Maite Perroni

Maitè Perroni Beorlegui

8,2
2 095 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Maite Perroni

Możecie sobie pisać, że mówię tak, bo zazdroszczę jej, ale jeśli tak uważacie to jesteście śmieszni (nie mam czego zazdrościć tej brzyduli). Słowo daję, że to najbrzydsza i najdurniejsza aktorka jaką widziałam w życiu, a do tego jaka frajerka, skoro gra w takich debilnych serialikach typu Nie igraj z aniołem albo Mi pecado !

emila_smialek

Ładna jest a że gra w samych telenowelach to inna sprawa

tomasz_user

To kto w takim razie jest dla Ciebie ładny, skoro Maite jest brzydka?
Sory, ale nawet jej największy antyfan wie, że naprawdę jest śliczna,
a mówi, że jest brzydka z czystej nienawiści.

Portirroni_xD

Maite to dobra ... aktorka ;)
bo gdyby była taka brzydka to by nie miała tyle propozycji do serialu .. skoro nie którzy uważają ze jest brzydka to nie musicie jej oglądać nikt was nie zmusza! . ale to jest głęboka zazdrość i tyle ... ;]

emila_smialek

Ej słuchaj frajerkę to masz w gaciach ! jesteś śmieszna i żałosna mówiąc tak o Maite ! wiem że jej zazdrościsz bo to widać po Twoim piśmie
to jak ona gra to gra i nikomu kto ją lubi nie przeszkadza.
Dam Ci radę popatrz lepiej na siebie jak wstajesz rano i stań przed lustrem i co widzisz ? wielkie gówno ;DDD ! i jeszcze jedna LUDZI SIĘ NIE OCENIA PO WYGLĄDZIE !!. Durna idiotka ;/

BorciX

Ty poprostu zazdrościsz Maite urody,popularności i talentu,dlatego tak mówisz!!!!A widziałaś siebie???IDIOTKA!!!!Maite jest THE BEST!!!!!

MaitePerroni08

Zgadzam się z MaitePerroni08 i BorciX. :)
emilia_smialek-sama jesteś idiotka, jesteś zazdrosna i tyle.

Bronkar

Zgadzam się z wszystkimi oprócz emili_smialek. Maite jest piękną i utalentowaną aktorką, a ty zwykłą idiotką z wyolbrzymionym ego.

Amy95

Czy ty się czegoś najarałaś. Jeśli wiesz o czym piszesz. Jestem facetem więc jako przedstawiciel męskiej płci, najlepiej wiem która kobieta jest ładna a do której lepiej się niezbliżac.
A panna Perroni napewno (dam sobie głowę uciąc) należy do jednych z najpiękniejszych kobiet, a do tego jest profesjonalistką a nie jakąś kiepską aktoreczką. Gdyby nią niebyła i niebyła by ładna i niemiała by talenty aktorskiego niemiała by tylu ofert do telenowel które są bardzo znane i popularne.
WIĘC KÓRWA ODCZEPCIE SIĘ W KOŃCU OD MAITE PERRONI. (Spójż w lustro i zobacz jak ty wyglądasz - pewnie pęknie)

emila_smialek

emila_smialek, ola_kisio, Mariola_Kiepska jaki będzie twój następny nick? :) Lindsay_Lohan? Agata_Buzek? SarahJessicaParker? Kaja_Paschalska? :) Czemu akurat te przykłady? Nie wiem, poprostu kieruję się twoimi kryteriami (czyt. gustami) :)
Dobra, do rzeczy. Droga autorko postu, skończ już tą PROWOKACJĘ, żenującą prowokację :) Naprawdę robi się to nudne. Im więcej postów wpisujesz i im częściej nick zmieniasz świadczy o tym że coś z psychiką u ciebie nie tak :) Wywnioskować można także, że napewno nie masz 23 lat jak podawałaś. Twoje komentarze nie dosięgają poziomu 14-latki. Chociaż różnie to w życiu bywa. Można mieć np. 40 lat i być totalnym dnem intelektualnym :) Dlaczego akurat do Maity Perroni się uczepiłaś? Odpowiedź jest oczywista - zazdrościsz jej urody i nie zaprzeczaj, bo jeszcze bardziej się pogrążysz :)

Slaught

w pełni się z tym zgadzam co zostało tutaj na pisane ;]
akurat tak się składa że ja jestem facetem i co jak co ale dla mnie Maite jest jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie;)

emila_smialek

maite perroni jest najładniejszą aktorką i gra w fajnych serialach . Pozatym ty jej zazdrościsz że jest ładniejsza od ciebie i coś osiągnęła nie co to ty.!!!!!

emila_smialek

emila_smialek popatrz w lusterko i pomyśl czy dobrze mówisz (choć wątpię czy ty wiesz co to jest piękna uroda):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Tina2098

Zgadzam się z Tobą, Emilko, w 100% !!!!!

emila_smialek

W tym miejscu mogłabym odwołać się do jednej ze Złotych Myśli Zbuntowanych "Anonimowej zemsty dokonują Ci, którzy rzucają kamieniem i skrywają rękę. Skuteczną zemstą jest słowo które zniesławia z ukrycia sprawiając, że stajemy się ofiarą bezimiennego kata."
Może najpierw wstaw swoje zdjęcie a później krytykuj innych?Pozwól nam siebie ocenić żebyśmy mogły stwierdzić ze masz prawo zarzucać jej iż jest brzydka. Sama nie przepadam za serialami które wymieniłaś jednakże musisz wziąć pod uwagę to ,że jej gra aktorska znacznie się rożni w obu serialach.Jej mimika twarzy gesty są całkowicie odmienne.

emila_smialek

skoro jej nie lubisz i piszesz, że jest brzydka, to czego się za nią podajesz?