Intelektualnie jest mega-sexy! no niech mu którys dorówna wiedzą, charyzmą,sarkazmem! za to GO kocham!!!!
Swoja droga Mozila lubie a Grechuty slucham.
Dana Browna i jego powiesci traktuje z przymrozeniem oka.
Pozdrawiam.
Nie ma to jak licytacja 'kto jest bardziej inteligentny i obyty' pomiędzy dwojgiem mężczyzn, z których jeden popisuje się tym, że przeczytał kilka kiepskich książek, a drugi robi 'byki'.
Królowa_śniegu : Buziaaaki !!!!!! ;-)
cóż to się za patologia tutaj wdarła i banda biednych smutasów ? ......pffff
my o Wojewódzkim, oni o swoich kompleksach i braku wychowania, a co MNIE to ?
jesli ulica wychowała-na ulice, a nie na filmweb ;-D
" przeczytałem w tym roku chociażby trylogie Dana Browna o Langdonie," W zwiazku z tym sami rozumiecie,ze jestem niezwykle inteligentnym czlowiekiem ."de_niro_fan_500" wez ty zamiast tu sie rozpisywac to poupychaj ta slome,co ci z butow wystaje
Gralem w szachy z Gasparowem w wieku siedmiu lat.
Fakt przegralem w trzech posunieciach ale
ile bylo zabawy jak odpalalem swoje comodore.
Fakt, że uważam siebie za niezwykle inteligentnego nie znaczy, że zamierzam do tego kogokolwiek przekonywać. Szczerze powiedziawszy, nie interesuje mnie zbytnio co sądzi ktoś, że normalką jest dodawanie sobie inteligencji w internecie. Ja po prostu pokazałem, jaki jest mój gust i że Wojewódzkiego mogą bardzo lubić i szanować nie tylko nastolatki oglądające japońskie anime itp.
A zresztą, ani czytanie DanaBrowna, ani słuchanie Grechuty czy Mozila nie dodaje nikomu inteligencji......
nie wydaje mi sie ze jest az taki inteligentny
nie mozna zapomniec ze znamy (wiekszosc osob) z tv
a on sie do programu nie wiadomo ile czasu przygotowuje
Akurat ja nie mam o nim tak znowu dobrego zdania. Zgodzę się, że jest charakterystyczny, ma swój styl, ale... jego żart jest strasznie prostacki i koszarowy zazwyczaj, owszem nierzadko zabawny, ale jednak prostacki. Dowcip intelektualny to jest, ale np u Jeremy'ego Clarksona. Po drugie KW zawsze musi robić aluzje do seksu co od pewnego stopnia jest raczej żenujące. Po trzecie to w jego programie już parę razy to jego zaginali goście, a nie on ich, jedna na pięć albo więcej ripost jest udanych.
I właśnie, KW jest pociągający dla kobiet ze względu na intelekt. Drogie panie, to się nazywa bajerka i tyle, nie potrzeba wiele intelektu tylko sporo doświadczenia i odrobiny uroku... oraz atrybut zamożności, bo z całej masy młodych dziewczyn, które ganiają za 2x starszymi facetami, które to tak lecą na ów intelekt, dojrzałość itp. nie spotkałem ANI JEDNEJ, która latała za inteligentnym, czarującym tramwajarzem ani innym typem co zarabia 1500zł na miesiąc i mieszka skromnie, a do pracy dojeżdża komunikacją miejską ;)
''Programy sa rezyserowane i tylko ciemna masa tego nie dostrzeze.
Goscie i publika specjalnie selekcjonowani.''
nieprawda, sam byłem na nagrywaniu programu. Wystarczyło że zarejestrowałem się na jego stronie a potem wysłałem sms i oddzwoniła do mnie jakaś pani i powiedziała mi szczegóły, a wstęp był oczywiście za darmo, nikt nam za to nie płacił jak np: w ''Milionerach''
ja też byłam raz na nagraniu i nic tam nie jest reżyserowane - po prostu rozmawiają, kamery to nakręcają i puszczają w tv ;) jak nie wierzycie to sami wyślijcie tego smsa i duże prawdopodobieństwo, że oddzwonią :). Btw. fajne przeżycie być na takim nagraniu, polecam ;)
widzicie, że właśnie zaczęła się gatka o tym jak " idiotyczne " są kobiety, a nie o wojewódzkim, chociaż piszecie to na jego stronie ;D
Z tym "ideałem" to grubo przesadzone, ale lubie jego "męską ciapkowatość".
Rozwydrzony chłopak, ale cięty ma jęzor, nie wazne już jakim nożem ;-D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
zmienisz plakat bo poprzedni jest za mokry tak ?
BHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Człowieku, przecież to był żart... Naprawdę musisz się dowartościowywać w ten sposób? Kpiąc na publicznych forach z innych użytkowników?? dość żenujące
Skoro wystawiasz ocenę 1/10 aktorowi, którego gry pewnie nie widziałeś/widziałaś i na dodatek uczęszczasz na jego forum, by podogryzac w niezbyt dojrzały sposób jego zwolennikom, to świadczy, że jesteś klasycznym przykładem hejtera. A hejterzy z reguły są kim są z powodu niskiej samooceny, którą muszą w jakiś sposób ratować :]. Życzę Ci, abyś się wyleczył/a z tej nienawiści, która szkodzi tylko tobie.
tak, jestem bardzo niskiej samooceny, kubuś też musi chyba być taki jak ja... widać to po jego zachowaniu...
Nie zauważyłam w jego zachowaniu niczego, co wskazywałoby na jego niską samoocenę - przynajmniej ostatnio. Gdy był jurorem w "Idolu" zachowywał się inaczej, ale myślę, że mowa o teraźniejszości.
hmm no powiedzmy ok, ma kupę kasy, samochód ferrari i jest sławny - więc wg "polaczkowego myślenia" powinien mieć codziennie orgie w domu i harem złożony z 20 kobiet... a jedna z nim wytrzymać nie może...
coś z nim chyba lekko jest nie tak???
a goście którzy zarabiają normalnie mają dziewczyny (w tym ja)
"jedna z nim wytrzymać nie może" - co masz na myśli? To że nie piszą o nim w Show albo Party nie oznacza, że nie ma ona nikogo. Po prostu nie dzieli się on swoim prywatnym życiem z mediami - i dobrze robi. Chyba, że miałeś/aś na myśli, że nie jest żonaty - to w takim razie, powiem Ci że z tego co wiem, to on deklaruje, że nie chce być nigdy żonaty. Tak więc to po prostu kwestia jego wyboru, najwyraźniej Kuba nie uznaje instytucji małżeństwa, ale myślę że to jest tylko jego sprawa.
wiesz, nie czytam takich bzdetów, ludzie przeważnie chwalą albo nawet POKAZUJĄ ze swoimi kobietami, on ciągle jest sam, jak był z Muchą (bleee....) to się z nią pokazywał... daje do myślenia co nie???? :)
Mylisz się, nie jest sam. Tak jak już chyba mówiłam, dawniej był inny - nie przepadałam za nim specjalnie, teraz jakby dojrzał, zmądrzał (nie wiem jak to ująć) - wystarczy popatrzyć jakieś archiwalne sceny z Idola, jak ocenia uczestników, a teraz w xfactorze jak ocenia - zupełnie inny człowiek. I tak samo kiedyś jak miał partnerkę to się nią lansował, a teraz tak nie robi.
tego nikt nie wie, bo Wojewódzki nie ujawnia prasie swojego prywatnego życia tak jaki inne polskie ''gwiazdy''
#
tego nikt nie wie, bo Wojewódzki nie ujawnia prasie swojego prywatnego życia tak jak inne polskie ''gwiazdy''
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
teraz to jest totalnie bez sensu, Al Pacino też nie lubi fotoreporterów i by mu się nie pchali ale on się nie wstydzi swojej żony...
wiele jest przykładów gwiazd które nie lubią jak ktoś im się wpierdziela w życie ale jednak WIEMY kto jest ich partnerami/partnerkami...
sorry ale to co gadasz się totalnie nie trzyma kupy...
Tak jak ktoś wyżej napisał, to jest jego wybór czy chce mieć czy nie. Być może chce być singlem, być może chce mieć tylko jednorazowe przygody, a być może jest gejem . Kogo to obchodzi?
Ja go oceniam za jego prace, a to co robi poza nią kompletnie mnie nie obchodzi.
Ale za to w tym co robi, według mnie jest najlepszy
Tak ja też myślę, że w tym co robi jest świetny i nie powinniśmy interesować się niczym więcej poza jego pracą, ale jeszcze wyjaśnię użytkownikowi Schizofrenik_XXI_wieku co miałam na myśli pisząc, że Kuba nie jest sam. Nie mówiłam o konkretnie teraźniejszości - teraz nie wiem jak jest, ale zanegowałam twojej wypowiedzi, z której wywnioskowałam, że po Ani Musze (chyba tak to się odmienia) nie był już z nikim. Pisząc, że nie jest sam, miałam na myśli że od tamtej pary miał partnerki, konkretnie w tym momencie to nie wiem jak jest.
to że jest najlepszy to twoje zdanie... sorry ale dzięki wam taki cieć będzie mieć kasę i dalej będzie stawał swoim ferrari na kopertach
Skąd w tobie tyle nienawiści do niego? Zrobił cię coś, uraził czymś? Powiodło się człowiekowi w życiu to niech sobie jeździ tym ferrari. Czemu to cię tak boli? Nie czaję...
spoko :) chodzi o to że ktoś co coś osiągnął, niech się zachowuje też na SWÓJ WYSOKI POZIOM i nie parkuje jak ostatnia qrwa na kopertach...
czy go nienawidzę??? po prostu hmm moim zdaniem nie reprezentuje nic.. kompletnie nic a trzepie niezłą kasiorę na ludziach ułomnego gustu...
Parkuje na kopertach? Mam rozumieć, że byłeś/byłaś tego świadkiem ? Co do ułomnego gustu - o gustach się nie dyskutuje, ty masz takie poglądy, upodobania ; ktoś inny ma zupełnie odmienne i myślę że nikt nie powinien oceniać czyjegoś gustu jako ułomny. To nie na miejscu. Kuba jest po prostu odpowiedzią na potrzeby społeczeństwa, skoro ma taką popularność - także jego program, to oznacza, że Polacy tego potrzebują.
zdj było, może powiesz że ktoś photoshopem obrobił co? :)
dobra daje sobie już spokój, kubuś i tak już jest starym człowiekiem, więc tak szczerze szkoda mi go
a jeżeli polacy potrzebują takiej rozrywki to kondycja naszego narodu jest strasznie słaba
adios
nie widziałam tego zdjęcia, więc nie ocenię czy fake, ale chyba wszystko możliwe. Właściwie nasz naród od dawna jest słabej kondycji ale popularność programu Kuby ratuje obraz Polaków w moich oczach. Bywaj.