Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain

9,4
16 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kurt Cobain

Zagra prawdopodbnie w filmie o Nirvanie amerykańskiego grungrockowego zespołu,bedzie grał wokaliste Kurta Cobain'a
Tak piszę ja wyżej na wikipedii...I kogo tu słuchać.Ech...sama nie wiem.
http://pl.wikipedia.org/wiki/James_McAvoy#Ciekawostki

Zarrock

Wikipedia - najbardziej zawodne źródło informacji ;)

Tam pisze "prawdopodobnie"..

Courtney już 'wybrała' sobie aktorów, którzy mają grać ją oraz Kurta. Może McAvoy był brany pod uwagę do tej roli i dlatego jest takie info na wikipedii ;p

phi__

Ech...
Tyle te jej wybory jakoś mnie nie zadowalają ...
Niech sama siebie zagra (przecież wkońcu jest aktorką)...
W każdym razie,wikipedia ma jednak przestarzałe informacje ;))
Pozdrawiam :)

Zarrock

Najlepiej jakby w ogóle sie nie wtrącała w robienie tego filmu, ale to jest chyba nie możliwe.. niestety

phi__

Phi przecież to wiadome jest dlaczego tamta się wtrąca w produkcje tego filmu, ma swój interes:/ mam nadzieje, że większość wie o co mi biega, tak samo dlaczego zaczęli ginąć ludzie którzy wiedzieli dlaczego zginął Kurt żeby to nie ujrzało światła dziennego, pozdrawiam wszystkich:(

chesterka89

Ja jej o śmierć Kurta nie osądzam, winy nie udowodniono nikomu. Ona może chcieć przedstawić Kurta w złym świetle. Wiadomo, że Courtney ma bójną wyobraźnię lubiła zmyślać, robić sensacje i szum w okół swojej osoby. Film może po prostu spieprzyć..

phi__

Też sie tego obawiam...Będzie chiała się w jakiś sposób usprawidliwić i wybielić.Stawiać swoją osobę w innym świetle,jakoby ona nic nie robiła.Niewiniątko...