Kuba Wojewódzki

Jakub Władysław Wojewódzki

5,1
943 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Kuba Wojewódzki

Intelektualnie jest mega-sexy! no niech mu którys dorówna wiedzą, charyzmą,sarkazmem! za to GO kocham!!!!

nathalie.de

Oj i z tym się zgodzę! Intelektem, poczuciem humoru, podejściem do życia i umiejętnością posługiwania się zręcznie ironią i sarkazmem.. Nikt mu nie dorówna!

Syenne

Co do charyzmy i poziomu sarkazmu to się zgodzę, natomiast jeżeli chodzi o widzę to jest wielu mądrzejszych od Pana Wojewódzkiego.

Syenne

Też się zgodzę. Jest piekielnie "pociągający intelektualnie" :) Faktem jest, że to typ Piotrusia Pana, ale cóż... ciekawy, inteligentny facet i już !

eoste

przypomina mi dr Housa, obaj są błyskotliwi, mistrzowsko posługują się ironią i sarkazmem, ciętą ripostą no i mają ogromną charyzmę i inteligencę

Christopher_Moltisanti

* inteligencję

Christopher_Moltisanti

chciałam zauważyć, że House to tylko postać filmowa, a Kuba to zwykły-niezwykły człowiek:)

misia92

dokladnie :) i nie wiadomo dlaczego jest na Filmweb

Syenne

Macie zabawnie małe wymagania, wręcz żadne.

aPf

Trafne spostrzeżenie.

użytkownik usunięty
Dziadek_bez_dowodu

a ja jak zwykle w opozycji. w stosunku do twoich wypowiedzi a nie do ciebie.
kuba jest idealny. ja go uwielbiam. idealny facet na bezludna wyspe. plus ja oczywiscie. zauwazylam ze ostatnio mieknie pod wplywem uroku pan w srednim wieku i dzieci ale to tylko dodaje mu uroku. z calego serca zycze mu zeby znalazl wreszcie swoja druga polowe bo we wszystkie plotki pojawiajace sie w naszych szmatlawej kolorowej prasie nie nalezy wierzyc. problem jest w tym ze kobieta ktora bylaby dla niego idealna jeszcze sie nie urodzila.

haha, odnośnie "szmatlawej kolorowej prasy" wystarczy poczytać jego felietony w Polityce. Sam sobie wystawia etykietę.

nathalie.de

Może ktoś był na sztuce z jego udziałem? Tam to dopiero pokazał na co go stać. Polecam wszystkim.
W każdym razie facet jest geniuszem, temu nie da sie zaprzeczyć,

Crash-Mander

geniusz chyba za mocne slowa?!

nathalie.de

jak już napisały wszystkie moje poprzedniczki (poprzednicy) ? - Kuba jest niesamowicie pociągający intelektualnie, wariuję, jak go słyszę/widzę na ekranie. Uwielbiam jego ciętą ripostę, humor, umiejętność posługiwania się ironią......
a kiedy wychodzi w tych swoich wylansowanych ciuchach i tym swoim gestem poprawia okulary to ło matko !

(nota bene, między mną a nim są 32 lata różnicy, ale co tam, strasznie mnie kręci, pociąga no i po prostu go podziwiam! )
niesamowity facet. o.
:)

kiki222

popieram całkowicie,

nathalie.de

O kuzwa. Trzeba wyjechac z tego kraju. Smrod gnoju to dla was perfumy

HRA

I tu się zgadzasz z wojewódzki, tylko on jest tolerancyjny i nie boi się pokazać twarzy, nie masz argumentów to daj sobie spokój...

użytkownik usunięty
de_niro_fan_500

dokładnie, Kuba to facet idealny :)) Jest przystojny, inteligentny, ma do siebie dystans i niesamowite poczucie humoru, na dodatek jest wielbicielem dobrego kina i dobrej muzyki :))

... i pięknych kobiet ;))

eoste

BUHAHAHAHBUAHHAHAHBUHAHAH
a wiecie że przeważnie prawie wszystkie kobiety to idiotki???
czemu?
wystarczy ze gość jest sławny i ma kase i od razu do obciągania hahah

Schizofrenik_XXI_wieku

ja uważam że wojewódzki jest niepoważny, bezczelny i powinien pracować w cyrku. Robi show w TV społeczenstwo jak bydło idzie do wodopoju i karmi sie tym gównem. Jeżeli ktoś uważa że jest on mega hiper super (i inne podobne skojarzenia ) inteligentny to tym samym stawiam go w gronie ludzi niepoważnych! Szanuje to co robi ale z całym szacunkiem facet jest po 40 a zachowuje sie jak szczeniak który dopiero na świat oczy otworzył!

Schizofrenik_XXI_wieku

Az tak brak dziewczyny cie dołuje, że musisz je wyzywać od idiotek? Kultury trochę.

de_niro_fan_500

hahahahaha :)
człowieku, masz coś?? jesteś nieszczęśliwy? nie wiesz jaka jest prawda?? bardzo mało jest kobiet inteligentnych, większość jest głupia ale się z tym kryje

Schizofrenik_XXI_wieku

Jako facet muszę stwierdzić że różnicy między płciami pod tym względem nie ma lub jest minimalna. I trzeba przyznać że twój sposób pisania sugeruję frustracje spowodowaną relacjami damsko-męskimi lub ich brakiem.

Friden

BUHAHAHAH BUHAHAHH BUHAHAHAH :)
nie narzekam :)

Schizofrenik_XXI_wieku

Nie wykluczam takiego rozwiązania, aczkolwiek z twoich postów wyłania się raczej inny obraz. Choć mogłem to mylnie ocenić i twoja potrzeba dowartościowania się w sieci jest spowodowana frustracjami na innym polu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Schizofrenik_XXI_wieku

no, czyli mamy racje, idź do psychiatry nie na forum filmweba w przyszlości ;)

Schizofrenik_XXI_wieku

na czym opierasz swoja teorie? Podaj jakies argumenty bo narazie kreujesz sie tylko na zalosnego seksiste ;]

Schizofrenik_XXI_wieku

I Ty masz czelność nazywać kogoś idiotą? :)

Schizofrenik_XXI_wieku

inteligenta wypowiedz, tylko na tyle Cie stac? Tymi dennymi haselkami, probujesz wynagrodzic sobie braki w gaciach? Tak to wyglada.

krolowa_sniegu_2

dobrze powiedziane!!

Schizofrenik_XXI_wieku

Tylko ignorant(ka) nie zauważy, że mężczyźni są inteligentniejsi, błyskotliwsi, rozgarnięci itd. od kobiet. Wystarczy poczytać trochę o historii, pooglądać telewizję, poczytać gazety, książki. Najwybitniejszymi jednostkami byli zawsze faceci. To nie reguła, ale nie zmienicie tego, kobitki. Im dłużej żyję, tym bardziej się umacniam w tym przekonaniu.

Co nie znaczy, że Włodziu Wojewucky jest inteligentny i mądry - on jest akurat tym wyjątkiem potwierdzającym regułę.

Dziadek_bez_dowodu

Większy wkład facetów w naukowy rozwój świata jest faktem, przypisałbym jednak to patriarchalnemu modelowi większości społeczeństw niż rzekomym mniejszym predyspozycjom psychicznym płci pięknej. Wszyscy zgodzimy się że kobiety zawsze były delikatniejsze i słabsze, a więc im bardziej barbarzyńskie czasy tym bardziej charakteryzowały się one dominacją mężczyzn. Kobietom zostawało zazwyczaj tzw. ognisko domowe a szanse na dobrą edukację miały marne.

Zauważ że większy wkład kobiet w dziedzictwo naukowe i kulturowe świata wiąże się z tym jakie możliwości zdobycia wykształcenia miały. Możemy to zobaczyć nawet we współczesności gdzie proporcje udziału mężczyzn i kobiet w życiu społecznym są sporo większe w krajach zachodu niż choćby w krajach arabskich gdzie patriarchalizm wciąż jest mocno osadzony w kulturze.

O umacnianiu przez życie swoich przekonań dyskutować raczej nie warto bo ludzie z natury mają tendencje do interpretowania wszelkich danych w taki sposób by potwierdzały wcześniej obrane założenia. Skończyłoby się to tylko powyzywaniem się nawzajem od ignorantów. Cieszę się jednak że sam zauważyłeś iż ''To nie reguła'' i sam fakt bycia fakt bycia facetem nie jest jeszcze powodem do wywyższania się. Pozdrawiam.

Schizofrenik_XXI_wieku

no zobacz! to tak jak faceci! chociaż niektórzy się nawet nie kryją z braku przyzwoitości, lub po prostu świadomości tego faktu.

Schizofrenik_XXI_wieku

analogicznie- faceci to idioci, bo wystarcza fajne cycki i juz pala furgocze jak ruski wentylator.

de_niro_fan_500

JAKIE ARGUMENTY. Z toba ne ma dyskusji na argumenty. Masz klapy na oczach. Jak kon, Gdzie mnie popedza ,tam pojde

użytkownik usunięty
HRA

Ależ HRA-ciu.......
Co ja widzę.

nathalie.de

Dr. House? ;p xD

hehe

Radmelka

Masz racje. On jest inteligentniejszy od Housa. A na dodatek jest prawdziwy

Radmelka

inteligentnejszy od housa? on tylko jakis zart palnie i juz ma was w garsci
ciekawe na podstawie czego uwazacie ze jest madry???

nathalie.de

Czytając niektóre z wypowiedzi-no cóż ...ręce opadają ,inne-wręcz na odwrót-trafione w 10tkę! proponuję je wszystkie połaczyć,wyciągnąć średnią... no chyba że któś jest "zbyt krótkowzroczny" i widzi same pozytywy bądź negatywy-to już jego sprawa....

Jak dla mnie to powiem tak-dawniej mnie denerwował.uważałam że jest chamski.obcesowy w najmniej odpowiednim momencie.ze jest samolubny i "cwaniakowaty"(choć i teraz mam takie zdani) ...ale jak "dorosłam" to stwierdziłam że jest naprawdę inteligentny... czasami powalają mnie na nogi jego riposty i zastanawiam się jak w kilkka sekund można "tak" komuś"dowalić" i pozostawić go z otwartymi ustami na dłuższą chwilę... :?podziwiam i wiedzę -choć nie uważam że że nie ma nikogo mądrzejszego(Hołownia-jest świetnym przykładem na to że nie tylko Kuba jest intelektualistą) i poczucie humoru(choć tak jak wspomniałam czasami działa mi na nerwy).
Podsumowywując... fajny gość z widocznymi wadami ale przyjemnie go posłuchać i "nauczyć" się sposobu zanjdowania wspolnej płaszczyzny w rozmowie z innymi ludźmi

użytkownik usunięty
Schizofrenik_XXI_wieku

Programy sa rezyserowane i tylko ciemna masa tego nie dostrzeze.
Goscie i publika specjalnie selekcjonowani.
A za mega inteligenta uwazaja go osoby ktore w ciagu roku przeczytaly srednio jedna ksiazke i sluchaja Dody albo Feela.

Słucham Pink Floydów, Grechuty oraz Mozila, przeczytałem w tym roku chociażby trylogie Dana Browna o Langdonie, albo dwie następujące po sobie części 'Ostatni papież' oraz 'Papież musi zginąć'. Lubię Wojewódzkiego za jego poglądy i luźny styl bycia.
Ty z kolei nie podałeś żadnego argumentu dla którego go nie szanujesz, tylko generalizujesz i obrażasz ze 2 miliony nieznanych ci ludzi w Polsce.
Co do widowni to nie wiem, reżyserka pewna, ale nie wydaje mi się, żebyś o tym wiedział, gdyby Wojewódzki sam z tego nie żartował ;). Ale akurat to, że go lubię i szanuję wyniosłem z wywiadów z nim a nie przez niego prowadzonych, w których komercyjnie robi z siebie błazna, ale cóż...
I tylko prymitywne i nieznające ludzkiego umysłu osoby mogą uważać, że to, kogo się lubi może świadczyć o inteligencji albo obeznaniu w literaturze i muzyce.

użytkownik usunięty
de_niro_fan_500

Funie Roberta Deniro ktorego tez lubie.
Po pierwsze czytaj mnie uwaznie wtedy zaoszczedzisz sobie nerw.
Dobrze ze masz gust wysmakowany takich ludzi tu trzeba.
Co do Kuby Wojwodzkiego lubie go ale nie kocham.

ależ ja się nie denerwuję, nie jestem jednym z tych internetowych napinaczy, po prostu mowie wprost ;)