Intelektualnie jest mega-sexy! no niech mu którys dorówna wiedzą, charyzmą,sarkazmem! za to GO kocham!!!!
"słaba jest" ? To przynajmniej wiem, że mam do czynienia z osobą płytką - skoro wygląd pozwala Ci ocenić, czy dana osoba warta jest uwagi. Ale skoro sędziujesz teraz w konkursie piękności, to może ta http://www.plotek.pl/plotek/51,111482,10506767.html?i=8 nie jest "słaba" ?
wiesz, chodzi mi o to że wg "polaczkowego myślenia" on powinien mieć szprychę bo ma kasę i ferrari :)
http://www.plotek.pl/plotek/51,111483,10145744.html?i=0
taka odpowiedz na twoje bezsensowne wrzucenie z plotka, podobno uważasz że plotki to nie jest wiarygodne źródło informacji? to jak jest w końcu?
dla mnie mocno średnia jest, wygląd hmm no sorry jest ważny... najpierw patrzysz na wygląd kobiety później czy coś sobą reprezentuje
jak narazie to "polaczkowe myślenie" tylko ty tu reprezentujesz, oceniając jedną z jego partnerek jako "słabą". Te portale nie są rzeczywiście wiarygodne, ale sądziłam że taki link wystarczy takiej osobie jak ty. Też myślę, że wygląd jest ważny, ale nie zapominajmy że jest to pojęcie względne. Jednym Kuba Wojewódzki się podoba, inni twierdzą, że jest brzydki - nie ma sensu się spierać. i tak samo jest z każdą inną osobą, chyba, że mówimy o takich ikonach piękna jak np. Angelina Jolie - to raczej nie znajdziemy kogoś, kto stwierdzi, że jest brzydka. Ale w większości przypadkach, to właśnie jest tak że jedni by brali, a drudzy nie :]. Ja osobiście uważam, że te dziewczyny są atrakcyjne.
powtarzam o polaczkowym myśleniu, bo takie jest niestety u nas myślenie "masz kasę jesteś kimś, nie masz jesteś śmieciem" sorry tak jest w tym qrewskim kraju
ok. tylko po co DAŁEŚ PRZYKŁAD Z PLOTEK.PL JAK TWOIM ZDANIEM TAKIE ŹRÓDŁO INFORMACJI NIE JEST WIARYGODNE???
to że jest słaba z wyglądu, sorry ja mam taki gust i tyle
nie wystarczały ci moje zapewnienia, że Kuba umawia się z innymi dziewczynami, więc musiałam posłużyć się zdjęciami z takiego właśnie portalu, by dać ci "dowód" . Już więcej nie podam linka z tego portalu, będziesz musiał/a wierzyć na słowo. takie pojęcie sukcesu jak ujęłaś to wyżej występuje teraz w większości krajów rozwiniętych. Podaj mi jakiś kraj, gdzie osoba bez kasy ale szczęśliwsza jest uważana za lepszą od tej z kasą, ale smutnej. Moim zdaniem nie tylko w Polsce jest takie myślenie i nie ma co poruszać tego tematu, bo to temat rzeka.
przeważnie takie myślenie jest wśród krajów biednych, a jak wiemy Polska do nich należy
dobra, ja już się zmywam, jednak ciekawie się dyskutowało :)
jak co to ON :)
no nie wiem czy masz rację, że takie myślenie tylko w krajach biednych. Myślę, że w USA np. też taka mentalność panuje - kto ma lepsze auto, lepszy dom, lepsze ciuchy, w pracy kubek ze starbucks'a itd. jest postrzegany jako lepszy, wartościowszy. No chyba, że tak jest tylko w filmach.
:) bardziej w filmach jak co. oczywiście zdarzają się oszołomy jak wszędzie ale nie ma takiego natężenia jak u nas :)
takich samców kobiety szukaja obecnie - kasa= zapewnienie dobrego rozwoju dla rodziny(chyba ze koleś nie chce rodziny) -natura jest bezwzględna
Jest tak intelektualny że skończył jedynie szkołę średnią, a teksty ma takie same jak znajomy z pracy co nawet podstawówki nie zrobił do końca.
Dziękuję Ci bardzo! Dawno się tak nie uśmiałam na tym portalu :D Wojewódzki jest zwyczajnie płytki, jego dowcipy są bez polotu a wiedza... hmm, przemilczę to. Poza tym ostatnio mam wrażenie, że ludzie zapomnieli czym jest prawdziwy sarkazm. Niemniej, szanuję Twoje zdanie i jeszcze raz dzięki!! :)
Zawsze byłam dobra w ogrodnictwie :D PRZESADZIŁAM w tym 2010, to fakt. należy mi się rózga :))))
ale : głupi nie jest, jest facet sam, musi biedak byc spektakularny tu i ówdzie.
Oj zły nie jest, czasem głupio dotnie,żeby dociąć, ale nie nazywajmy go znowu glupcem. (!)