecież to horror, a panna Stewart wiecznie zdziwiona. Ogólnie żal. Współczuje każdemu kto wmawia sobie, że ona jest dobrą aktorką tylko dlatego, że gra ulubioną postać z książki. Przez lata na ekranie jej gra nie rozwinęła się nawet trochę.
Napisze już chyba 6. razy podobną notkę na forum Stewart! ONA NIE POTRAFI GRAĆ!
Oglądałam z nią 7 filmów i w każdym grała gorzej. Chyba właśnie ucieczka w milczenie była jej najlepszym filmem ,ale oglądałam go jako pierwszy film więc... Gra tak samo . I możecie mnie wyzwać ale uważam, że nawet z Miley cyrus się da coś wykrzesać, a z niej nie. Nie lubię filmów z ani jedna ani drugą i obie uważam za porażkę ale jednak oglądałam może z 10 odcinków HM i powiem że 4 z nich były dobre pod względem jej gry. Więc tak! wolę Cyrus od Stewart. Każdy może zostać gwiazda mając 13-letnie psychofanki, które kupią każdy badziew z ulubionym aktorem/aktorką i będą chodziły 20 razy do kina nabijając statystyki że niby 5 mln poszło na film ( w rzeczywistości były o np 3 mln i mln psycholek chodzących na to samo ) i rodziców w show-biznesie...TO moja opinia... ktoś jeszcze?
Płytko gra.To miałam na myśli.Nie nauczono Cię czytać ze zrozumieniem? Dziwne.
Ależ nauczono, nauczono. Tylko Ty napisałaś: "płytkiego kościotrupa,który grać nie umie!" czyli wg. mojej interpretacji najpierw stwierdzasz, że jest płytkim kościotrupem (co dla mnie jest poniekąd epitetem) a potem dopiero mówisz, że (według Ciebie) nie umie grać.
Jestem tu w takim samym celu jak Ty - czyli żeby wyrazić swoją opinię - więc na drugi raz, zanim zaczniesz się mnie czepiać, przeczytaj własnego posta, zanim zatwierdzisz jego wysłanie.
Fajnie zagrała w "Wszystko za życie".
Pooglądaj z nią inne filmy może ci się spodoba.
To że w jednym filmie jej nie wyszło (chociaż ja tak nie uważam, w Zmierzchu była całkiem spoko) nie oznacza że nie jest dobra aktorką.
Przypadkiem wpadłam na ten temat i przyznam, ze nie bardzo wiem o co chodzi... O to jak gra Kristen? Czy, że Zmierzch jest daremny? I inne filmy z jej udziałem? Kilka obejrzałam i są takie sobie, ale czasami warto popatrzeć na film przez pryzmat przesłania jakie ze soba niesie. To nic tylko rozrywka dla mas, wię c jak ktoś woli ogladać co innego, niech oglada co innego i filmy z ta aktorką omija. Taka rada dla zachowania zdrowia. Pozdrawiam forumowiczów :)
Co ja na to?
pff.Nie rozśmieszaj mnie.
Ludzie na nią głosowali,dziewczynki podniecone ,,Zmierzchem''.To wszystko.Moje zdanie co do panny Stewart się nie zmieniło ;).
Czytając Twojego posta od razu wywnioskowałam, że jesteś zwykła/ym intrygantką/em.
Twierdzisz, że: "Przez nią dla mnie film Zmierzch jest jeszcze bardziej daremny.Nudna, nie ciekawa.Strzela miny które doprowadzają mnie do szału.". Z Twojej nudnej i nieciekawej wypowiedzi od razu można wywnioskować, że z ową aktorką widziałaś/eś tylko film "Zmierzch", a książki to ani strony nie przeczytałaś/eś. Więc myślę, że nie ma co tracić na takie osoby jak Ty czasu.
Haha. Uważaj,bo zabiję Cię śmiechem ;).
Oglądałam z nią 3 filmy,więcej nie zamierzam.Dla mnie nie gra dobrze,więc to moja sprawa co o niej sądzę. Nie muszę jej lubić.
Dla mnie jest amatorką. Nie potrafi grać.Nie wczuwa się w swoje role.Skoro tego nie potrafi...cóż,niech weźmie się za coś innego.
Dziewczyno,uspokój się i przemyśl wszystko jeszcze raz,zanim wyślesz komentarz na filmweb.
Nie każdemu jej gra się podoba.Mamy do tego prawo ;|.
Wszystkie tomy z serii ,,Zmierzch'' przeczytałam.Meyer pisała książkę,z myślą o Emily Browning.To ONA I TYLKO ONA nadaje się na Bellę.
Stewart to kościotrup bez gustu.
Jeśli coś Ci przeszkadza,to może nie czytaj naszym komentarzy,co?
przeczytałam wszystkie części sagi jeszcze przed ekranizacją ale mniejsza o to. Ok może nie jest jakąś wybitną aktorką,owszem jej miny są podobne, ale tak szczerze nie znam się na grze aktorskiej i nie skreślam jej od razu tak jak wy. Uczepiliscie się tych jej min a w szególności otwartych ust. Skoro dostaje role i nagrody to chyba coś znaczy.Jak gruba aktorka żle, jak chuda to od razu kościotrup, weż się zastanów rozmawiamy o jej grze aktorskiej a nie figurze, widze że ktoś ma kompleksy.
Chodzi mi o to,że wg mnie W OGÓLE nie potrafi grać.
Jeśli nie znasz się na grze aktorskiej,to po co piszesz,że wg Ciebie jest świetna? Nie jest. O nie.
Jej miny są w każdym filmie takie same. Np. w filmie
,,Posłańcy'' wyglądała,jakby musiała grać na siłę.Banalne.
I jeszcze niedawno narzekała,że sława ją wykończa,że ma tego dosyć.
Dla mnie na razie filmy z jej udziałem są strasznie płytkie.I to nie chodzi o reżyserów,tylko o nią.Jak gra.
Dostaje role przez ten cały ,,Zmierzch''. Nagrody dostaje dzięki fanką Zmierzchu,które zrobiły z niego ,,Haj Skula''.
Dla mnie jest za chuda.Nie podoba mi się.Obrzydziła mi Bellę,którą tak uwielbiałam.Dzięki niej Bella to dziwadło.
Haha.Ja mam kompleksy ? Gdybym Ci przesłała swoje zdjęcia,bardzo byś się zdziwiła,kochana. ;)
Powiedz mi dlaczego nie zazdroszczę wybitniejszym aktorkom,tylko jej? hę? Wytłumacz mi to.
Bella była delikatną,nieśmiałą,ciamajdowatą osóbką.Miała swój urok.
Natomiast Stewart mi na taką nie wygląda.
Mogłaby grać prostytutki,co najwyżej.
I tu się zgadzam xD Aż boję się zobaczyć ten film gdzie gra Joan Jett. Rany... tak świetną postać gra takie coś jak Stewart.
No ;o.Masakra nie do opisania!
Ale chętnie zobaczę jej grę w tym filmie.Może się ,,mylę'',{jak to inni piszą} i przynajmniej tam zagra inaczej ;).
Pożyjemy,zobaczymy na co ją stać ;d.